30 Kasım 2009 Pazartesi

Kara Kartal Yüksek Uçar

Türkcel Süper Liginin 6.cı Haftasına Gelindiğinde Beşiktaş'ın Sadece 6 Puanı Vardı ve 12.ci Sıradaydı.Taraftar Yönetimin İstifasını İstiyordu.İnönü Stadında Oynanan Her Maçta Takım Protesto Ediliyor,Başkan Yıldırım Demirören'e Ağza Alınmayacak Küfürler Koro Halinde Ediliyordu.Teknik Direktör Mustafa Denizli İse Hep Gelecek Aydınlık Bizi İlelerleyen Haftalarda Göründiyorudu.


Gerçektende Öyle Oldu.Mustafa Denizli'nin Söyledikleri Gerçek Oldu.6.cı Haftadan Sonra Beşiktaş Müthiş Bir Atağa Kalkıp Son 8 Maçında 8 Galibiyet Alarak Ligde Bir Anda 2.ci Sıraya Yerleşmeyi Başardı.Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Mağlup Olduğu 14.cü Haftada Beşiktaş Deplesmanda Karşılaştığı Sivassporu Müsabakanın 29.cu Dakikasında Brezilya'lı Yıldızı Bobo'nun Atmış Olduğu Gol İle 1-0 Mağlup Etmesini Bildi.


Beşiktaş Bu Galibiyeti İle Lider Fenerbahçe İle Arasındaki Puan Farkını 1 İndirirken,Galatasarayı İse Altına Almayı Başardı.Bizde Beşiktaş ve Diğer Süperlig Takımlarımıza Bundan Sonraki Maçlarında Buradan Başarılar Diliyoruz.

2 yorum:

  1. tıpkı geçen seneki gibi tekrar gelim şampiyon olcaz arkamızdan atıp tutanlar şimdi birbir dökülüyo yazık sanadece dedikleriyle kaldılar :):) bu alemde en büyük çarşııııııııııııı:):):) karışmayın bize dalarız size 3.0 ilaç gibi geldi alınmayın fb liler:):)

    YanıtlaSil
  2. KARAKARTAL DİYOREUM BAŞKA DA SÖZE GEREK YOK HADİ HAYIRLI TRAŞLAR

    YanıtlaSil