27 Kasım 2009 Cuma

Böyle Gelin Görülmedi

İnternete Düşen Bir Gelin Fotoğrafı Adeta Görenlere Vay Be Dedirtiyor.Tam Olarak Gelinin Nereli Olduğu Konusunda Net Bir Gerçek Yok.Ancak Fotoğraftaki Kadına Bakılara Fizik Yapısı İncelendiğinde Gelinin Rus Olduğu Düşünüyor.Aslında Çoğu Kişi Tarafından Gerçekten Bir Gelin Resmi Olup Olmadığıda Tartışılıyor.Tamam Fotoğraftaki Bayan Gelinlik Giymiş Durumda Ancak Duvağı Yok Bu Gelinin.Resmin Gerçek Olduğunu Destekleyenlerden Biride Gelinle Damadın Arkasındaki Lumizin.


Wedinatör İsimli Dünyanın Bir Çok Yerinden Evli Çiftlerin Resimlerinin Bulunduğu Siteye Konulan Bu İlginç Resim İnternete Düştüğü Andan İtibaren Binlerce Blog Sayfasına Postalanmış Durumda.Bu Resmin Gerçek Olup Olmadığını Ancak Resim Sahibi Kadının Çıkıp Herhangi Bir Açıklama Yapması Sonucunda Anlıyacağız. Şayet Resimdeki Bayanın Bir Kaza Sonucundamı Bu Pozu Verdiği yada Bilinçli Olarakmı Yaptığıda Meçul Durumda.


3 yorum:

  1. gercekmi deil mi bilmem ama gercek olan bisi varki oda gelinligin guzel olmadigi o ne oyle ustu yok nerdeyse ( ayrica kadinin gogusleri igrenc :D )

    YanıtlaSil
  2. Salam Azerbaycandan yaziram.. bu Rusdu 100 % bu qehbediki yooo gunah bunun yanidaki peyserdedi arvad deyilll eeeeee ... qizildi qizil mehlede hami sellenec

    YanıtlaSil