2 Kasım 2009 Pazartesi

Acun Ilıcalı Dört Kapılı Porsche Aldı

Yapmış Olduğu Tüm Proğramları İle Gönüllerde Taht Kuran Acun Ilıcalı Kendisine 4 Kapılı Porsche Satın Aldı.Yıllık Kazancı Baya Bir İyi Olan Acun Porsche'nin İlk Defa Ürettiği 4 Kapılı Panemera Modelini Aldığı Belirtildi.Geçen Yıl 1 Milyon Dolara Satın Almış Olduğu Aston Martin Marka Arbasını Galatasaray'ın Kaptanı Arda Turan'a Satan Ilıcalı Yeni Arabasına 250 Bin Euro Para Ödediği Söyleniliyor.


Belki Bizler İçin Ödenen Meblalar Çok Fazla Ama Acun Ilıcalı Bu Gerçekten Hak Ediyor.Yapmış Olduğu Proğların Hepsinde Rüştünü Açık ve Net Bir Şekilde İspatlamış Biri.Tebrik Ediyoruz Burdan Kendisini.


Kim Beşyüz Bin İster,Varmısın Yokmusun,Acun Ilıcalı,Yarışma Proğramları,Arda Turan,Porsche,Aston Martin,Acun Araba Aldı.

3 yorum:

  1. Kesinlikle hak ettigine katiliyorum. Ulkemizde kac tane Acun var. Adam dort dortluk programlar yapip milyonlari ekrana kilitliyor Acun surmesinde kim sursun. ALLAH kaza bela vermesin hayirli olsun.

    YanıtlaSil
  2. bence hakediyor ve acuna helal olsun adam anlının akıyla kazanıyor allah kazadan beladan korusun güle güle eskitsin asvalta:))

    YanıtlaSil
  3. acun ılıcalıya ben sattım porcche yii....ucuza gitti ama neysee sağlık olsunn::::))

    YanıtlaSil