30 Ekim 2009 Cuma

Cahilliğin Böylesi Görülmedi

Kankanseri tedavisi goren 22 yasindaki Meryem Topcu  son gunlerini solunum cihazina bagli olarak geciriyordu. Ama ailesi bunada izin vermeyerek, alinan ilk bilgilere gore sadece eve goturmek icin 50 kadar yakini hastaneyi basip solunum cihazinin fisini  cekerek olumune neden oldular. Olay uzerine hastaneye cok sayida polis ve cinayet masasi sevk edildi. Tum kadin yakinlar gozlem altina alindilar.

Giresun Sesli Chat

Selam Bütün Çotanaklı Dostlarımıza.Sevgili Giresun Sesli Chat Kullancıları Sizleri Düşünerek Sitemizde Giresun Sesli Chat Odamız Faliyete Girmiştir.Yapmanız Gereken Tek Şey Yukardaki Sesli Chat Girişine Tıklayıp Açılan Sayfaya Rumuzunuzu Yazıp Giriş Demektir.Bunu Yaptıktan Sonra Gönül Rahatlığı İle Kendi Evinizdeymiş Gibi Sevdiklerinizle Birlikte Doya Doya Sohbet Edebilirsiniz.İlgi ve Alakanıza Şimdiden Teşekürler.

Türkü Baba İle Türkülerimiz

Selam Arkadaşlar.Sitemiz İçerisinde Bulunan Türkülerimiz Odasında Bundan Böyle Sitemizin Adminlerinden Türkü_Baba Her Akşam Kendi Bağlaması İle Siz Değerli Misafir ve User Arkadaşlarımıza Canlı Türkü Yayını Yapacaktır.Dinlemek İsteyen Arkadaşları Türkülerimiz Odasına Bekleriz.Pişman Olmayacağınızı ve Dinleyeceğiniz Sesi Çok Beğeneceğinizden Eminim.Saygılarımlar.Sen Çok Yaşa Türkü Baba: )


Türkü,Türkü Dinle,Canlı Türkü Dinle,Türkülerimiz,Türkü Baba,Sesli Chat Türkü,Sesli Türkü,Sesli Sohbet Türkü.

Metro Durağına Tuvaletini Yaptı

Bukadarınada Artık Pes Doğrusu Diyorum.İnsanlarda Adap Ar Denen Birşey Kalmamış Gerçekten Malesefki.Amerika'da Güvenlik Kameralarına Takıln Bir Görüntü Görenleri Hayretler İçerisinde Bıraktı.Görüntüde Bir Yolcunun Metro İstasyonundaki Saksılardan Birine Tuvalatini Yaparken Görüntüleniyor.


Metro'da şok görüntü!


Görüntüde Aynen Bu Arkadaşlar.Vallahi Tamam ABD'de İnsanlar Biraz Daha Hür ve ÖzgürlerAncak Bukadar Özgürlüğede Pes Doğrusu.İnsan En Azından Çevredeki Diğer İnsanlardan Utanır.


Metro,Tranvay,Metro Hareket Saatleri,İstanbul Ulaşım,İstanbulda Metro Saatleri.

Damat Tam 112 Yaşında Gelin İse 17 Yaşında

Evet Arkdaşlar Yazının Başlığında Yazan Gerçekleri Yansıtıyor.Damat Tam 112 Yaşında Gelin İse Sadece 17 Yaşında ve Bu Çift Şuanda Evli.Bu Olay Somalide Gerçekleşiyor.112 Yaşındaki Damat Ahmed Muhamed Dore ve Gelin Safia Abdulleh'in Nikahına Yüzlerce İnsan Katıldı.


Kızın Ailesi Kızlarını Evliliğe Zorlamadıklarını ve Kendi İsteği İle Bu Evliliği Kabulettiğini Söylediler.122 Yaşındaki Damat Dore İse Safia'yı Daha Önce Edinmiş Olduğum Tercübelerimle Bu Evliliğe İkna Ettim.Safia Bana Allahın Bir Lutfudurdedi. Dore Altıncı Evliliğini Böylelikle Gerçekleştirmiş Oldu.Daha Önceki Evliliklerinden 18 Çocuğu Bulunmakta.


Somali'de Yetkililer Tarafından Yapılan Açıklamada Somali Tarihinde Yüz Yılardır Böyle Bir Olayın Görülmediği Belirtildi.


Erken Evlilik,Genç Kız İle Evlendi,Genç Kızlar,Bakire Kızlar,İzdivaç,Evlenme,Çocuk,Aile,Somali,Tarihte Böyle Evlilik Görülmedi.

Çatal Kaşık İle Beslenen Kadın

 Hollanda’da bir kadın tam 78 parca çatal ve kaşik yuttu. Mide rahatsızlığı yüzünden hastaneye giden Margaret Daalman’in midesinden tam 78 parca çatal ve kaşık çikarıldi. Kadinin bu catal kaşıkları yemek olarak gordugu yada kendine zarar vermek için bunları yuttuğu düsünülüyor. Ameliyat olan 52 yaşındaki kadın baya bir hafifledi.



Çatal,Kaşık,Porselen Takımı,Porselen Tabak,Paşabahçe,Kütahya Porselen.

29 Ekim 2009 Perşembe

Kadınların Rüyasını Süsleyen Erkek


Bir kadin 2006 da psikologuna her gece ruyasinda gordugu adamin resmini cizdirdi. Psikolog masasina biraktigi resmi diger hastasida gordu ve ruyasinda gordugunu soyledi. Psikolog diger mestektaslarinada gonderince resmi tuhaf gercek ortaya cikti. Bu adami ruyasinda gorup garip bir sekilde mutlu ve huzurlu uyanan bu kadinlardan baska iki bine yakin daha kadin ortaya cikti. Kimisine gore bu adam bir medyum kimilerine goreyse bir fenomen. Gercegin ne olduguysa sadece kocaman bir soru isareti.





 

Hapis Hanede Cinsel Organını Kesti

Siirt’te Küçük yaştaki çocuğa cinsel istismar sucundan tutuklu bulunan O.B. bunalima girip cinsel organini kesti. Tuvalette kanlar icinde bulunan 20 yasindaki genc adam hastaneye kaldirildi ve cinsel organi yerine dikildi. Doktorlar saglik durumunun iyi oldugunu belirttiler.

Yeni Bir Domuz Gribinden Ölüm

Son Üç Haftadır Ülkemizde Çok Sıkça Rastlanan H1N1 Virüsü Yani Bilinen Adı İle Domuz Gribinden 2 Vatandaşımızı Kaybettik.İlk Olarak Ankarada Sağlıkcı Bir Gencin Ölümü Gerçekleşmişti İkinci Ölüm Haberi İse Diyarbakır'dan Geldi. Erken Doğum Teşisi İle Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesine Yatırılan 34 Yaşındaki Beşira Bozkurt Hayatını Kaybetme Nedeninin Domuz Gribi Virüsünden Olduğu Açıklandı.


Beşire Bozkurt'un Virüsü Hastaneye Yatırıldıktan Sonra Hastanede Kaptığından Şüpeleniliyor.Sevgili Arkadaş Artık Şu Gerçeği Kabul Edelimki Malesef  Domuz Gribi Tam Olarak Ülkemize Bulaşmış Durumda.Bu Virüsten Korunmak İçin Lütfen Gün İçerisinde Sıkça Sabunla Elinizi Yıkayınız ve Kimse İle Öpüşmemeye Özen Gösteriniz.Yapılan Açıklamalara Göre Bu Yazdıklarımızı Uygulayan Kişiler %50 Virüsü Kapma Riskine Karşı Korunmuş Oluyorlar.

Kredi Kartı Dolandırıcıları Yakalandı

Antalya Emniyet Müdürlüğünün Yapmış Olduğu Takipler Sonucunda Başkarının Kredi Kartlarını Kopyalayan ve Hesaplarına Giren Bir Çete Çökertildi. Antalya'dan Diyarbakır'a Gitmek İçin Hava Limanında Bulunan Çete Üyelerine Yönelik Yapılan Operasyon Neticesinde 13 Kişilik Çete Çökertildi.


Çete Üyelerinin Vermiş Oldukları Bilgi Nezninde ve Polisin Takip Sırasında Elde Ettiği Bulgular Sonucunda Belirli Evlerde Yapılan Aramalar Sonucunda:1 adet kart kopyalamaya yarayan MSR encoder cihazı, 87'si çeşitli ülkelerde yaşayan yabancılara ait bilgilerin bulunduğu 148 adet manyetik şeritli kart, 8 adet değişik bankalara ait pos cihazı, 6 adet dizüstü bilgisayar, 3 adet masaüstü bilgisayar, üzerinde kredi kartı numaraları olduğu değerlendirilen not kağıtları, 2 adet harici hard disk, 109 adet yabancı şahıslar adına düzenli slipler, 3 adet nüfus cüzdanı, 36 adet yabancı şahıslar adına düzenlenmiş pasaport fotokopileri ele geçirildi.


Sevgili Arkadaşlar Siz Siz Olun Kredi Kartınıza ve Banka Hesabınıza Sahip Çıkınız.Çok Sık Aralıklarla Özellikle Banka Hesaplarınızı Kontroledin ve Sizin İzninizin Dışında Yapılan İşlemler Konusunda Hemen Yetkili Kişileri Uyarıp Bilgi Veriniz.Bununla Birliktede Kredi Kartlarınızı Kullandığınız Yerlerde Sizden Başka Şifrenizin Kimse Tarafından Görülmemesini Sağlayınız.


Banka Hesapları,Kredi Kartı,Kerdi Kartı Borçları,Banka Borçları,Kredi Kartı Dolandırcılığı,Sahtecilik,Çetecilik.

Facebook'taki Sesliyedi24.Com Grubumuza Davet

Selam Sevgili Sesliyedi24 Ailesinin Güzel İnsanları.Sizlerle Birlikte Daha Fazla Bir Kitleye Hitap Edebilmek Adına Facebook'ta Açmış Olduğumuz Sesliyedi24.Com Grubumuza Hepinizin Üye Olmasını Bekliyorum.Sizlerin Grububa Katılımınızla ve Sizlerle Birlikte Arkadaş Listenizdeki Arkadaşlarınızında Gruba Katılması İle Hergeçen Gün Daha Fazla Kişiye Hitap Etme Şansını Elde Etmiş Olacağız.Bu Konuya Duyarlı Olacağınızı Biliyorum İlgi ve Alakanıza Şimdiden Teşekülerler. Hep Birlikte Hep Daha İyiye...


Grubumuza Ulaşa Bilmek İçin Lütfen Bu Linke Tıklayınız.


http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=30338476263

Sütyen Kutusundan Çıkan Süpriz Teklif

İngiltere'de Londra'nın Güneyinde Yaşayan 23 Yaşındaki Emily McNulty'ni İnternet Üzerinden Kensisine Bir Büyük Beden Sütyen Sibariş Etti.Buraya Kadar Herşey Gayet Normal Neticede Bizim Ülkemizde de İnternet Üzerinden Online Alış Veriş Yapan İnternet Siteleri Mevcut.Ancak Mmily Sütyeninin Paketini Aldıktan Sonra Paketi Açtığında Küçük Bir Süprizle Karşılaştı.Küçük Bir Kağıda Yazılıp Sütyenin Paketinin İçine Konulan Notta Eğer Bana Küçük Bir Şov Yapmak İstersen Beni Şu Numardan Ara Yazıyordu.


Buna Çok Kızan Emily Yazılı Olan Numarayı Çeviradı ve Çıkan Kişiye Durumu İzah Ettiğinde Telefon Direk Suratına Kapatıldı.İkinci Aramasında İse Telefon Hiç Açılmadı.Bunun Üzerine Üretici Firma İle İrtibata Geçen Genç Kız Durumu Firma Yöneticilerine Bildirdiğini ve Yöneticilerin Kendisine Bunun Karşılığında Geri Ödeme Yapmak İstediklerini Ama Erkek Arkadaşının Bunu Kabuletmediğini Belirtti. Firma Yöneticileri İse Budurumu Yalanlarken Verilen Numarada Yazılı Olan Mathew Jones İsminde Bir Çalışanlarının Olmadıklarını Söylediler.


Genç Kız İse Elinde Delil Olduğunu ve Bu Delil İle Birlikte Mahkemeye Başvuracağını Belirtti.


İç Çamaşır,Sütyen,Kilot,Atlet,İç Çamaşır Mağazaları.

28 Ekim 2009 Çarşamba

Cumhuriyetimizin 86.cı Yılı Ulusa Kutlu Olsun

Bir Asır Boyu Üç Kıtaya Hükmetmiş Bir İmparatorluğun Torunları Olarak Bundan Onur ve Gururduymamız Lazım.Şöye Geriye Doğru Gidipte Baktığımızda Daha Türklüğün İlk Çıkış Noktası Olan Orta Asya'dan Başlıyarak Üç Kıtaya Yayılarak Buralarda Hüküm Sürmüş Atalarımız Dedelerimiz.


Bizi Yer Yüzünden Silmek İsteyen Düşmanlarımız Tam Emelerine Eriştiklerini Düşünerek Deli Gibi Üzerimize Var Güçleri İle Saldırırken Ulu Önder Atatürk,Ozamanki Silah Arkadaşları ve Ulusumuz Tek Vücut Olarak Buna Engel Olmuşlar ve Bugün Onurla Gururla Söylemiş Olduğumuz Güzelim Cennet Vatanımız Türkiye Cumhuriyetinin Doğuşunu Gerçekleştirmişler.Hepisinden Allah Çok Çok Razı Olsun.Mekanları Nur-u Cennet Olsun.


O Günden Bugüne Tam 86 Yıl Geçmiş ve Biz Bu Gün Cumhuriyetimizin İlanının 86.cı Yılını Kutluyoruz.29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı En İçten Dileklerimle Kutlarım Sevgili Dostlar.Bu Vatan, Bu Cumhuriyet,Bu Topraklar Kolay Kazanılmadı Sizlerden Ricam Bir Birey Olarak Vatanımıza,Toprağımıza,Bayrağımıza,Devletimize,Ülkemize,Ulusumuza Sahip Çıkalım.Dışardan Birilerin Gelip Bizi Bölmelerine İzinvermiyelim.Biz Hükmetmeye Alışmış Bir Milletiz Bize Hükmedilmesine İzin Vermiyelim.


Saygılarımla.Bayramınız Kutlu Olsun.


Türkiye,Türkiyem,Bayrak,Vatan,Millet,Atatürk,Türkiye Cumhuriyeti,29 Ekim Cumhuriyet Bayramı,Ulu Önder Atatürk,Cumhuriyet Dönemi,Osmanlı İmparatorluğu,Türklük,İstiklal Marşı.

ABD'de de Böyle Şeyler Olabiliyor

ABD'de Diyince Hep Aklımıza Gelen İyi Bir Yaşamdır.Oysa Bu Ülkede de Olmaz Diye Bileceğimiz Olaylar Olabiliyor. Taraftarı Olduğu Bezbol Takımının Maçını İzlemek İsteyen Ancak Bilet Parası Alcak Parası Olmayan Bir Bayan İnternete Kendisine İkitane Maç Bileti Lazım Olduğunu ve Bunları Kendisine Alacak Kişi İlede Seks Yapacağına Dair İlan Bıraktı.Bıraktığı İlan İse Polisin Gözünde Kaçmadı ve Polis Müşteri Kılığında Kadınla İrtibate Geçerek Kadını Suç Üstü Yakaladılar.


Kadın Hayranı Olduğu Bezbol Takımı Philadelphia Phillies Maçına Gitmeyi Hayal Ederken Bir Anda Kendisini Emniyette Buluverdi.Bundan Sonra İse Bu Kadın Para Karşılığı Fahişelik Yapmakla Yargılanacak.







Faişelik,Para Karşılığı Seks,Kadınlar,Cinsel İlişki,Cinsel İlişkiye Giren Kadınlar.

Arabası Bağlanınca Polisin Kulağını Isırdı

Burası Türkiye Arkadaş Olmaz Demeyin Herşey Olur.Evrakları Eksik Olduğundan Dolayı Kocelide Güzellik ve Masaj Salonu İşleten 40 Yaşındaki Fatma D İsimli Bayanın Arabası Trafik Polisleri Tarafından Bağlanıldıktan Sonra Fatma Hanım Buna Çok Sinirlenir ve Hırsını Arabasını Bağlayan Polisin Kulağını Isırarak Çıkarmaya Çalışır. Daha Öncede Aşırı Alkolden Dolayı Ehliyetine 6 Ay El Konulan Fatma Hanım Bu Sefer Tedbirlidir.Kendi Arabasını Başka Bir Arkadaşına Kullandırır Ancak Yapılan Kontrollerde Aracın Trafik Sigortasının Yapılmadığı Ortaya Çıktığından Arabası Bağlatılmak Üzere Polisler Tarafından El Konulur.


Bu Duruma Çok Sinirlenen Fatma Hanım İse Kulak Isırmakla Hırsını Almaya Çalışır ve Daha da İleriye Giderek Götürüldüğü Karakolda Polislerin Kendisine Cinsel İlişki Teklif Ettiklerini Bunu Kabul Etmediği İçinde Arabasını Bağladıklarını Söyler.Siz Hem Alkollü Araç Kullanmaktan Yakalanın,Üstüne Birde Trafik Sigortasını Yapmayın Aracın,Oda Yetmezmiş Gibi Birde Polis Memurunun Kulağını Isırın,Sonrada İftira Atın Ne Ala Memeleket Valla.

Böyle Sloganda Görülmedi

Türk Solu Dergisi 34 PKK'lının Dağdan İnişine Çok Kızdı.Daha Öceleride Türkiyede Kürt Sorunu Yok Kürt İstilası Var Ordu Göreve Diye Derginin Kapağına Slogan Olarak Koyulmuştu.Bu Seferede 34 PKK'lının Dağdan İnişine Çok Sert Bir Şekilde Tepki Koyan Derginin bu Tavrına Anlam Vermek Gerçekten Zor.


Slogan İse Şu:Dağa Çıkanı da,Dağa Çıkaranı da ,Dağdan İndireni de Hepsini Açasacağız. Sloganını Bu Haftaki Derginin Kapağına Kanlı Bir Urgan Koyularak Altınada Slogan Yazıldı.

Kimliğinde Kürdistan Yazıyor

Şanlı Urfa DTP Merkez İlçe Yöneticilerinden Ahmet Atış'ın 19 Ay Önce Doğan Kızına Helin Kürdistan Atış Adını Taktığı Öğrenildi. Baba Kürdistan İsmini Çok Sevdiğinden Kızına Bu İsmi Verdiğini ve  Kimliğinede Bu Şekilde Yazılıp Kaydedildi Ama Kızım 19 Aydır Kürdistan İsmi İle Ülkeyi Bölmedi. Bizim Amacımız Türkiye'yi Bölmek Değil Biz Herkesten Daha Fazla Ülkemizi Seviyoruzdedi.

Çapraz Backlink Değişimi Yapmak İstiyoruz

Sesli Chat Sitesi Açmak Artık Ülkemizde Çok Basit Bir Hal Almışdurumda.Okadar Çok Panelci Varki Burda Tek Tek Yazmaya Kalksam Sanırsam Bir İki Sayfayı Doldururlar. Panel ve Panelciler Çokta;Peki Gerçekten Ülkemizde Kullanıla Bilecek Görüntü ve Estetik Yönünden,Sağlamlılık Yönünden Kullanıla Bilecek Sadece Bir Kaç Panel Mevcut.Benim İçin Bir Panelin Sağlamlığı Görüntüsü ve Estetiğinin Yanında Panelcinin Müşteri İlişkileride Çok Önemli Açıkcası.Bu Konuda Esunus Bana Göre Şuanda Türkiye'de Sektörün Bir Numarası Diye Biliriz.


Site Açmak Kolayda Açılan Bu Siteleri Bir Yerlere Getirmek İse En Önemlisi Olan Şey.Sevgili Arkadaşlar Hep Birilerine Kızarak Yada Aşık Olduğunuz Bir Bayan Arkadaşa Jest Olsun Diye Siteler Açıyorsunuz Ama Siteyi Açıp Bir Kaç Kişiye Görev Verdikten Sonra Açtığınız Gibi Bırakıyorsunuz.Nedendir Bilinmez Bu İşin Devamını Getirmiyorsunuz.


Ben Burdan Bu İşi Bilinçli ve Emek Sarf Ederek Yapan Site Sahibi Arkadaşlara Seslenmek İstiyorum. Sevgili Arkadaşlar Siteniz Google'de Belli Bir Yerlerde İse Kısacası Seslichat,Sesli Chat,Sesli Sohbet,Seslisohbet Kelimelerinde Sıraalamada Yeriniz Güzelse Böyle Sitelerle Kaliteli Backlink Değişimi Yapmak İstiyorum.Googledeki Yerinizden Önemliside Kesinlikle İndeks Sayınızında Fazla Olması Lazım. İlgilenen Arkadaşlar Var İse Lütfen Bana Ulaşsınlar. İlgi ve Alakanıza Şimdiden Teşekürler.

Kaliteli Backlink Değişimi

Google Tarafından Tam Olarak Benimsenmiş Geçmişi İyi Olan Ölü Olmayan Sesli Chat Siteleri İle Çapraz Backlink Değişimi Yapmak İstiyoruz.Ancak Kesinlikle Sesli Chat,Seslichat,Sesli Sohbet ve Seslisohbet Kelimelerinde Googlede Belli Bir Yere Sahip Olan Siteler Tercihimizdir. Bizim Gibi Bu İşe Emek Veren Arkadaşlar Böyle Bir Düşünceniz Var İse Lütfen Bize Ulaşın.İlgi ve Alakanıza Şimdiden Teşekürler.

27 Ekim 2009 Salı

Samsun'da Korkunç Vahşet

Samsun’da karısını ve sevgilisini yatakta yakalayan 35 yaşındaki Engin Payaz,  karısının sevgilisini baltayla başına vurarak oldurdukten sonra 10 parcaya bolup irmaga atti. Sorgulari devam eden Engin Payaz ve 29 yasindaki esi Reyza Payaz’in cinayeti birlikte planladiklari iddaa ediliyor. Genc kadinsa esini suclu bularak soyle bir ifadede bulundu: “Eşim bir insanı parçalamıştı. Çocuklarımın ve benim can güvenliğimiz yoktu. Beni tehdit ediyordu. O yüzden ses çıkaramadım. Zalimler suç işler, garibanın başı yanar. Ben bu olaya hiç karışmadım. Ben sadece yasak bir aşk yaşadım.”



Katil Engin Payaz’sa sucu kabullenerek: “Eşimle Sebahattin’in arasında olan ilişkiden haberim yoktu. Hatta Sebahattin onu babası olacak yaşta olduğu için hiç kendilerinden şüphelenmedim. Onları aynı yatakta çıplak görünce deliye döndüm. Reyha bu olaya hiç

Selen Görgüzel'den 100 Bin Tl'lik Tazminat Davası

‘Mıhlıcay aşıkları’ filmindeki sevişme sahnesi için Zafer Unlu : “Çekimde bizi dışarı çıkarıp cinsel ilişkiye girdiler” açiklamasını yapmıştı. Bu söze çok sinirlenen Selen Görgüzel, 100 bin TL lik tazminat davasi acti.


  Dilekcede su ifade yer aliyor: "Ünlü, 'Çekim sırasında Görgüzel ile Devrim, konsantre olamıyoruz diyerek beni ve ışıkçıları dışarı çıkardı. Sonra görüntülere baktık, resmen cinsel ilişkiye girmişler' demek suretiyle onur ve saygınlığımı rencide edecek şekilde ve basın yoluyla hakaret suçu işlemiştir. Ünlü'nün haksız ve hukuka aykırı sözleri nedeniyle, şiddetli elem ve üzüntü duyuyorum. Bu elem ve üzüntümün bir nebze de olsa azaltılmasını teminen iş bu manevi tazminat davasının açılması zarureti hasıl olmuştur.”

Mardin'de Domuz Gribi

Mardin’de Öğrencilerde Domuz Grıbi Göründü, ve Okullar  Pazartesi Ne Kadar Tatil Edildi.


Vali Hasan Duruer Tüm İlköğretim ve Orta Öğretim Okulları Pazartesi Ne Kadar Tatil Olduğunu Açıkladı. Yaptığı Açıklamada 2 Öğrencide Domuz Gribine Rastandığını Söyleyen Vali Il Hifzissihha Kurulu’nun Ortak Kararı Oldugunu Belirtti. Okullarda Yarın Dezenfekte Çalışmaları Başlatılacak.

Kars Sesli Chat

Kars Ülkemizin En Doğudaki En Uçtaki İlimizdir.Boşuna Dememişler Edirne'den Kars'adiye.Özellikle Kış Mevsiminin Çok Soğuk ve Yoğun Karlı Geçer. Siz Değerli Kars'lı Sesli Chat Kullanıcılarını Hepinizi Bir Arada Toplayıp Daha Seviyeli ve Sıcak Bir Ortamda Sohbet Etmenizi Sağlamak Adına Sitemizde Kars Sesli Chat Odamızı Açmış Bulunuyoruz.Hepimize Hayırlı Uğurlu Olsun.Tek Yapmanız Gereken Yukardaki Sesli Chat Girişine Tıklayıp Açılan Yeni Sayfaya Rumuzunuzu Yazıp Giriş Demeniz.

Erzurum Sesli Chat

Dadaş Diyarındaki Bütün Hemşerilerimize Selamlar Saygılar Olsun.Siz Değerli Erzurumlu Sesli Chat Kullanıcılarını Düşünerek ve Sizleri Hepinizi Aynı Ortamda Buluştura Bilmek İçin Sitemizde Erzurum Sesli Chat Odamızı Açmış Bulunuyoruz.Sizlere ve Bizlere Hayırlı Uğurlu Olsun Yapmanız Gereken Tek Şey Yukardaki Sesli ChatGirişine Tıklayıp Açılan Yeni Sayfaya Rumuzunuzu Yazıp Giriş Demeniz Olacak.Saygılarımızla...

26 Ekim 2009 Pazartesi

Ordu Sesli Chat

Karadeniz Bölgemizin Şirin İllerinden Biride Ordu'dur Sevgili Dostlar. Boşuna Dememişler Ordunun Derleri Aksa Yukardan Aksa Diye.Biz Siz Değerli Ordulu Hemşerilerimizi Düşündük ve Sizlerinde Sanal Ortamda Kendi Evinizdeymişsiniz Gibi Rahat Ede Bileceğiniz Bir Sohbet Ortamı Oluşturmak İçin Sitemizde Sizler İçin Ordu Seslichat Odamızı Açmış Bulnuyoruz.Hepinize Hayırlı Uğurlu Olsun Sevgili Gönül Dostlarımız.


Yapmanız Gereken Tek Şey Yukardaki Sesli Chat Girişine Tıklayıp Açılan Yeni Sayfaya Rumuzunuzu Yazıp Giriş Demenizdir. Saygılarımızla...

Isparta Sesli Chat

Biz Her Geçen Gün Daha İleriye Gitmeyi Kendimize Hedef Olarak Seçtik ve Bu Yolda Emin Adımlarla İlerliyoruz. Biz Hedefimize Yulaşmak İçin Gittiğimiz Yolda Siz Değerli Isparta'lı Sesli Chat Kullanıcılarınıda Aramızda Görmek İstiyoruz ve Siz Isparta'lı Hemşerilerimizi Düşünerekte Sitemizde Isparta Sesli Chat,Sesli Sohbet Odamızı Açmış Bulnuyoruz. Siz Değerli Dostlarımızın Yapması Gereken Tek Şey Yukardaki Seslichat Girişine Tıklayıp Açılan Sayfaya Rumuzunuzu Yazıp Giriş Yapmanızdır. Emin Olun Bir Defa Giriş Yaptınızmı Bir Daha Çıkamıyacaksınız.

Öleceğinizi Önceden Anlıyan Algoritma

Japonya'da Geliştirilen Bir Algoritma Sistemi Sayesinde Nezaman Ölceğinizi Öğrene Biliyorsunuz. Evet Arkadaşlar Bunu Yanlış Duymadınız Dünyanın Süper Zekileri Olan Japonlar Sonunda Böyle Bir Buluşada İmza Attılar. Bunu Geliştirmekteki Ana Etken Japonya Acil Yardım Haatı Olan 999 Gelen Çağrılara Daha Çabuk ve Yerinde Müdahlelerin Yapılması.Yokomoha City Üniversitesinin Kenji Ohsihe Takımın Geliştirmiş Olduğu Bu Algoritma Yaralı Yada Hasta Bir Kişinin Sesini Belli Bir Süre Dinledikten Sonra Kişi Hakkında Gerekli Tenkitlerini Anında Yetkili Kişilere Suna Bilmekte. Böyleliklede Acil Servise Gelen Çağrılar Neticesi İtibari İle Kişinin Durumu Hakkında Anında Fikir Sahibi Oluna Biliniyor.

Ankara'da Okullar Domuz Gribinden Tatil Oldu

Ankara'da Domuz Gribinden Dolayı Hayatını Kaybeden Vatandaşımız Mustafa Güneş'in Ölümüyle Birlikte Bütün İlk Öğretim Okulları,Liseler ve Dersanelerin Tümü Bir Hafta Tatil Edildi.Bu Bir Haftalık Süre İçerisinde Bütün Okullar ve Dersaneler Domuz Gribine Karşı Dezenfekte Edilecekler.


Hayatını Kaybeden Mustafa Güneş İse Bugün Toprağa Verildi.Kendisine Allahtan Rahmet Yakınlarına Sabırdiliyoruz ve Domuz Gribine Karşı Halkımızı Birkez Daha Burdan Uyarmak İstiyoruz.Arkadaşlar Lütfen Gerekli Önlemleri Alalım.

Serdar Ortaç Yerli Güzellere Dönüş Yaptı

Pop Müzik Sanatçısı Serdar Ortaçın Sevgilileri Genelde Hep İtal Kızlar Olmuştur. Özellikle Ukranya,Rus ve İsrail'li Aşk Yaşayan Ortaç Geçen Gün Nişan Taşında Bir Gece Kulübünden Çıkarken Bir Türk Kızı İle Görüntülendi.Kız Arkadaşı İle Kulüpten El Ele Çıkan Serdar Ortaç Kız Arkadaşının İsminin Ne Olduğunu Açıklmadan Olay Yerinden Taksiye Binerek Uzaklaştı.

Tarla Yüzünden Aile Katliamı Yaşandı

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesinde Yeğeni İle Tarla Sorunu Yaşayan 57 Yaşındaki Amca Rahmi Yılmaz Pompalı Tüfeği İle Dehşet Saçtı. Akli Dengesinin Bozuk Olduğu Belirtilen Rahmi Yılmaz Yeğeni Bekir Yılmaz'ın Evine Giderek  Bekir Yılmaz'ı Eşi İknur Yılmaz'ı  Çocukları Arda Yılmaz'ı,Kardeşi Ersin Yılmaz'ı ve Annesi Muradiye Yılmaz'ı Yanında Getirmiş Olduğu Pompalı Tüfeği İle Üzerlerine Ateş Ettikten Sonra Silahıyla Birlikte Kayıplara Karıştı.Olayda Bekir Yılmaz,İknur Yılmaz ve Arda Yılmaz Olay Yerinde Hayatlarını Kaybettiler. Ersin Yılmaz ve Anne Muradiye Yılmaz Yaralı Olarak Hastaneye Kaldırıldılar.

25 Ekim 2009 Pazar

Fenerbahçe-Galatasaray Maçında Yine Olay

Yüz Yıldan Fazladır Oynanır Fenerbahçe -Galatasaray Maçları.Dünyanın 2.ci Dev Derbisi Olma Özelliğinide Elinde Bulunduruyor.Ancak Nedendir Bilinmez Nezaman Galatasaray - Fenerbahçe Maçı Oldumu Muhakkak Olaylar Çıkmakta.Her Nekadar İstemimiş Olsakta Bu Olayların Sonlanmasına Bir Türlü Çözüm Bulamıyoruz. Galatasaray 1999 Yılından Beri Şükrü Saracaoğlu Stadında Fenerbahçe'yi Mağlup Edemiyordu.Bugünki Maçada Bunu Değiştirmek İçin Çıktılar Azda Olsa Ancak Yine Fenerbahçeyi Deplesmanda Yenmeyi Başramadılar. Sonuç Olarak Galatasaray Maçtan 3-1 Mağlup Ayrıldı.


Asıl Olarak Değinmek İstediğim İse Daha Maç Başlamadan Futbolcular Sahada Isınırlarken Çıkan Olaylardan ve Akabinde Maç İçinde Çıkan Olaylardan Bahsetmek İstiyorum.Galatasaray Kaptanı Arda Turan Kendi Seyircilerini Selamlamak İçin Türbünlere Gidip Geri Dönerek Bütün Takım Arkadaşlarını Türbünlere Götürmek İsterken Fenerbahçe'den  Cristian Baroni Anlamsız Bir Şekilde Eliyle İttikten Sonra Bir Anda Ortam Gerildi ve Bütün Oyuncular Olay Yerinde Toplandı.Bu Esnada Isınmakta Olan Maçın Hakemleride Olayları Yatıştırmaya Çalışmak İçin Futbolcuları Ayırmak İsterken Türbünlerden Atılan BirYabancı Madde İle Kıdemsiz Yardımcı Hakem Tarık Ongun'un Başına İsabetetti ve Başının Açılmasına Neden Oldu. Tedavisi Yapılıp Kafasına Dikiş Atılan Ongun Bu Şekilde Müsabakayı Tamamladı.Bu Olaydan Dolayı Maç 15 Dk Geçikmeli Başladı.


Maç İçerisinde de Özellikle Galatasaraylı Oyuncular Korner Atışı Kullanmak İçin Korner Direğine Her Gittiklerinde Üzerlerine Su Şişeleri Yağdı Fenerbahçe Türbünleri Tarafından. Maç Başlayalı Daha 2.ci Dakikaydı Emre İle Milan Baroos Arasında Gelişen Bir Pozisyonda Milan Baroos Sakatlanarak Hastaneye Kaldırıldı. Baroos'un 2 Ay Boyunca Futboldan Uzak Kalacağı Belirtildi.


Bu Olaylar Altında Başlayan Derbide Futbol Adınada Hiç Birşey Yoktu Açıkcası Tatsız Tuzsuz Sıradan Bir Maç İzledik. Tek Temennimiz Artık Futbol Sahalarımızda Böyle Olayların Olmaması.

Devderbi Fenerbahçenin 3-1

Türkcel Süperliğin 10.cu Haftasında Ligimizin İki Dev Takımı Fenerbahçe ve Galatasaray Kadıköy Şükrü Saracaoğlunda Karşı Karşıya Geldi.Futbol Adına Her İki Takımında Malesef  İzleyenlere Birşeyler Sunmadılar.Herkesin Beklediği Güzel Futboldan Uzak Bir Maç İzledik. Fenerbahçe Alex,Kazım ve Guiza İle Bulduğu Üç Gol İle Müsabakadan 3-1 Galip Gelip Galatasaray'la Arasındaki Puan Farkını Yeniden 5 Çıkarıp Liderliğini Sürdürdü. Galatasaray İse Tek Golünü Hakan Balta'nın Ayağında Kazanmasına Rağmen Bu Gol Sadece Kendilerine Teselli Olmaktan Başka Birşeye Yaramadı. Galatasaray'dan Kader Keita Roberto Carlos'a Yapmış Olduğu Hareketten Dolayı Hakem Bünyamin Gezer Tarafından Kırmızı Kart İle Cezalandırıldı.

24 Ekim 2009 Cumartesi

İstanbul'da Okullarda Domuz Gribi Tatili

İstanbul'da Son Günlerde Görülmeye Başlayan Domuz Gribinden Dolayı İstanbul’daki Okullar Domuz Gribine Karşı Dezenfekte Edilecegi için 30 Ekim Cuma Günü Tatil Edildi.Vali Muammer Güler: , 'Haftaya Okullara Dezenfekte için 1 Günlük Tatil Edeceğiz' dedi.

Pilotlardan İnanılmaz Dalgınlık

ABD’de Northwest Havayollarına ait olan bir ucak 241 kilometre gectigi halde havalimanına inmeyince ortalık karıştı. Uçaktan haber alamayan yetkililer, kacırılmış olabileceği ihtimalini göz onune alarak askeri uçaklari hazır hale getirdiler. Bir süre sonra haber alınan pilotlar: havayolları politikası konusunda hararetli bir tartışmaya girdikleri için" dalginliklarina geldigini açıklasalarda, pilotlarin uyudugu zannediliyor. Ucagin kara kutusu incelenmek uzere alındı ve pilotlar sorusturma bitene kadar açıga alındılar.

Kadın Hırsız

Yalova’da 37 Yaşındaki Gülay Savaş, anahtarını evde unuttugunu söyleyerek cilingir cagırdı. Cilingir kapıyı acmaya çalışırrken üst komşuların hırsız kadını görmesiyle birklikte kacmaya calisan kadini, cevreden yetisenler yakalayip polise teslim etti.  Yalova Emniyet Mudurlugu’nce baslatilan sorusturmada Gulay Aavasin polise celiskili ifadeler verdigi belirtildi.

23 Ekim 2009 Cuma

Sitelere Reklam Atmanın Yanlışlıkları

Selam Arkadaşlar.Ülkemizde Son Bir Kaç Yıl İçerisinde Sesli Chat,Sesli Sohbet Kültürü Çok Fazla Gelişme Gösterdi ve Bir Çok Site Arka Arkaya Açılmaya Başlandı.Paneller Ucuzladı,Herkes Panelci ve Odacı Oldu.Tabi Hal Böyle Oluncada Doğal Olarak Sitelerde Gün Geçtikçe Fazlalaşmaya Başladı.


Yeni Açılan Bir Sesli Chat,Sesli Sohbet Sitesini Açar Açmaz Hemen O Sitede Bulunan Görevliler ve Site Sahipleri Googlede Ön Sırada Olan Diğer Sesli Chat Sitelerine Reklama Gelirler.Bu Yolla Atmış Oldukları Reklam İle User Kazanacaklarını Düşünürler Çoğu ama Tammen Yanlış Bir Stratejidir Bu. Sevgili Arkadaşlar Bir Kişi Bir Sitenin Ortamını Gelip Benimsemiş ve Orda İse Siz İstediğiniz Kadar Reklam Atın O Kişi Bulunduğu Siteden Kopupta Sizin Sitenize Gelmez.


Bir Sesli Chat Sitesine Reklam Atmak Sadece Kötü Anlamda Sitenizin Adını Çıkarır ve Sitenizin Adı Lekelenmiş Olur.Bununla Birlikte Bu Yöntemle Atılan Reklam Sonucunda Gelen Userden de Çok Fazla Bir Yarar Göremezsiniz.Tek Kişi Gelir Beş Kişi İle Başka Bir Siteye Gider.


Anlıyanlar Anlamıştır Sanırsam.Saygılarımla....


Reklam,Sesli Chat Siteleri Reklam,Reklam Atmak,Sesli Chat,Sesli Sohbet,Seslisohbet.

Nerde O Eski Bol Balık Yılları

Yaklaşık Olarak 12 Yıldır İstanbul'da İkamet Ediyorum.İlk Başta Eğtimim İçin Gelmiştim Bu Koca Şehire Anacak Daha Sonra Burayı Sevdim ve Burada Yaşamaya Kararverdim. Tabi İstanbul'da Yaşayan Çoğu İnsan Gibi Bende Denize Hayran Oldum ve Her Geçen Gün Şunu Anladımki Denizsiz Olmuyor Alışan Biri İçin.


Tabi Deniz Olurda Deniz Ürünleri Olmazmı.Hele Birde Balık Olmazsa Olmazlardandır. Hemen Hemen İstanbul'un Bütün Semtlerinde Balık Restorantları Mevcuttur.Özelliklede Denize Kıyısı Olan Semtlerde Bu Daha Fazla Görünmektedir.


Ancak Ben İlk İstanbul İle Tanıştığım Bir Kaç Yılda İstanbul'da Çıkan Balık Sayısı Çok Fazladır.Şöyle Hatırlıyorumda Fazla Uzağa Gitmemize Gerek Kalmadan Ufak Bir Sandal İle Az Birşey Kıyıdan Açılıp Açıkta Olta Atığımızda Gün İçerisinde Bolca Balık Tutar Evimize Dönerdik.Her Gittiğimizde de Elimiz Boş Dönmezdik.Tabi Bu İşin Ticaretini Yapan Büyük Balık Şirketlerinin Ozaman Tuttukları Balıkta Yeteri Kadar Fazlaydı. Ancak Yıllar Bir Birini Kovaladıkca Değil Ufak Bir Sandal İle Kıyıdan İleriye Doğru Açılıp Fazla İleriye Gitmeden Değil Balık Tutmak,Artık Gırgır İle Balık Tutmaya Çıkıp Balık Ticareti Yapan Büyük Tekneler Bile Nerdeyse Artık Boş Dönmeye Başladı.


Hal Böyle Olunca Tabiki Bizlerde Eskisi Kadar Balık Yiyemez Olduk. Olan Balıklarda Maşşallah Yoklukta Almış Başını Gidiyor. Örneğin Bir Adet Lüfer Balığının Fiyatı 12,5 Tl,Bir Adet Palamut 15 Tl,Bir Kg Çinekop 15 Tl'ye Satılmakta.Hadi Buyrun Bu Ekonomik Krizde Balık Yiyin yiye Bilirseniz...


Balıkcılık,Balık,Hamsi,Lüfer Balığı,Palamut Balığı,Çinekop Balığı.

Paris Hilton'dan Samimi İtiraflar

Bir Gazetede Yayınlanan Habere Göre Parsi Hilton Sergilemiş Olduğum Kuş Beyinli İmajı Tamemen Rol İcabı Yapmış Olduğum Birşeydir.Bebek Gibi Konuşup,Kuş Beyinli Karekteri Yansıtmam Sadece Bu Yoldan Çok Para Kazandığımdan Kaynaklanıyor.Ben Aptal Yada Faişe Değilim Açıklamasını Yaptı.

Tespih İçinde Esrar Kaçırıyorlardı

Zonguldak Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Kaçakçılık Şube Müdürlüğünün Yapmış Olduğu Şafak Vakti Operasyonunda Polisleri Bile Hayrete Düşüren Bir Olay Gerçekleşti. Yapılan Operasyonda 4 Kilo 965 gr Kubar ve Toz Esrar Ele Geçirildi.İşin İlginç Olan Kısmı İse Aleminyom Folyo İle Yapılmış Tesbihlerin İçine Esrarın Saklanması.


Uyuşturucu Kaçakçılığı Yapan Kişiler Tarafından Çok Farklı Yönde Uyuşturucu Kaçırdıklarını Duymuştuk Ancak Aleminyom Folyo İle Yapılan Tespihler İçerisinde Esrar Kaçırıanları İlk Kez Duyoruz.Kim Bilir Bundan Sonra Daha Nelerle Karşılaşacağız...

Bilim Adamlarımızdan Domuz Gribi Aşısı

Hemen Hemen Bütün Dünyayı Tehtidi Altına Alan Domuz Gribine Karşı Bütün Dünya Ülkeleri Tarafından Savaş Açılmış Durumda. Her Ülkenin Kendi Bilim Adamları Bu Virüsle Baş Edebilmek İçin Bir An Önce Domuz Gribi Aşısını Üretmek İçin Yoğun  Bir Çaba Sarfetmekteler.


Uzun zamandır dünya ülkelerini kasıp kavuran ve binlerce bilim adamının üzerinde çalışma yaptığı domuz gribi (H1N1,H3N2) ve kuş gribi (H5N1, H9N2) virüslerini parçalayarak yok edebilen etken maddeyi, Türk bilim adamları buldu. Dünyanın tek bitki özü üretebilen laboratuvarlarına sahip olan bilim adamı Faruk Durukan, etken maddeyi Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) ile ortak çalışma yaparak hazırladıktan sonra dünya çapındaki bilim çevreleri ile paylaştı.


Japonya'daki dünyanın önde gelen bilim adamları, yaklaşık 7 aylık bir çalışmadan sonra, "oleoropein" adlı etken maddenin domuz ve kuş gribi virüslerini parçalayarak yok edici bir yapıya sahip olduğunu onayladı. Büyük buluşun altına olumlu yönde imzalarını atan dünyanın en başarılı bilim adamları, çalışmayı dünya tıp literatürüne makale biçiminde sundu.



Bitki özlerinin etken maddelerini üretmeyi başaran Faruk Durukan, Hedeflerinin Türk AR-GE'sini dünya AR-GE'sinin üzerine çıkarmak olduğunu söyledi. Yıllardır yürüttüğü tüm başarılı çalışmaları Türkiye'deki 25 üniversite ile ortaklaşa başardıklarını ifade eden Durukan, "Son yaptığımız çalışmamızı dünya bilimi evrensel olarak onaylamıştır. Dünya bilimi evrenseldir. Dünyada bulunan bütün problemleri sahiplenmekteyiz ve bu problemleri çözmeye çalışıyoruz. Böylece Türkiye'den katkı sağlamakla birlikte, dünya

 





biliminin Türklere muhtaç olduğunu da ispatlıyoruz. Tabii ki bunları yaparken de Türkiye'den 25 üniversiteden de destekler alıyoruz" dedi.


Aynı zamanda tıp alanına onlarca faydalı buluşa imza atan Balıkesir'in Edremit ilçesindeki "Kale Nuturel" adlı firmanın da yetkilisi olan Faruk Durukan, taşın suyunu çıkararak dünya bilimini şaşırtmayı başarmış, 3 bin yıldır çare bulunamayan zeytin kara suyunu faydalı hale getirmiş, zeytin çekirdeğinden aktif karbon üretilebildiğini ispatlamıştı.

Takımlarımızdan Süper Bir Hafta

Ülkemizi Avrupade Temsil Eden Galatasaray ve Fenerbahçe UEFA Avrupa Liginde,Beşiktaş'ta Şampiyonlar Liginde Bu Hafta Yüzümüzü Güldürmeyi Başardılar.


Beşiktaş Deplesmanda Karşılaşmış Olduğu Almanya'nın Wolfsburg Takımı İle 0-0 Kalarak Hem Gruptaki İlk Puanını Aldı Hemde Bir Üst Tura Çıkma Şansını Sürdürdü.


Ülkemizi UEFA Avrupa Liginde Temsil Eden Galatasaray ve Fenerbahçe İse Oynamış Oldukları Maçlarından Galip Gelmeyi Bildiler.


Galatasaray Ali Samiyende Konuk Ettiği Romanya'nın Dinamo Bükreş Takımı 4-1 Gibi Net Bir Skorla Mağlup Ederek Puanını 7 Çıkararak Gruptaki Liderliğini Sürdürdü.


Fenerbahçe Deplesmanda Karşılaştığı Yine Romanya Temsilcisi Steaua Bükreş'i 1-0 Yenerek Puanını 6 Yaptı ve Grup Liderliğinide Eline Aldı.


Bizlere Güzel Bir Hafta Geçirmizi Sağlayan Üç Takımımızada Teşekürediyor Başarılarının Devamını Diliyoruz.

22 Ekim 2009 Perşembe

Denizli Sesli Chat

Horozu ve Pamukkalesi İle Ünlü Olan Güzel İlimiz Denizli'li Hemşerilerimize Öncelikle Buradan Selamlarımızı Gönderiyoruz. Sevgili Denizli'ler Siz Değerli Arkadaşlarımızın Hiç Bir Şekilde Yabancılık Çekmeden Ailenizle Sohbet Ediyormuşcasına Sıcak ve Samimi Bir Ortamda Sohbet Etmenizi Sağlamak İçin Sitemizde Denizli Sesli Chat,Sesli Sohbet Odamızı Açmış Bulunuyoruz. Yapmanız Gereken Tek Şey Yukardaki SesliChat Girişine Tıklayıp Açılan Yeni Sayfaya Rumuzunuzu Yazıp Girişdemenizdir. İlgi ve Alakanız İçin Şimdiden Teşekürler.Saygılarımızla...


Denizli,Denizli Seslichat,Denizli Sesli Sohbet,Denizli Chat,Ege Chat,Ege Sesli Chat,Ege Sesli Sohbet.

Daum'un Kızna Taksici Kazığı

Biz Çılgın Türkler Yol Bilmeyen İz Bilmeyen Birini Görmeye Duralım.Böyle Biri İle Karşılaşınca Acaba Bundan Nasıl Nekadar Faydalanırım Diye Hemen Düşünmeye Başlarız. Fenerbahçe Teknikdirektörü Daum'un 20 Yaşındaki Kızı Janine Babası Yanında Olmadığından Dolayı Doğal Olarak Babasını Özlediği İçin İstanbula Gelmiş. Buraya Kadar Herşey Gayetnormal. Jenine İstanbul Atatürk Havalimanından Bir Taksiye Binip Kendisini Samandıra Can Bartu Tesilerine Götürmesini İster Taksiciden.


Ancak Bizim Uyanık Taksici Daum'un Kızına ve İran Asıllı Erkek Arkadaşına Güzel Bir İstanbul Turu Yaptırdıktan Sonra Ancak Samandıraya Varabilirler. Budurumda Taksi Metrede de 250 Tl'yi Vurmuş Bulunmaktadır. Normalde 60 km Olan Havaalanı İle Samandıra Arasında Maksimum Taksi Metrenin 90 Tl'yi Göstermesi Gerekiyor Ancak Uyanık Taksici İstanbulun Hemen Heryerini Gezdirerek 250 Tl'ye Kadar Çıkarmayı BaşarmıştırTaksimetreyi.


Samandıraya Varılınca Buna İtiraz Edilir GörevlilerTarafından.Taksicinin Gerekceside Hemen Hazırdır.Yolu Bilmiyordum Otobandan Geldiğimizden de Durupta Kimseye Soramadık.Sizce Nekadar İnandırıcı...

Samsun Sesli Chat

Burdan Bütün Samsun'lu Hemşerilerimeze Merhabalar Diyorum. Sevgili Samsun'lu Sesli Chat  ve İnternet Kullanıcıları Bu Yazımızıda Siz Değerli Arkadaşlarımızı Bilgilendirmek İçin Yazıyorum.Bizler Siz Samsun'lu Vatandaşlarımızın İnternet Ortamında Hep Birlikte Bir Arada Olup Sohbet Etmenizi Sağlamak İçin Sitemizde Samsun Sesli Chat,Sesli Sohbet Odamızı Açmış Bulunuyoruz. Tekyapmanız Gereken İse Yukarıdaki Sesli Chat Girişine Tıklamanızdır. Hepinizeİyi Sohbetler Dilerim...

Sakarya Sesli Chat

Merhabalar Sakaryalı Hemşerilerimiz. Sanal Diyip Chat Diyip Geçmeyin.Belkide Bütün Gerçek Hayatımızda Bir Ömür Boyu Tanıyamıyacağımız İnsanları Tanıyoruz İnternet Sayesinde. Bizlerde Siz Değerli Sakaryalı Dostlarımızı Düşünerek Bütün Sakaryalı Arkadaşların Bir Arada Sohbet Edip Kendileri İle Daha Sıcak Bir Ortamda Tanışmalarınızı Sağlamak İçin Sitemizin İçerisinde Sakarya Sesli Chat,Sesli Sohbet Odamızı Açmış Bulnuyoruz. Tek Yapmanız Gereken İse Yukarıdaki Sesli Chat Girişine Tıklayıp Açılan Sohbet Sayafamıza Rumuzunuzu Yazıp Sakarya Sesli Chat Odamıza Geçmeniz. Hepinize Hoş Sohbetler Dileriz...

21 Ekim 2009 Çarşamba

Saatler Geri Alınıyor


25 ekim Pazar gunu saat 4.00’de kıs saati uygulamasına gecilecek yani saatler bir saat geri alınacak.  Bu uygulama sonucu Turkiye Elektrik Iletim A.S’nin (TEIAS) hesaplarina gore yillik 500-600 milyon kilovat saat (kWh) tasarruf saglaniyor.



Samsun'da Kıskançlık Dayağı

18 yasindaki evli Cemile K., kocasina surekli baktigi gerekcesiyle iki akrabasiyla bir olup 11 yasindaki kiz cocugunu sopayla dovdu. Sikayet uzerine gozaltina alinan Cemile K. ve iki akrabasi tutuksuz yargilanirken, Cemile K. Soyle ifade verdi: “Sürekli kocama bakıyordu. Ne zaman dışarı gezmeye çıksak gözlerini kocamın üzerinden alamıyordu. Onu daha önce uyardım. ‘Evli adama hiç bu şekilde bakılır mı?' diye ikaz ettim. Beni dinlemedi. Ben de sopayla dövdüm”

Akdeniz Sesli Chat

Buradan Bütün Akdeniz Bölgemizdeki Hemşerilerimize Sesleniyorum.Sevgili Dostlar Siz Sıcak Akdeniz Yöresinin İnsanları Hep Bir Arada Toplamak İçin Sizleri Düşünerek Sitemizde Akdeniz Sesli Chat Odamızı Açmış Bulunuyoruz. Bütün Akdenizli Hemşerilerimizle Sıcak ve Güzel Bir Ortamda Sohbet Etmek İçin Tek Yapmanız Gereken Yukardaki Sesli Chat Girişine Tıklayıp Açılan Sayfaya Rumuzunuzu Yazıp Giriş Demenizdir. Sizdeğerli Dostlarımızı Yanımızda Görmekten Büyük Onur ve Kıvanç Duyacağımızı Şimdiden Belirtir Teşekürlerimizi Sunarız.


Antalya Sesli Chat,Mersin Sesli Chat,Hatay Sesli Chat,Adana Sesli Chat,Akdeniz Sesli Chat.

İşte Bu Dünyanın En Kıllı Adamı

Çin'in Kuzeyindeki Lianing Bölgesinde Yaşayan 32 Yaşındaki Yu Zhenhuan'ın Vücudundaki Hormon Bozukluğundan Dolayı Vücudunun %96'sı Kıl İle Kaplılarla Kapalı. Yedi Yaşından Beri Sinama Filimlerinde de Oynayan Yu Aynı Zamanda Kısa Bir Sürelik Şarkıcılıkta Yaptı. En Son The Monkey King Filminde Başrol Oynamak İçin Hazırllananıyordu Ancak Filmin Yönetmeni Tarafından Fazla Estetik Bulunmayan Yu Bunun İçin Vücudundaki Kılların Bir Bölümünden Kurtulmak İçin Estetik Ameliyatı Olacağını Söyledi.


Çok Fazla Vücudunda Kıl Olduğu İçin Kendisine Maymun Adam Lakabı Takıldığı Söyleyen Yu Yazları Daha İyi Görmek İçin Göz Çevresindeki Kıllarını Aldırdığını ve Sevgilisininde Bu Durumdan Hiç Bir Zaman Şikayetçi Olmadığını Söyledi.


Dünyanın en kıllı adamı-4


Dünyanın en kıllı adamı-1


Dünyanın en kıllı adamı-2


Kıllı Adam,Dünyanın En Kıllı Adamı,Maymun,Maymun Adam.

Hilal Cebeci'den Şok Eden İtiraf

Ünlü Şarkıcı Katılmış Olduğu Bir Tv Proğramında Herkesi Şok Eden Çok Samimi İtiraflarda Bulundu. Cebeci Cem Yılmaz'a Aşık Olduğunu ve Onunla Bir Gece Birlikte Yatıp Sabahta Onunla Birlikte Uyanmak İstediğini Çok Açık ve Net Bir Şekilde Kameralar Karşısında İtirafetti.


Hilal Cebeci Okadar İdaalıydıki İtiraflarında Eminimki Cem İle Bir Gece Geçirmiş Olsam Cem Bir Daha Evine Benden Başka Kadın Sokmaz,Benimkisi Aşktanda Öte Birşey Cem'i Çok Seviyorum Dedi.


Hilal Cebeci,Cem Yılmaz,Samimi İtiraflar,İtiraf,Gerçek İtiraflar.

Lily'niniyi Hiç Böyle Görmemiştik

Ünlü İngiliz Pop Şarkıcısı Lily Allen Venedikte Birlikte Tatil Yaptığı Sevgilisi Sam Cooper İle Birlikte Bir Otelde Tatil Yapıp Gününü Günediyor.Tabiki Tatil Yapmak Onunda Hakkı Ancak Lily Bu Sefere Objektiflere Öyle Bir Yakalandıki Hepimizi Şoketti. Tatil Yapyıtığı Otelin Balkonunda Çıplak Görüntülenen Lily'nin İşte O Anki Bir Kaç Kare Fotoğrafını Sizlerle Paylaşacağız.


Lily'nin Balkon Sefası


Lily'nin Balkon Sefası


Lily'nin Balkon Sefası


Lily'nin Talihsiz Frikiği


Lily'nin Balkon Sefası

20 Ekim 2009 Salı

Minik Bir Öpücük İçin Mahkemlik Oldular

Ülkemizde Yaşanan İlginç Olaylardan Birinide Sizlere Bu Yazımda Kaleme Dökeceğim. Olay Antalya Gibi Ülkemizin Bir Numaralı Turustlik Kentinde Yaşanmakta. 3 Yaşındaki Bir Erkek Çocuğun Parkta Oynarken 3,5 Yaşındaki Yine Aynı Parkta Oynayan Bir Kız Çocuğunu Öpmesi Sonucunda Öncelikle Anneler Arasında Sözlü Sataşmalar Başladı Bir Kıvılcım İle Alevlenen Bu Sözlü Sataşma Kavgaya Dönüştü ve İki Aile Minik Bir Öpücükten Dolayı Mahkemelik Oldular. Hadi Hayırlısı Bakalım Daha Nelerle Karşılaşıp Neler Duyacağız.

Lezbiyenlerde RTÜK'e Takıldırlar

MTV Adlı Bir Müzik Kanalında Düzenlenen ve Lezbiyenlerin Yarışmış Oldukları Bir Yarışma RTÜK  Tarafında  Milli Manevi Değerler ve Türk Aile Yapısına Aykırı Olduğu Gerekçesiyle Aykırılı Bulunup MTV Türkiye Adlı Kanala Uyarı Cezası Verildi.

Demet Akalın'dan İlginç Yorum

Kanal D Telivizyonun Beğeni İle İzlenen Dizisi Aşk-ı Memnu Dizisi Yediden Yetmişe Herkesin Beğenisini Toplamaya Devametmekte. Özellikle Bu Diziyi Ünlülerinde Büyük Bir Beğeni İle İzledikleri ve Hatta İnternetteki Forum Siteleri Üzerinden İlginç Yorumlarda Yaptıları Belirtildi.


Bunlardan Biride Demet Akalın.Demet'in Geçen Hafta Perşembe Akşamı Hiç Bir Yere Çıkmadığı ve Diziyi İzlediği Söyleniliyor. Öyleki Demet Akalın Diziyi İzledikten Sonra İnternet Üzerinden Dizi Hakkında Yorum Bile Yaptı. Dizide Kocasının Akrabası Behlül İle Yakınlaşan Beren Saat'ın Canlandırdığı Bihter Hakkında Bihter Çok O.....sun Ama Yinde Seni Seviyorum Yazdığı Belirtildi.


Dizi İle,Aşk-ı Memnu,Behlül,Bihter,Beren Saat,Demet Akalın,Ünlü Mankenler,Ünlü Sanatcılar,Tv İzle,Filim İzle.

Domuz Gribi İstanbul'ada Bulaştı

Bütün Dünyada Buyıl Ortaya Çıkan ve Hızla Etkisini Göstermeye Başlayan Domuz Gribi Salgın Hastalığı Malesef Artık Ülkemizde ve Bununla Birlikte İstanbul'da da Görülmeye Başlandı.Domuz Gribi Şübesi İle Hastanelere Başvuruda Bulunan Bin 169 Kişiden 235 Kişinin Yapılan Testleri Pozitif Çıktı. Şuanda Resmi Kaynaklardan Alınan Bilgilere Göre İstanbulda Tam 235 Kişi H1N1 Virüsü Taşıdğı Belirlendi.


İstanbul'da Henüz Domuz Gribi İle Alakalı Herhangi Bir Salgın Görünmemiştir. İstanbul Valisi Muamer Güler'in Yapmış Olduğu Açıklamaya Göre Yurdumuzun Bazı Bölgelerinde Salgın Olarak Görülen Domuz Gribi,İstanbul'da Salgın Olarak Daha Görülmedi.Özellikle Okullarda Her Hangi Bir Tehtidin Bulunmadığı Belirtildi. Kartal Eğtim ve Araştırma,Şişli Etfal ve Haseki Hastanelerinde Domuz Gribi İle İlgili Birimle Kuruldu ve Gelen Hertülü Şikayetler Bu Birimlerde Gözlem Altına Alınıp Denetlenmektedir. 


Grip,Domuz Gribi,Salgın Hastalık,Hastalık,Kuş Gribi,Domuz Gribi Hastalığı,Kanser,Verem,Çeşitli Hastalık Türleri.

Kanseri Yenip Mavi Sulara Geri Döndü

Dünya Su Altı Serbest Dalış Rekortmeni Olan Yasemin Dalkılıç 2003 Yılında Yakalanmış Olduğu Kanser Hastalığından Dolayı Çok Sevmiş Olduğu Dalış Sporuna 5 Yıl Araverdikten Sonra Tekrardan Çok Özlediği Mavi Sulara Geri Dönüyor. 5 Yıllık Tedavi Sürecinde Kanseri Yenemiyi Başaran Yasemin Dalkılıç 27 Aralıkta Bodrum'da Yapacağı Yeni Dünya Rekoru Denemesi İçin 3 Aydır Amerika'nın Miami Kentinde Hazırlıklarını Sürdürüyor.


Geçirmiş Olduğu Rahatsızlıktan Dolayı Sponsor Bulma Konusunda Sorun Yaşayan Dalkılıç'a Başbakan Recep Taip Erdoğan Sahip Çıktı ve Kendisine Bu Dalışı Gerçekleştire Bilmesi İçin Ne Gerekiyorsa Yardımda Bulunacağı Açıklamasını Yaptı.


Bizde Burdan Ünlü Sporcumuz Yasemin Dalkılıç'a Şimdiden Başarılar Diliyor ve Kanser Gibi Bir Hastalığı Yenmeyi Başardığı İçinde Kendisini Tebrik Ediyoruz.


Su Sporları,Su Altısporları,Dalgıçlık,Suya Dalmak,Yasemin Dalkılıç,Dalgıç,Balık Adamlar.

Jigolo Arayan Bayanlara Duyuru

Ne Demektir Jigolo.Jigolo Farklı Fantaziler ve İlişki İsteyen Bayanlarla Para Karşılığı Birlikte Olan Onlara Eşlik Eden Kişilere Verilen Addır.Evli,Dul,Bekar,Boşanmış Hemen Hemen Her Gruptan Kadınlar İçerisinde Jigolo İle Birlikte Olmak İsteyen Bayan Sayısı Baya Bir Fazla,Ülkemizde Yapılan Araştırmalar Sonucuda Bunu Göstermekte.


Evet Sevgili Bayan Arkadaşlar.Sizlerinde Aradığınız Temiz,Bakımlı,Titiz,Seksi Kendisine Sanat Eylemiş,Gizliliğe Ve Dürüstlüğe Önem Veren Bir Jigolo İse Ozaman Doğru Adrestesiniz.Yapmak İstediklerinizi,Düşünü Kurupta Yapamadığınız Her Türlü Fantaziye Açık Saatlik,Günlük,Gecelik,Haftalık İlişki Yaşamak İstiyorsanız Ozaman Bizimle İrtibata Geçmeniz Yeterli Olacaktır.Ayrıca Özel Günler,Doğum Günü Partileri,Tekne Partilerinede Hizmet Verilmektedir. İletişime Geçebilmek İçin Lütfen Msn Adresimizi Ekleyiniz jigolokaan34@hotmail.com


Jigolo.com,Jigolo.net,Jigolo Arayan Bayanlar,Jigolo Arıyorum,Jigolo,Gecelik Patner,Kiralık Jigolo,Günlük Jigolo,jigolo Arayanlar,Eskort Jigolo,Striptizci,Striptizci Jigolo,İstanbul Jigolo,Ankara Jigolo,İzmir Jigolo,Avrupa Jigolo.

19 Ekim 2009 Pazartesi

Aydın Sesli Chat

Selam Aydın'lı Bütün Hemşerilerimize.Düşündük ve Bütün Aydın'lı Bütün Hemşerilerimizi Bir Arada Toplamaya Karar Verdik. Artık Sizinde Gelip Ailenizle,Dostlarınızla,Arkadaşlarınızla ve Sevdiklerinizle Canı Gönülden Sohbet Edebileceğiniz Bir Odanız Bulunmakta.


Sitemizde Sizler İçin Aydın Sesli Chat,Sesli Sohbet Odamızı Açmış Bulunuyoruz. Tek Yapmanız Gereken Yukardaki Sesli Chat Girişine Tıklayıp Açılan Sayfaya Rumuzunuzu Yazıp Girişdemektir.Hepinizi Aydın Sesli Chat Odamıza Bekliyoruz...


Aydın Sesli Chat,Aydın Sesli Sohbet,Aydın Sohbet,Aydın Chat.

Kayseri Sesli Chat

Selam Kayseri'li Bütün Hemşerilerimize.Düşündük ve Bütün Kayseri'li Bütün Hemşerilerimizi Bir Arada Toplamaya Karar Verdik. Artık Sizinde Gelip Ailenizle,Dostlarınızla,Arkadaşlarınızla ve Sevdiklerinizle Canı Gönülden Sohbet Edebileceğiniz Bir Odanız Bulunmakta.


Sitemizde Sizler İçin Kayseri Sesli Chat,Sesli Sohbet Odamızı Açmış Bulunuyoruz. Tek Yapmanız Gereken Yukardaki Sesli Chat Girişine Tıklayıp Açılan Sayfaya Rumuzunuzu Yazıp Girişdemektir.Hepinizi Kayseri Sesli Chat Odamıza Bekliyoruz...


Kayseri Sesli Chat,Kayseri Sohbet,Kayseri Sohbet.

Cimbom İkinci Derbisinide Kazandı

Türkcel Süperliginin 9 Haftasının Kapanış Maçında Galatasaray Ali Samiyen Satadında Trabzonsporu Konuk Etti.Aynı Zamanda Bu Maç 2009 - 2010 Sezonunun İkinci Derbisi Olma Özelliğini Taşıyordu. Son Üç Maçında İki Beraberlik ve Bir Yenilgi Alan Galatasaray Kendi Evinde Trabzon'u Mağlup Edip Önümüzdeki Haftada Karşılaşacağı Fenerbahçe Karşısına Moralli Çıkmak İstiyordu ve Nitekim Aslan Maç Çok Hızlı Başladı.Daha İlk Dakikalardan İtibaren Trabzon Kalesini Abluka Altına Alan Cimbom 23.cü Dakikada Kewell İle 1-0 Öne Geçti.


Bu Golle Birlikte İyice Oyunu Yönlendirmeye Başlayan Galatasaray 37.ci Dakikada Servet'in Ayağından Kazanmış Olduğu Gol İle Durumu 2-0 Yaptı. Trabzon İkinci Golden Sonra Toparlanıp İlk Yarı Bitmeden 44.cü Dakikada Tayfun Cora'nın Ayağından Kazamış Olduğu Gol İle İkinci Yarıya Umutlu Başladılar.


İkinci Yarıda Biraz Daha Derli Toplu Görünen Trabzonspor,Galatasaraylı Oyuncuların Arka Arkaya Yapmış Oldukları Top Kayıplarını İyi Değerlendirip 54.cü Dakikada Colman İle Durumu 2-2 Yaptılar. Bu Gol Adeta Galatasaray'ın Yeniden Dirlişine Neden Oldu ve Cimbom 69.cu Dakikada Arada,71.ci Dakikada Baros İle Bulduğu Goller İle Bir Adnda Durumu 4-2 Ye Getirmeyi Bildi.86.cı Dakikada Trabzonsporun Colman'ın Ayağından Bulduğu Bir Nebze Trabzonsporluları Heycanlandırmış Olsada Aslan Maçı 4-3 Kazanmasını Bildi. Bu Galibiyetle Galatasaray Fener Bahçe İle Arasındaki Puan Farkınıda 2 İndirmiş Oldu.


Galatasaray,Cimbom,Türkcel SüperLigi,Gol Karllığı,Asist Krallığı,Haftanın Maçı,Haftanın Takımı,Trabzonspor.

Fenerbahçe İlk Yenilgisini Aldı

Türkcell Süperlige Bu Sezon Süper Bir Başlangıç Yapıp İlk 8 Hafta Sekiz Galibiyet Alan Fenerbahçe Bu Yılki İlk Yenilgisini Gaziantep Deplesmanında 2-1 İle Tattı. Alex,Guiza,Lugano Gibi Eksiklerle Maça Çıkan Kanarya Maça İyide Başladı ve 26.cı Dakikada Nöbetçi Golcüsü Semih'in Atmış Olduğu Gol İle İlk Yarıyı 1-0 Önde Kapattı.


İkinci Yarı Daha Derli Toplu Bir Görüntü Çizen ve Topa Daha Fazla Sahip Olan Gaziantep Maçın 84 ve 90 + 3 Dakikasında Julio Souza'nın Atmış Olduğu İki Gol İle Buyıl Fenerbahçeye Böylelikle İlk Yenilgisini Tattırmış Oldular.


Türkcell Süper Lig,Futbol,Fenerbahçe,Gaziantepspor,Puan Durumu.

18 Ekim 2009 Pazar

Klavye Başında Neden Bambaşka Oluruz

Uzun Yıllardır İnternetin İçindeyim ve  Hem Yazılı Chat Sohbet Sitelerinde,Hemde Sesli Sohbet Sitelerinde Baya Bir Sohbet Ettim Bununla Birliktede Halen Kendi Sitemi Bir Şekilde Yürütmeye Çalışıyorum. Bunca Yıl İçerisinde Gözlemlediğim Bir Konuyu Sizlerle Paylaşmak İstiyorum.


Başlıktada İzah Ettiğim Gibi Biz İnsan Oğlu Bilgisayarın Başına Geçip Elimizi Klavyeye Koyduğumuzda Çok Farklı Bir Kişiklere Bürünmekteyiz.Karşımızdaki Kişininde Bizim Gibi Bir İnsan Olduğunu Unutarak Başlarız Bolca Saçmalamaya .Bu Hem Erkeklerde Hemde Bayanların Genelinde Vardır. Neymiş Efendim İşte Sanalmış Bilgisayarın Kapama Tuşuna Basıp Kapatınca Herşey Yok Oluyormuş. Arkadaşlar Yapmayın Allah Aşkına Böyle Basit Şeylerle Kendinizi Kandırmaktan Başka Hiç Birşey Yapamazsınız.


Bir İnsan Gerçek Yaşamında Neyse Nasıl Biri İse Bence Aynısını Bilgisayara Ortamınada Yansıtmalıdır.İnsan Heryerde İnsandır.Sanalı Gerçeği Ne Fark Ediyor Anlamış Değilim Daha Henüz.Evet Gerçek Yaşam İle Bilgisayar Ortamındaki Sohbetler Arasında Tabiki Farklılıklarvar Ancak Şöyle Bir Düşünün. Bir Cafede Oturuyorsunuz Bir Gurup Arkadaşınızla ve Orda Yeni Bir Arkadaş İle Tanıışıyorsunuz.Peki Yeni Tanımaya Başladığınız Bu Kişi Hakkında Ne veya Neler Biliyorsunuz Sorarım Sizlere.Şimdi Bana Ne Alaka Diyeceksiniz.Alakası Şu Sevgili Arkadaşlar.Gerçek Hayatta Kişi Sadece Canlı Bir Şekilde Karşınızda Oluyor.Bilgisayar Ortamında İse Yine Kişi Canlı BirŞekilde Karşınızda Oluyor Tek Fark Onu Kameradan Göre Biliyorsunuz,Mikrofon Sayeside Sesinizi Duyura Biliyorsunuz Yada Klavyenizi Kullanarak Kendinizi İfade Ediyorsunuz. Arada Okadar Abartılacak ve Aman Bilgisayarın Kapama Düğmesine Basar Kapatırım Herşey Yalan Olur Diyecek Kadar Büyük Bir Farklılık Yok.


Eğer Şayet Böyle Düşünüyorsunuz İnternet Size Bukadar Yalan Geliyor Neden Gelipte Bu Yalan Gelen Ortamda Kendinizi Kandırmaya Çalışıyorsunuz Sorarım Sizlere.Yalan Olan Bence İnternet ve Bilgisayar Değil,Yalan Olan Biz İnsan Oğlunun Takendisinden Başka Birşey Değildir.


Sizlerden Ricam Size Nasıl Davranılmasını İstiyorsanız Gerçek ve Bilgisayar Ortamında Sizlerde Karşınızdaki Her Kim ve Cinsiyeti Herne Olursa Olsun Ona Göre Davranın,Ona Göre Yazışıp Konuşun.Aman Sanaldır Diyip Sallayıp Geçmeyin.Bugün Reel Hayatınızda Hiç Tanıyamıyacağınız İnsanları Bilgisayar Sayesinde Tanıyorsunuz Bence Bunun Kıymetini Bilin.


Saygılarımla İyi Sohbetler...

Bülent Ersoy'dan Şok Eden Nasihat


Popstar Alaturka programinin juri uyesi Bulent Ersoy, yarismaciya verdigi nasihatla izleyicileri soke etti. Yarismaci Ozlem Ceylan, kaset yapmak icin insanlarin kendisinden farkli beklentileri oldugundan dert yanarken. Bulent ersoy: Eğer sana gerçekten istediğin kaseti yapacak ya da imkânları verecek, doğru olduğuna inandığın bir insan olursa sen de onun istediklerini yapmalısın” Dedi.


 

Avrasya Maraton Kosusunda intihar


İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonu olan Geleneksek Avrasya Maraton kosusunun bu yil 31’cisi duzenlendi. Bu maratona bir intihar girisimi damgasini vurdu. Bogazici koprusu’nden bir erkek semsiyesi ve montunu birakarak koprunun sarayburnu tarafindan saat 10.10 siralarinda kendini denize birakti. Bir sure yuzdukten sonra sulara gomuldu.



16 Ekim 2009 Cuma

Somali'de Görülmemiş Şeyler Oluyor


 


Somali’de Sutyen giyen kadinlari sokak ortasinda kirbaclayan islamci militanlar tepki topladi. Ulkeye seriat getirmek isteyen islamci militanlar, sutyen giyindikleri gerekcesiyle kadinlari sokak ortasinda durdurup once kirbacliyor sonrada sutyenlerini cikarmalarini istiyor. Olaya buyuk tepki gosteren kadinlarsa: Eşşebab bizi, kendi istediği türde örtünmeye zorluyordu, şimdi de göğüslerimizi serbest bırakmamızı istiyor. Önce eskiden giydiğimiz örtüyü yasakladılar ve kadınların göğüslerine sıkı sıkıya oturan sert bir kumaşı kullanıma soktular. Şimdi de göğüslerin doğal kalması gerektiğini söylüyorlar" diye anlattı. 



Orgut daha once sinema, dans, dugun ve futbolada yasak getirmisti…


 




 




 

Sapık Üvey Anne Dehşeti

Adana’da inanilmaz olay. Mobilyaci A.O.L, esi vefat etmesi uzerine cocuklarin anne sevgisinden mahrum kalmamalari icin yeniden evlendi. 9 yasinda bir kiz ve 4 yasindaki erkek cocugu olan adamin karisi, cocuklara babalari evde yokken inanilmaz iskenceler yapti ve porno film izletti. Cocuklarin oyun oynarken cinsel icerikli davranislarini gorunce cok sasirdi ve bunlari nerden ogrendiklerini soran baba aldigi cevap karsisinda sok gecirdi.



Cocuklar: İlk zamanlar S. anne bize çok iyi davranıyordu. Sonraları babamevde olmadığı zamanlar bizi dövmeye başladı. VCD’ye film takıp bize zorla izletiyordu. Çıplak kadın ve erkekler birbirlerini öpüyorlar, çok kötü şeyler yapıyorlardı” dedi. Hem bosanma hemde ceza davasi acilan sapik kadinsa ifadesinde sunlari soyledi, : “Nafaka ve tazminat ödememek için bana iftirada bulunuyor. Senaryolar uydurmuş. Evliliğimiz boyunca elimi tutmadı, hiç öpmedi ve sarılmadı”

İnternet Bankacılığı

Çok Sık Reklamlarda Duyduğumuz Bir Terimdir İnternet Bankacılığı.Peki Ne Olduğunu Biliyormusunuz İnternet Bankacılığını.Sizlere Bu Yazımda İnternet Bankacılığı Hakkında Bahsedeceğim.


İnternet Bankacılığı Bütün Bankaların Müşterilerine Sunmuş Olduğu Bir Sistemdir. Bankanızın Şubesine Gitmeden Yada Ayda Bir Defa Şubenize Gidip Gerekli Nakit Limitini Bankadaki Hesabınıza Yüklediğinizde Bir Daha O Limit Bitene Kadar Bankaya Gitmeden Bütün İşlermlerinizi Bilgisayarınız Aracılığı İle İnternet Üzerinden Sadece Bir Kaç Dakikanızı Ayırarak Çok Kısa Bir Sürede Zahmetsiz ve Masrafsız Hallede Bilmektir,İnternet Bankacılığı.


Şubeden Yapmış Olduğunuz İşlemlerin Hemen Hemen Hepsini İnternet Bankacılığını Kullanarak Yapabilmektesiniz. Senelik Fazla Olmayan Bir İnternet Bankacılığı Masrafı Senenin Belli Bir Döneminde Hesabınızdan Kesilmektedir. Çok Güvenli  Bir Ortamda İşlermlerini Yapa Bilmketesiniz. Tek Yapmanız Gereken Kendi Şahsınıza Ait Olan Kişisel Bilgilerinizi Hiç Bir Kimse İle Paylaşmamaktır.


Sizlerde İnternet Bankacılığı Kullanmıyorsanız Bankanızın Müşteri Temsilciliği Birimine Başvurarak Daha Detaylı Bir Şekilde Bilgi Edenibiliriniz.


Banka,Bankacılık,İnternet Bankacılığı,Şubeye Gitmeden Para Tranferi,Fatura Ödeme,Havale,Eft.

Deniz Feneri Derneğine Şok Baskınlar

Deniz Feneri Operasyonu Dahilinde Ankara'dan Gelen Bir Ekip Deniz Fenerinin Zeytin Burnundaki Genel Merkezi Olmak Üzere 17 Adreste Operasyon Düzenlediler. Bu Düzenlenen Operasyonların İçinde Kanal 7 Televziyonunda Olduğu Belirtildi.

İdrar İle Çalışan Araba Üretildi

Mazda Otomotiv Sektörüne Yep Yeni Bir Araç Üretip Piyasaya Sürmeye Hazırlanıyor. Elektirkle Çalışan,Su İle Çalışan Arabalar Daha Önce Firmalar Tarafından Üretilmişti Ancak Mazdanın Yeni Ürettiği ve CX-7 İsmini Verdiği Yeni Modeli  İnsan Üresine Benzer Bir Sıvı Yakıt Sayesinde Çalışıyor. Böylelikle Nitrojen (NOx)Salınımın En Aza İndirileceği Belirtilirken Adblue İsmi Verilen Oluşum Üçte Bir İnsan İdrarı,Üçte İki Mineralsiz Su Oranı İle Elde Ediliyor. 

Bu Arabanın Fiyatı Avusturalya'da 5000 Bin Dolar.Her 20.000 Km de Doldurulması Gereken Adbluenin Deposu 140 Dolara Dolmakta. Su ve Elektirik Enerjisi İle Çalışan Araçlar Pek Fazla Üretildikten Sonra Talep Görmezken Bakalım İdrar İle Çalışan Bu Yeni Model Otomobil Nekadar Talep Görecek Zaman İçerisinde Bakıp Göreceğiz.

15 Ekim 2009 Perşembe

Karşınızdakini Ne Kadar Anlıya Biliyorsunuz

Boşuna Demiş Atalarımız İnsan Oğlu Çiğ Süt Emmişdiye. Çok Doğru Bir Söz ve Zaten Gerçekten Biz İnsan Oğlu Çiğ Süt Emerek Büyüyoruz. Şöyle Bir Düşünün Çoğu Zaman Hep Kuşku ve Şüpe İçinde Yaşıyoruz Genelimiz.Neden Peki Bizler Karşımızdaki İnsanları Düşünmeden Direk Doğru Olanı Değilde Yanlış Olanı Düşünürüz.


Özelliklede İkili İlişkilerde Bu Çok Yaşanılmakta. Oysaki Bir İlişkiyi Ayakta Tutmanın En Önemli Temel Taşı Güvendir. Hep Kendi Kendime Şunu Söylerim Keşke 21.ci Yüzyılda Yaşamasaydımda Daha Erken Bir Zaman İçerisinde Dünya'ya Gelseydim.Nedenmi? Nedeni Şu Arkadaşlar Şöyle Dönüp Geriye Doğru Baktığım Zaman Benden Büyük Olan İnsanların Hayatlarını Gözlemlediğim Zaman Şunu Görüyorum.O Zamanın İnsanları Şimdiki Zamanın İnsanlarından Daha Çok Bir Birlerine Güvenip Bir Birlerine Daha Çok Sahip Çıkıyormış.


Oysa Şu Çağda Yaşayan Bizler İse İçimizde Hep Bir Kuşku İle Yaşıyoruz. Acaba Nerde,Acaba Ne Yapıyor,Acaba Kimle Konuşuyor,Acaba Beni Aldatıyormu,Acaba İşyerinde Gözüne Kestirdiği Bir Bayan Yada Erkek Varmı,Acaba Acaba Bu Acabalara Daha Bir Çok Acaba Eklene Bilir.


Madem Böyle Hep Acaba Diyeceksek Ozama Neden Karşımızdaki İnsan İle Bir Şeyler Yaşamak İsterizki.Madem Ona Güven Duymuyorsak Nedir İstediğimiz. Bir İnsan Öncelikle Birşeyleri Kendisinde Aramalıdır. Söylediğim Hep Bir Cümle Vardır. Kendinize Yapılmamasını İstemediğiniz Şeyleri Başkalarına Yapmayın ve Çuvaldızın Ucunu Önce Kendinize Sonra Tümünü Bana Saplayın Ben Bütün Acıyı Çekmeye Hazırım Ama Karşımdakide O Çuvaldızın Ucunun İnsana Batığında Vermiş Olduğu Acıyı Bedeninde Hissetsinki Bana Birşeyler Söylerken Acınında Nedemek Olduğunu anlaya Bilsin.


Burdan Yazımı Okuyan Arkadaşlara Seslenmek İstiyorum. Bir Kişiyi Anlamak İstiyorsanız Önce Kendinizi Onun Yerine Koyun,Sadece 5 Dakika Bir Empati Kurun,Düşünün Bakalım Siz Olsaydınız Neler Yapa,Nasıl Davranırdınız.Eminimki Bunun Sonucunda Çok İyi Sağlıklı Kararlara Adım Atacaksınız.


Acizane Kendi Fikrimi Kendi Klavyemle Sizlerle Paylaşmak İstedim.Yorumlarınızı Bekliyorum.Sürçü Lisan Ettiysek Afola...

2010 Dünya Kupasını Televizyon Başında İzliyeceğiz

Özellikle 2008 Avrupa Şampiyonasında Milli Takımımız Ortaya Koyduğu Mücadele ve Güzel Sonuçlar Bunlarla Birlikte Gelen Avrupa 3.cülüğü 2010 Dünya Kupası İçin Bizi Çok Umutlandırmıştı.Aynı Başarıyı Hatta Daha Fazlasını Yakalıya Bileceğimizi Düşünmeye Başlamıştık Ulus Olarak.


Dünya Kupası Grup Eleme Kuraları Çekildiğinde Grubumuzda Bizi Zorlayacak Bir Tek İspanya Vardiyorduk Hepimiz.En Kötü İhtimalle Grubu İkinci Bitirip Pleyof Oynayıp Güney Afrikaya Gideriz Diye Düşünüyorduk. Ancak Olmadı Yanıldık Arkadaşlar Hemde Koca Bir Ulus Olarak Yanıldık. Küçümsediğimiz ve Küçük Gördüğümüz Bosnahersek,Belçika ve Estonya Grup Maçlarında Bize Çelme Taktılar.Futbolda Şunu Bir Kez Daha Öğrendik ki Asla Rakibi Küçümsemiyeceksin Küçük Görmiyeceksin.Rakibin Belli Bir Başarısı Olmaya Bilir Bu Asla Bizi Yanıltmayacak Çıkıp Sadece Kazanmak İçin Mücadele Etmek Lazım.


Şimdi 2010 Güney Afrika'da Yapılacak  Dünya Kupasını Ulus Olarak Geçeceğiz Televizyon Karşısında İzleyeceğiz. Bu Bize Ders Olsun Kaybedilmiş Birşey Yok.Çok İyi Bir Kadromuzvar ve Önümüzde Daha Çok Şampiyonlarvar Biz Şimdiden Ulus Olarakta,Takım Olarakta Bunlara Kendimizi Hazırlıyalım. Saygılarımla...

Tunceli Sesli Chat

Burdan Bütün Tunceli'li Hemşerilerimize Seslenmek İstiyorum.Öncelikle Hepinize Selamlar Saygılar Canlar. Artık Sizlerinde Hep Beraberce Birlikte Gönül Rahatlığıyla Seviyeli Bir Ortamda Sohbet Edebileceğiniz Bir Odanız Var. Tunceli Sesli Chat,Sesli Sohbet Odamızı Siz Değerli Dostlarımız İçin Sitemizde Açmış Bulunuyoruz. Tek Yapmanız Gereken Yukardaki Sesli Chat Girişine Tıklayıp Odanıza Geçip Gönül Rahatlığı İle Arkadaşllarınızla Sohbetetmek.


İlgi ve Alakanıza Şimdiden Teşekürediyoruz.

Erzincan Sesli Chat

Burdan Bütün Erzincan'lı Hemşerilerimize Seslenmek İstiyorum.Öncelikle Hepinize Selamlar Saygılar Canlar. Artık Sizlerinde Hep Beraberce Birlikte Gönül Rahatlığıyla Seviyeli Bir Ortamda Sohbet Edebileceğiniz Bir Odanız Var. Erzincan Sesli Chat,Sesli Sohbet Odamızı Siz Değerli Dostlarımız İçin Sitemizde Açmış Bulunuyoruz. Tek Yapmanız Gereken Yukardaki Sesli Chat Girişine Tıklayıp Odanıza Geçip Gönül Rahatlığı İle Arkadaşllarınızla Sohbetetmek.


İlgi ve Alakanıza Şimdiden Teşekürediyoruz.

Giresun'da Dev Altın Rezervi Bulundu

Giresun'un Bulancak İlçesine Bağlı Aydındere Beldesinde 4 Yıldır Özel Bir Maden Arama Şirketinin Yapmış Olduğu Kazılar Sonucunda Altın Rezervine Ulaştılar.

Aytaş Madencilik Şirketinin Kurucusu Olan Ahmet Aydoğdu Konu Hakkında Şu Açıklamaları Yaptı.Uzman Kişilerden Oluşturulmuş Olan Ekibimizle Yapmış Olduğumuz Araştırmalar ve Kazılar Sonucunda Aydındere Beldesinde Yüksek Sayıda Altın,Çinko ve Kurşun Madeninin Olduğunu Gördükdedi.

Yapılan Çalışmaların Tamamen Devlet Kontrolü Altında Yapıldığı ve Çıkarılacak Madenlerle Birlikte Herkesin Haketmiş Olduğu Eğinin Karşılığını Alacak Denildi.

El Kaide'nin Hain Planı

Van Merkezli 9 İlde Yapılan Operasyon Sonucunda El Kaidê'nin Alt Kanadına Bağlı Olan İslami Chat Birliğine Mensup 50 Kişi Göz Altına Alındı.Başta Van olmak üzere İstanbul, Konya, Batman, Sakarya, Erzurum, Adana, Bursa ve Hatay'da sabah erken saatlerde operasyon yapıldı. İstanbul'da operasyon kapsamında 3 kişi gözaltına alındı.


Van'da Yakalanan Militanların Afganistan'daki Kaplarda Eğtim Aldıkları ve Daha Sonra Türkiye'ye Sızdıkları Hedeflerininde Türkiye'deki ve Almanya'daki Natoya Ait Üstlere Yönelik Bombalı Eğlemler Olduğu Açıklaması Yapıldı Emniyet Güçleri Tarafından.

14 Ekim 2009 Çarşamba

En Güzel Aşk Gizli Kalan Aşktır

Özellikle Bayanlar Birlikte Olduğu Erkek Arkadaşlarının Kedin Yaşamış Oldukları İlişkilerini Başkaları İle Paylaşmamaları Konusunda Hep Şikayet Ederler. Sen Neden Bahsetmiyorsun Kimseye Beni Neden Gizliyorsun.Yoksa Sen Ben Yokken Başkalarıylamı İlgilenip Onlarlamı Aşk Yasıyosun Denilir.

Bu Konu Hakkında Kendi Klavyemden Sizlere Bir Kaç Cümle Yazmak İstiyorum Arkadaşlar. Başlıktada Dediğim Gibi En Güzel Aşk İki Kişinin Arasında Yaşanılıp Bilinen Aşktır.Bir Kaç Kişinin Bilmesiyle Öğrenmesiyle Netice İtibari İle Elimize Birşey Geçecek Değil.Öğrenen Kişiler Başlayacak Arkanızdan Dedikodu Yapmaya.Ay Duydunuzmu Bunlar Çıkıyorlarmış,Aşk Yaşıyorlarmış,Bir İlişkileri Varmış,Hiçte Bir Brlerine Yakışmıyorlari,Birinin Boyu Uzun Diğeri Kısa,Biri Esmer Öbürü Sarışın Nekadar Uyumsuzlar ve Bunlar Gibi Neler Neler. Tabiki Bu İlişkiyi Yaşayanlar Bunlara Her Nekadar Kulak Tıksalarda Hani Derler Ya Sinek Küçüktür Ama Mide Bulandırır.İşte Söylenenler Belki Önemsizdir Ama Can Sıkar. Bunun İçin Bana Göre İki Kişi Arasında Yaşanılıp Bilinen Aşk Engüzel Aşktır.

Aşk,Sevgi,Arkadaşlık,Dostluk,İlişki,Yaşanan Aşklar.

Yazılı Chat'lerdeki Rezaletler

Bu Akşam Uzun Zamandır Girmediğim Mynet.Com'un Sohbet Bölümüne Girdim.Ben Mynet'te Büyüdüm Sayılır Arkadaşlar.Yaklaşık 5 Senelik bir Mynet Geçmişimden Sonra Bir Gece Bir Bayanın Gelip Özelime Seslisesli.Com Sitesinin Adresini Atana Kadar Ordaydım.O Gece Gelen O Reklam İle Sesli Sohbet Siteleri İle Tanıştım ve Yaklaşık 5 Yıldır Bu Sektörün İçindeyim.Bana Göre Yazılı Chatlerden Daha Kaliteli Sesli Sohbet Siteleri. Her Nekadar Sesli Erotik Siteler Türemiş Olsada Yinede Güzel Sesli Chat Siteleri.


Sizlere Bu Akşam Yazılı Chat Sitelerinde Şahit Olduklarımdan Bahsedeceğim.Önce Normal Kendi Erkek Nikimle Giriş Yapıp Biraz Ortama Göz Attıktan Sonra Çıkıp Bayan Girim Dedim Bakim Halen Eskisi Gibi Saçma Sapan Tekliflerde Bulunan Abaza Türk Erkekleri Mevcutmu Diye,Ama İnanın Dediğime Pişman Oldum.


Bir An Düşündümde 5 Yıl Öncesinde Yazılı Chat Siteleri Bukadar İğrenç İnsanlarla Dolu Değildi Emin Olunki Şimdi Malesef  Toplumumuz Tamammen Sapıtmış Durumda. Bizi Halkımız Malesef Chat Sitelerini Birer Manita Bulma Pazarı Olarak Görmekteler.Bunu Böyle Görüncede Üzülüyorum.Her Klavyenin Arkasındaki Ellerinde Sizin Gibi Bir İnsana Ait Olduğunu Unutayın Lütfen...


Chat,Sohbet,Yazılı Chat,Sesli Sohbet,Sesli Chat ,Seslichat,Seslisohbet,Kameralısohbet Kameralı Chat

Bunları Biliyormuydunuz

-Standart Boy Kondom Hintililere Büyük Geliyor.


-İnternete Bir Nevi Günlük Olarak Kullanılan Blog Sayfalarının 200 Milyon Tensesinin Uzun Süredir Güncelenmedi ve Boşu Booşuna Yer Kaplamakta.


-Günde Bir Paket Patates Cipsi Yemek Yılda Beş Şişe Sıvı Yağ İçmenize Bedel.


-Everest'e Her 10 Tırmanıştan Birinde Ölüm Var.


-Bir Bitki Tohumu 200 Yıl Boyunca Bozulmadan Saklana Biliniyor.


-HIV Virüsü İlk Kez 1930 Yılında Keşfedildi.


-Deve Sütü,İnek Sütüne Göre Demir Açısından Daha İyi.


-Parmak İzi Tespiti İlk 1892 Yılında Arjantinde Yapılmıştır.


-İlk Telefon Rehperinde Sadece 50 Kişi Vardı.


-Dünyanın En Hızlı Bilgisayarı Saniyede 15,4 Trilyon İşlem Yapabiliyor.


-ABD'de Her Saat 40 Kişi Kanserden Ölüyor.

Türkiye Ermenistan Maçında Bayrak Krizi

Bu Akşam Bursa Atatürk Stadında Oynanınlacak Olan Türkiye - Ermenistan 2010 Dünya Kupası Grup Eleme Maçında Bayrak Krizi Yaşanılıyor. FİFA Başkanının Özellikle Stada Azarbaycan Bayrağınının Sokulmaması Konusunda Kesin Karar Aldıklarını Duyurdu.Bu Konu Hakkında UEFA Başkanı Michel Platini'ye Kesin Talimat verildiği Michel Platini'ninde Bu Konuyu İstanbul'da Şenes Erzikle Görüşüp FİFA'nın Bu Konuda Nekadar Hashas Olduğunu Belirti.


Emniyet Güçlerinin Bu Akşam Stada Alınacak Olan Taraftarların Üstlerini  Çok Titiz Bir Şekilde Arıyacakları Belirtildi.

İlk Öğretim Okulunda Domuz Gribi

Ankarada EğtimVeren Bilkent İlk Öğretim Okulunda Okayan Bir Öğrencide Domuz Gribi Virüsüne Rastlandı. Domuz Gribine Yakalanan Öğrencinin Sınıfındaki Diğer 20 Öğrencide Hemen Domuz Gribi Şüpesi İle Hastaneye Kaldırılıp Bir Dizi Testler Yapıldıktan Sonra Üç Öğrencinin Daha Domuz Gribine Yakalandığı Açıklandı. Bilkent İlk Öğretim Okulu Müdürü Okulun Bir Haftalığına Domuz Gribinden Dolayı Tatil Edildiğini Açıkladı.


Öğrenciler ve Aileleri Şimdi Korkulu Gözlerle Daha Kaçkişide Yada Kendi Evlatlarınında Domuz Gribine Yakalanıp Yakalanmadığını İzlemekte.


Ankara Sağlık İl Müdürlüğü, domuz gribi vakası üzerine görüşüne başvurduğu, Sağlık Bakanlığı Pandemi Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, okulun tatil edilmesini önerdi. Kendisi de daha önce domuz gribine yakalanan ve atlatan Prof. Ceyhan, domuz gribinin başka okullarda da görülebileceğini belirterek  söyledi.


Domuz Gribi,Kuş Gribi,Nezle,Grip,Hastalık,Virüs,Bulaşıcı Hastalıklar.

Dört Günlük Çocuğu Ölüme Terk Ettiler

Muhtemelen Gayri Meşruh Bir İlişkiden Dünyaya Getirildiği Sanılan 4 Günlük Bir Bebeyin Cesedini İstanbul Büyük Şehir Belediyesine Ait Katı Atık Depolama Tesislerinde Köpekler Parçalarken Çalışan Görevliler Tarafından Görülüp Hemen Olay Yerine Polis Çağrıldı.


Polisin Yaptığı Açıklamaya Göre Çocuğun Muhtemelen Her Hangi Bir Çöp Kutusuna Atıldığı ve Ordanda Çöp Arabası İle Katı Atık Depolama Tesislerine Getirildiği Düşünülüyor. Polis Şimdi Çocuğun Ailesini Bütün İstanbul'da Arıyor.

13 Ekim 2009 Salı

Sahte Şampuan Üreten Şebekeye Şok Baskın


Bir polis memuru promosyonla aldığı şampuanın saçlarını kepeklendirmesi yönündeşüpelendi ve bir çalışma başlattı. başta İstanbul olmak üzere Ankara, Izmir, Diyarbakır'in da bulunduğu 16 ilde ünlü deterjan ve şampuan markalarının sahtelerini üreten 217 adrese baskin düzenlendi.



Kamyonlar dolusu sahte şampuan, sabun, bebek bezi ve cay ele geçirildi. Şebekenin tam 10 milyon dolarlik vurgun yaptığı öne sürüldü. Cete liderleriyle birlikte 46 kişi göz altına alınırken 10 yildir bu işin içinde olduklari öğrenildi.



Çocuğunun Doğumunu Beklerken HemşireyiTacizetti

Genelde erkekler eşleri dogum yaparken volta atarlar koridor boyunca ve stressli olurlar. ABD’de esi dogum yaparken stres atmak içinmi bilinmez :) bir adam hemşireye taciz etti. Taciz iddiasiyla göz altina alınan baba bebeğin dogumunuda kaçirdı. Bu duruma taze anne nasıl tepki gösterdi bilinmez.

Lodoslu Fırtınaya Dikkat

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü Yapmış Olduğu Açıklamaya Göre Saatte Hızı 75 Kilometre Olan Lodos Fırtınasına Vatandaşların Dikkat Etmeleri Gerektiğini Belirti. Yetkililer Bugün Öğleden Sonra Etkili Olacak Lodos Fırtınasının ve Akşam Başlayıp Gece Devam Edecek Sağnak Yağışla Birlikte Gökgürültüsüne Vatandaşlarının Hazırlıklı Olmarını İstedi.


Trafikğin Olumsuz Etkilenmemesi İçin Şimdiden İstanbul Büyük Şehir Belediyesinin Bir Dizi Önlemler Aldığı Belirtildi. Bizde Burdan Yurtaşlarımızın Fırtına Konusunda Dikkatli Olmarını Ricaediyoruz.

X-Ray Cihazları Artık Pornografik Oldu

Bundan Böyle Özellikle Havalimanlarında Kullanılan X-Ray Cihazları İnsanlların Giymiş Oldukları Giyisilerin Altına İnip Bütün Çıplaklığı İle İnsan Vücudunu Gösterebilecek. İlk Porno Grafik X-Ray Cihazı Manchester Havaalanı'nda Kullanılmaya Başlandı.


Ancak Cihazın Yapmış Olduğu Tam Vücud Taramasında Yolcuların Göğüslerine Taktıkları Silikonların,Vücuda Takılmış Olan Piercing'lerinin ve Cinsel Organların Siyah Beyaz Bir Net Bir Görüntünün Ortaya Çıkmasıda Tartışmalara Neden Oldu.


Yolcuların Bu Geçiş Anındaki Kayıtlarının Ana Kumanda Merkezindeki Tek Bir Görevli Tarafından Görüldüğü ve Daha Sonrada Silinecekleri Belirtiliyor. Yolcuların Bu X-Ray Cihazlarında Geçmemek İçin İtiraz Haklarıda Mevcut.İtiraz Eden Yolcular Eski Geleneksel Arama Metodlarına Göre Aranıp Hava Alanına Alanıcaklar.

Laz'ın Papağanıda Böyle Olur İşte

Karadeniz İnsanımız Herzaman Sivri Zekaları İle Ön Plana Çıkmşılardır Genel Olarak.Kimsenin Aklına Gelmeyen İcatları Bulup Gerçekleştirenlerin Çoğunluğu Karadenizlidir.


Şimdi Okuyacağınız Bu Yazımıda da Sizlere Bir Karadenizli Vatandaşımızın Papağanından Bahsedeciğiz.Şakir İsimli Bu Sevimli Papağan 6 Yaşında ve Güney Afrika'dan Satın Alınmış Bir Lulu Cinsi Cennet Papağanı. Şakir'in Doğuştan Kuyruğu Olmadığı İçin Bunu Kendine Dert Etmiş Olacak ki Kağıt Parçalarını Düzgün Bir Şekilde Gagası İle Keserek Kendisine Kuyruk Yaptı. Görenleri Hayretler İçine Düşüren Şakir Ev Halkı ve Mahalledeki Hayaranları Tarafından Çok Seviliyor.


Bu da laz papağanı...


Papağan,Kuş,Konuşan Kuşlar,Kuş Cenneti,Doğa,Doğadaki Kuş Çeşitleri,Muhabbet Kuşu.

Pirelliden Dudak Uçutturan Takvim

Otomobil Sektörünün Önde Gelen Lastik Firmalarından Biri Olan Pirelli 2010 Yılı İçin Hazırlamış Olduğu Takvim Görenleri Hayretler İçerisine Düşürüyor. Dünyanın Önde Gelen Top Modellerini Bir Araya Getirerek Oluşturdukları Takvimi Görenlerin Gözleri Açık Kalıyor.


Takvimin Bu Yılki Çekimlerinde Tema Olarak Doğallık Seçildi.Terry Richardson, objektifiyle modellerinin arasına hiçbir şey girmesin istedi. Ve ünlü fotoğrafçı, makyajsız, flaşsız, markalı kıyafet ve pahalı mücevherler olmadan gerçekleştirdiği çalışma ile 1960’lı yılların özgür ruhunu Brezilya’nın Trancoso kumsallarına taşıdı.           



 Pirelli sürprizi

Bizde Size Bu Takvimdeki Çekimlerden Bir İki Kare Yayınlamak İstedik.Yukardaki Resimlerde Gördüğünüz Gibi Modeller Takvim Katoloğu İçin Çok Cüretkar Pozlar Verdiler.


2010 Takvimi,Takvim Katalokları,Modellerin Takvim Katolokları,Seksi Mankenlerle Takvim Katoloğu Çekimi.

12 Ekim 2009 Pazartesi

Güldüren Şiir

 Kayseri’li Mükremin Yilmaz’in yazdigi şiir herkesi güldürüyor. 46 yıldır şiir yazan Yilmaz ,Bu şiiri gecmişte birlikte oldugu Şefika Hanım’a ithaf etmis.


 


Seni


 


Uzunca zamandır görmeyeli seni


Bir baska kadın, bir hos olmussun


Kollarıma alıp da sarmayalı seni


Beyaz peynir gibiydin kaşar olmussun...

1 Liralık Milyoner

Sayısal Lotonun Geçen Cumartesi Akşamı Yapılan Çekilişinde 6 Bilen 3 Kişi Vardı ve Bunlardan Birinin Erzurum'un Merkez İlçesi Yakutiye İlçesinden Bir Vatandaş Olduğu Belirtildi. Halen Ortaya Çıkmayan Bu Şanslı Tahlilli 1 Liralık Sayısal Loto Oynadığı ve Bunun Karşılığında da 1.5 Milyon Tl Kazandı.


Bu Talihli Kişinin Kupununu Yatırdığı Büfeye Gece Yarsı Gelerek Oynamış Olup 1.5 Milyon Tl Kazandığı Kuponunun Fotokopisini Çekip Getirip Cama Yapıştırdığı Belirtildi.

Paris Hilton'dan Gece Partilerine Son

28 Yaşındaki Paris Hilton Almış Olduğu Yeni Bir Karar İle Bütün Mağazincileri Şoketti.Yapmış Olduğu Açıklamaya Göre Hilton Artık Çok Çalışıyorum Sabah Saat 6 da Kalkıyorum Los Angeles'ta Düzenlenen Partiler Çok Acımasız Sabahın İlk Işıklarına Kadar Devam Ediyor.Bende Sabah Çok Erken Kalkıp Bütün Gün Çalıştığımdan BuPartilere Artık Eskisi Gibi Katılamıyacağımdedi.


Bakalım Gerçekten Paris Hilton Bu Vermiş Olduğu Kararda Durabilecekmi.Almış Olduğu Bu Kararın Arkasında Olursa Paris Bütün Magazinci Pasın Mensuplarını Çok Üzecek.Çünki Paris Bir Birinden İlginç Görüntülerle Hep Karşımıza Çıkıyordu.

Devlet Memuruna Feci İfaz

Meksika'da Uyuşturucu Çeteleri İle Ortak Çalışığı Yönünde Şüpelenen Bir Devlet Memurunun Çıplak ve Cansız Bedeni Bir Köprüye Asılmış Vaziyette Bulundu.Tijuana Kentinde 1 Haftadır Kayıp Olan Devlet Memuru Rogelio Sanchez'in Çıplak Bedeni Önceki Gün Bir Köprüde Asılı Bulundu ve Cinsel Organınında Koparıldığı Belirtildi.


Bu Devlet Memurunun Uyuşturucu Çeteliderlerine Sahte Ehliyet Ayarladığı  Devlet Tarafından Şüpeleniliyordu.

Sesli ve Kameralı Okey Oynayın

Son Yıllarda Ülkemizde Bir Çok Okey Sitesi Arka Arkaya Açılmaya Başladı.Özelliklede Bunların Bir Kaçı Bu Alanda Kendini Geliştirerek Bir Numara Olmaya Yolunda Yoğun Bir Çaba Harcadırlar. Yapmış Oldukları Çalışmanın Fazlalsı Kendilerine Başarı Olarak Geri Döndü. Bunlara Örnek Verecek Olaursak Mynet.Com Okey,Hakkarim.Net,Trnet.Com,Gamegraden.Net,Cikcik.Com En Güzel Örneklerden Sadece Bir Kaçtanesi.


Evet Arkadaşlar Sizlerde Okey Oynarken Aynı Zamanda Sesli ve Kameralı Sohbet Etmek İstiyorsanız Bunun İçin Yapmanız Gereken Yukarıdaki Girişe Tıklamanız ve Sitemizin Okey Odalarına Bağlanmanız Olacaktır. Şimdiden Hepinize İyi Eğlenceler Dilerim.



Okey,Okey Oyna,Okey Siteleri,Sesli Okey.

11 Ekim 2009 Pazar

Fatih Terim'in İstifası Kabul Edildi

Dün Akşam Oynanan Belçika Maçı ve Onun Öncesinde Oynanan Maçta Bosnahersek'in Deplesmanda Estonyayı 2-0 Yenmesi İle Birlikte Bizim 2010 Dünya Kupasına Gitme Şansımız Kalmamıştı Artık. Belçika Maçına Bosnahersek Maçının Moralsizliği İle Çıkan Millilerimiz Maçtan 2-0 Boynu Bükük Ayrıldılar.


Maçtan Sonra Yapmış Olduğu Basın Toplantısında Fatih Terim Önümüzdeki Ermenistan Maçından Sonra İstifamı Sunacağım Açıklamasını Yapmıştı. Bunun Üzerine Gözler Futbol Federasyonuna Çevrilmiş Durumdaydı.Federasyon Başkanı Mahmut Özgener Terim'in İstifasını Kabuledeceklerini ve 2012 Avrupa Şampiyonası  Çalışmalarına Şimdiden Başlıyacaklarını Belirtti.


Bizde Burdan Fatih Terim Hocamıza Hizmetlerinden Dolayı Teşekürediyor Bundan Sonraki Teknik Direktörlük Hayatında Başarılarının Devamını Diliyoruz.

9 Ekim 2009 Cuma

Yarışırken Heycandan Bayıldı

Varmısın Yokmusun Yarışmasını Artık Türkiye'de Bilmeyen Kimse Kalmadı.Yarışmanın Dün Akşamki Yarışmacısı Nevzat Beydi. Nevzat Bey Yarışmaya Çok İyi Bir Performans İle Başladı.Bu İyi Performansa Dayanamayan Nevzat Bey Bir Anda Yere Yığılarak Baygınlık Geçirdi. GörevlilerTarafından Hemen Sütütyonun Dışında Bulunan Ambulansa Kaldırılıp Kendisine Serum Verildi. Kendisine Gelen Nevzat Bey Yarışmaya Devam Edeceğini Söyledi ve Kaldığı Yerden Devametti Yarışmaya. Son 4 de 3 Beşyüz Bin ve Bir Mavi Kutu İle Giren Nevzat Beye Hamdi Bey Tarafından 230 Bin Tl'lik Para Ödülü Teklif Edildi Ancak Nevzat Bey Bunu Kabuletmiyerek Devamedeceğini Söyledi ve Arka Arkaya İki Beşyüzbinlik Kutuyu Açtırdı.Hamdi Bey Bu Tablo Karşılığında Nevzat Beye 112 Bin Tl'lik Teklifte Bulundu.Nevzat Bey Bu Teklifi Geri Çevirmeyerek Kabuletti Ancak Nevzat Bey Kendi Kutusuna Gitseydi Tam 500 Bin Tl Kazanacaktı.


Yarışmadaki İyi Performansından Dolayı Baygınlık Geçiren Nevzat Bey Sanırsam 500 Bin Tl'yi Kazanmış Olaydı Herhalde Kesin Kalpten Giderdi.

Nobel Barış Ödülü Barak Obama'nın

ABD Başkanın Barak Obama Başkanlık Görevine Seçilip,Başkanlık Koltuğuna Oturduğu Günden Beri Yapmış Olduğu Küresel Silahlanma Çağrıları ve Ortadoğuda Barışı Sağmalak İçin Vermiş Olduğu Mücadeleden Dolayı Yılda Bir Defa Verilen Nobel Barış Ödülüne Layık Görüldü.


Kendisinden Önceki ABD Başkanlarına Oranla Daha Ilımlı ve Mütevazi Bir Kişiliğe Sahip Olan Obama'yı Tebrik Ediyor Başkanlık Görevinde Başarılarının Devamını Diliyoruz.

Beşinci Kattan Düştü Hiç Bir Şey Olmadı

Antalya’da babasına bakmak için pencereden sarkan 2 yasındaki cocuk 5.ci kattan düşmesine rağmen burnu bile kanamadı. Yaşadıkları şokla hemen hastaneye kaldırılan çocuğun 5.c kattan düştüğüne doktorlar inanamadılar. Sadece kulağında ufak bir sıyrık olan cocugu her ihtimale karşı 3 gün hastanede gözlem altında tutan doktorlar olayı mucize olarak nitelendirdiler. Anne ve baba bu olaydan cok etkilendiklerini bunun Allah’ın bir lutfu olduguna inandıklarını belirtiler.