28 Kasım 2009 Cumartesi

Kasımpaşa Fenerbahçeyide Yendi

Türkcel Süper Liginin 14.cü Haftasında Fenerbahçe Şükrü Saracaoğlu Stadında Kasımpaşasporu Ağırladı.Fenerbahçe-Galatasaray Derbi Maçında Çıkan Olaylardan Dolayı Seyircisiz Oynanan Maçta Kasımpaşa Fenerbahçeyi Deplesmanda 1-3 Mağlup Etmeyi Başardı.Geçen Hafta Kendi Sahasında Trapzonsporu Aynı Skor İle Mağlup Eden Yılmaz Vural'ın Öğrencileri,Fenerbahçe Karşısında da Mükemmel Bir Mücadele Örneği Gösterip 3 Puan Almayı Bildiler.Kasımpaşa Bu Galibiyetle Birlikte Puanını 15 Çıkarıken Fenerbahçe Galatasaray İle Arasındaki Puan Farkını Daha Fazla Açamadı.Kasımpaşa Bu Galibiyetle Fenerbahçeyi Deplesmanda İlk Defa Mağlup Etmiş Oldu.


Kasımpaşa Henüz Maçın 50.ci Saniyesinde Kaleci Volkan'ın Büyük Hatasını Affetmeyen Gökan Güleç'in Atmış Olduğu Gol İle 1-0 Öne Geçti.Hemen Toparlanan Fenerbahçe Bu Gole 5.ci Dakikada Guiza İle Cevapverip Skoru 1-1 Getirdiler.Bu Golden Sonra Evsahibi Takımın Farkı Açacağı Düşünülürken,Düşünülen Olmadı ve Kasımpaşa Oyundisiplininden Kopmadan Mücadelesine Devamedip İlkyarının 1-1 Bitmesini Sağladı.


İkinci Yarıyada İyi Başlayan Kasımpaşa 48.ci Dakikada Lugano'nun Ofsayttı Bozması İle Cenk'in Ayağından Bir Gol Daha Kazanıp Durumu 2-1 Getirmesini Bildi.Fenerbahçe Bu Gol Sonrası Kendisini Toparlıyamadı ve Kasımpaşa İyi Oyununu Sürdürmesini Bildi.81.ci Dakikada Kasımpaşalı Şahin 3.cü Golü Atıp Müsabakanın Sonucunu Belirledi.


Hafta İçi Kasımpaşa Teknin Direktörü Yılmaz Vuralın Yapmış Olduğu İddalı Açıklamalar Böylelikle Gerçek Oldu.Kasımpaşa İki Hafta İçinde Hem Trabzonsporu Hemde Fenerbahçeyi Yenmeyi Başardı.

3 yorum:

  1. bu futbol arkadşlar iyi oynayan kazanıyor işte herşey ortada yani diyecek söz yok kasımpaşa çok güzel disiplinli bir oyun sergiledi maç boyuncada bunu sürdürdü bunda tabi teknik direktörlerininde katkısı olmadığını söylersek yalan oLur çünki teknik direktörler takımı motive etmede 1.ci kişilerdir takım oyunu herzaman başarıyı getirir öncelikle saha içinde arkadaşların birbirlerine güvenmeleri lazım ki sonu başarı olsun fenerbahçe belki kasımpaşayı pek fazla dikkate almadı ama sonucuda görüldü kasımpaşayı gönülden tebrik ediyorum süperligde başarısının dewamını diliyorum

    YanıtlaSil
  2. iyi oynayan deil bu fbnin piskolojisini bjk bozdu daim öle oluyo zaten eee artık 3 3 3 yer diyer takımlardan açılışı nede olsa bjk yaptııııı:))))))

    YanıtlaSil
  3. top yuvarlak kale dikdörtqem olduktan sonra futbol böyle olur:))

    YanıtlaSil