14 Kasım 2009 Cumartesi

Gezilecek On Yer

Sevgili Arkadaşlar Malum Önümüzde Kurban Bayramı ve Yıl Başı Tatilleri Var.Bu Tatilleri Düşünerek Seyhata Çıkmak İsteyen Arkadaşları Düşnerek Onların Nerlere Gide Bilecekleri Konusunda Onlara Yardımcı Olabilmek Adına Gezip Görülecek ve İyi Bir Tatil Yapabilecekleri On Yeri Sizlerle Paylaşmak İstedim.


-Himalayalar.


-Bahamalar.


-Alaska.


-Guatemala.


-Vietnam.


-Botswana.


-Ürdün.


-Antartika.


-Yeni Zelanda.


-Galapagos.


Yurt Dışında Tatilerini Geçirmek İsteyen Arkadaşlara Dünyanın Bu Güzel Yerlerini Önerebilirim.İnterneten Yapmış Olduğum Araştırmalar Sonucunda Gerçekten Her Birisi Bir Birinden Güzel Yerler.Diyeceksinizki Bu Krizde Buralara Gidecek Para Nerde Diye.Bu Konuda Haklısınız Sevgili Arkadaşlar.Ancak Yinede Yurt Dışı Tatili Düşünen Vatandaşlarımız Muhakkakki Vardır Aramızda.Bende Kendi Çapımda Yapmış Olduğum Araştırmamı Sizlerle Paylaşmak İstedim.


Tatil,Yurt İçi Tatilleri,Yurt Dışı Tatileri,Nereye Tatile Gide Bilirim,Tatil turları,Bayram Tatilinde Nereye Gidebilirim,Yılbaşı Tatili,Noel Tatili,Kurban Bayramı Tatili.

3 yorum:

  1. Cennet gibi memleketim var onlara gerek yok gitmeye gerçi paramızda yok:):):) ama olursa türkiyeyi gezecem yemişim yurt dışını:):):)

    YanıtlaSil
  2. oralari gezmek icin para lazim oda bizde olmadigindan sorun yoq ben türkiyeye gitsem yeter :D

    YanıtlaSil
  3. alaska & antartika tek görmek istediğim yerler bunların içinde =)

    YanıtlaSil