27 Kasım 2009 Cuma

Bayramda Trafik Canavarı Kurbanı Oldular

Kurban Bayramı İle Beraber Gelen 4 Günlük Tatili Fırsat Bilen Vatandaşlar,Otoğarlara ve Havaalanlarına Akın Ettiler.Biran Önce Sevdiklerine Kovuşup Bayramı Beraberce Geçire Bilmek Adına Yola Çıktılar.Özellikle İstanbulda Dün Öğleden Sonra Köprü Geçişlerinde Yoğun Bir Trafik Söz Konusuydu.


Tabiki Tatil Yapmak Vatandaşın En Doğal Hakkı Ama Trafik Canavarı Bayram veya Tatil Demeden Yollarda Can Almaya Devamediyor.Daha Bayramın İlk Gününün Yaşadığı Bugün İtibari İle Trafik Canavarı Tam 25 Vatandaşımızın Canını Aldı.


Yola Çıkmaya Hazırlanan Arkadaşlar.Sizlerden Ricamız Yollarda Daha Dikkatli Olmanız.Sizleri Anlıyorum Tabiki Bir An ÖnceSevdiklerinizin Yanında Olmak İstiyorsunuz ama Yinde Geç Gidin Sapa Sağlam Gidindiyorum.

2 yorum:

  1. bi bayram gunu boyle haberler duymak tabiki cok uzucu ailelere bas sagligi diliyorum ve ayri etten bu kurban bayrami oldugu icin bicaklanda yaralanan cok olur onlar icinde simdiden gecmis olsun... TEKRAR BAYRAMIMIZ MUBAREK OLSUN ARKADASLAR

    YanıtlaSil
  2. her bayram olduğu gibi gine bu bayramda trafik kazaları duyuyoruz insanlarımız biraz daha dikkatli olsalar biraz daha kurallara uysalar eminizki bu sonuçlar ortaya çıkmayacak bunun için sürücülerimizin yollarda daha bilinçli olmalaı gerekir trafik kazalarında ölen vatandaşlarımızın ailelerine baş sağlığı diler ölenlerin mekanı cennet olmasını dilerim lütfen kurallara uyalım...

    YanıtlaSil