31 Mayıs 2010 Pazartesi

Kastamonu Sohbet Odaları

Kastamon'u ve Yakın Çevresinde Yaşayan Bütün Bay ve Bayan Arkadaşların Buluşma Noktası Olan Kastamonu Sohbet Odamız Aktif Hale Getirilmiştir. Sizlerde Kastamonu veya Yakın Çevrelerindeki Kişilerle Sohbetedip Yeni Arkadaşlıklar Edinmek İstiyorsanız Ozaman Doğru Adrestesiniz. Yüzlerce Bay ve Bayan Arkadaş İle Tanışmak İçin Yapmanız Gereken Yukarıdaki Sohbet Girişine Tıklamanız.

Mardin Sohbet

Mardin ve Yakın Çevredeki İllerde Yaşayan Bay ve Bayan Arkadaşlar, Kendinizi Yalnızmı Hissediyorsunuz,Bir Bayan veya Bay Arkadaşmı Bulmak İstiyorsunuz. Yada Yeni İnsanlarla Tanışıp Farklı Sohbetlermietmek İstiyorsunuz. Sizlerin İnternet Ortamında Rahatlıkla Sohbetetmenizi Sağlamak Adına Sitemiz Bünyesinde Mardin Sohbet Odamızı Açmış Bulunuyoruz. Bütün Mardin'li Bay ve Bayan Arkadaşları Bekliyoruz.

Denizli Sohbet

Merhaba Sevgili Denizli'li İnternet Kullanıcıları. Bütün Denizli'li Bay ve Bayan Arkadaşları Bir Çatı Altında Toplamak ve Daha Seviyeli,Daha Kaliteli Bir Sohbet Ortamı Oluşturmak Adına Sitemiz Bünyesinde Denizli Sohbet Odamız Açılmış Bulunuyor. Sizlerde Kendinizi Yalnız Hissediyorsanız ve Bay veya Bayan Arkadaş Arıyorsanız Yapmanız Gereken Yukarıdaki Sohbet Girişine Tıklamanız.

30 Mayıs 2010 Pazar

Sanalika Oyun Odaları

Merhaba Sevgili Kullanıcılarımız. Sizlere Bu Yazımızda Sanalika.CoM Sitesinden Bahsetmek İstiyorum. Türkiye'nin En Eski Oyun Sitelerinden Biri Olan Sanalika Kullanıcılarına Oyun Oynamanın Yanında Aynızamanda Sohbetetme Olanağınıda Sunmakta. Sizler Sanalika.Com'da Kendi Adalarınızı Yaratırken Aynızamanda Binlerce Tanımadığınız Bay ve Bayan Arkadaş İlede Tanışıp Dilediğinizce Sohbetetme Şansına Sahipsiniz. Halen Sanalika.com Oyun Sitesi İle Tanışmadıysanız Lütfen Yukarıdaki Sohbet Girişine Tıklayın ve Sizlerde Hemen Binlerce Bay ve Bayan Arkadaş İle Tanışıp Sohbetedip Oyun Oynamaya Başlayınız. Sanalika Oyun Odaları,Sanalika Sohbet Odaları,Sanalika,Sanalika.com,Sanalika Sitesi,Sanalika Ada Yaratma,Sanalika chat,Sanalika Kameralı Sohbet,Sanalika Seslichat.

Antalya'lı Kızlar İle Sohbet

Antalya ve Yakın Çevresinde Yaşayan Bay Arkadaşlar. Bir Sevgiliniz veya Bayan Arkadaşınız Yokmu. Hayatta Kendinizi Yalnızmı Hissediyorsunuz. Sizlerde Sitemizin Sohbet Odalarına Bağlanıp Antalya ve Yakın Çeversinde Yaşayan Bayan Arkadaşlar İle Tanışıp Arkaşlık Kurabilir,Kendinize Bir Bayan Arkadaş Edinebilirsiniz. Bunun İçin Yapmanız Gereken Yukarıdaki Sohbet Girişine Tıklamanız.

Mersinli Kızlar İle Sohbet

Merhaba Sevgili Mersinli Erkek Arkadaşlar. Bu Hayatta Kendinizi Yalnızmı Hissediyorsunuz ve Bir Bayan Arkadaşınızın veya Sevgilinizin Olmasınımı İstiyorsunuz. Ozaman Sizlerde Sitemize Girerek Sitemizdeki Bir Çok Mersin'li ve Mersin Çevresinde Yaşayan Bayan Arkadaş İle Tanışıp Yalnızlığınıza Son Verebilirsiniz. Yapmanız Gereken Yukarıdaki Sohbet Girişine Tıklamanız.

Elazığ Sohbet Odaları

Merhaba Sevgili Elazığ'lı İnternet Kullanıcıları. Bay ve Bayan Bütün Elazığ'lı Vatandaşlarımızı Bir Çatı Altında Toplamak Adına Sitemiz Bünyesinde Elazığ Sohbet Odamız Açılmış Bulunuyor. Sizlerde Hemşerilerinizle Sohbetetmek ve Yeni Bay Bayan Arkadaşlar İle Tanışıp Yalnızlığınıza Son Vermek İstiyorsanız Lütfen Yukardaki Sohbet Girişine Tıklayınız.

Başbakanın Arjantin Gezisi İptal Oldu

Başbakan Recep Tayip Erdoğan Birdizi Temaslar İçin Brezilya'da Bulunmakta. Başbakan Brezilya'dan da Şinli'nin Başkenti Santigo'ya Geçecek ve Oradan da Arjantin'in Başkendi Buenos Aires'e Geçecekti ve Burda Bulunan Jorge Newbury Parkında Yapılmasına Karar Verilen Atatür Anıtının Açılışana Katılacaktı. Ancak Arjantin'de Yaşayan Ermeni Halkının Yapmış Olduğu Siyasi Lobi Çalışmaları Üzerine Daha Önce Bölge Belediyesi Tarafından Anıtın Yapılması İçin Verilen İzin Daha Sonra Aynı Belediye Tarafından İptaledildi. Bunun Üzerinede Başbakan Recep Tayip Erdoğan 30 - 31 Mayıs Tarihleri Arasında Arjantin'e Yapmayı Planlamış Olduğu Geziyi Bu Nedenden Dolayı İptalettiği Belirtildi.

Ehliyetler Cipli Oluyor

Ülkemizde Yaklaşık 21 Milyon Ehliyet Sahibi Vatandaş Bulunmakta. Bildiğiniz Üzere Bir Kaç Gün Önce Pasaportların Yeni Bir Hal Alacakları Belirtilmişti. Yenilenen Pasaport Sistemi İle Artık Pasaportlar Cip'li Olacaklar. Bu Sistemin Aynısını Emniyet Genel Müdürlüğü Artık Sürücü Ehliyetleri İçinde Uygulamaya Karar Verdiler. Yeni Sistemin Yıl Sonuna Kadar Hazırlanarak 21 Milyon 134 Bin 904 Ehliyet Sahibinin Ehliyetleri Yeniden Düzenlenecek ve Cip'li Ehliyet Kullanımı Başlanılacak. Cipli Ehliyetlere Sahip Olmak İçinde E-Pasaportta Olduğu Gibi Vatandaşlar İnternet Üzerinden Başvurabilecekler.Sadece Yeni Ehliyet Alacak Olanlar Emniyet Müdürlüklerine Gidip Parmak İzivermeleri Gerektiğinde Merkezlerden Alacaklar Ehliyetlerini.

29 Mayıs 2010 Cumartesi

İstanbul'un Fetihinin 557'ci Yılı

Bugün İstanbul'un Fetihinin 557.cisi Görkemli Törenler İle Kutlandı. İstanbul'un Çeşitli Bölgelerinde Yapılan Görkemli Kutlama Törenleri İle Fetih Yeniden Canlandırılıdı. Kutlamalar Akşamda Çeşitli Noktalarda Yapılacak Görkemli Kutlamalarla Devamedecek.

Malatya Sohbet Odaları

Merhaba Sevgili Malatya'lı Gönül Dostlarımız. İnternet Ortamında Sohbetedip Yeni Arkadaşlar Bulmak İsteyen Bütün Malatya'lı Bay ve Bayan Arkadaşlarımızı Aynı Ortamda Buluşturmak ve Daha Kaliteli,Daha Seviyeli Bir Ortamda Sohbetetmenizi Sağlamak Adına Sitemiz Bünyesinde Malatya Sohbet Odamız Açılmış Bulunmakta. Siz Değerli Dostlarımızın Yapması Gereken Yukarıdaki Kameralı Sohbet Girişine Tıklamanız.

Gürsel Tekin İstanbul'a Dönüyor

Geçen Hafta CHP'de Genel Kurultay Yapılmıştı ve İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin'de Genel Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Bütün Teşkilatı İle Tamdesteklemişti. Bu Desteğin Karşılığında Gürsel Tekin'in Partide Genel Başkan Yardımcılığına Getirleceği Düşünülüyordu. Ancak Düşünlenler Olmadı. CHP Bugün Yeni Görev Dağılımını Yaptı, Ama Görsel Tekin Değil Genel Başkan Yardımcılığına Partinin Üst Düzey Yönetim Kurulunala Bile Getirilmedi.
Bunun Üzerine Bir Açıklama Yapan Gürsel Tekin İstanbul'a Dönüyorum,Kimseye Kırgın Değilim,Genel Başkanımız Böyle Oygun Görmüştür.Bizim Amacımız CHP'yi İktidarın Başına Getirmek Bunun İçinde Elimizden Geleni Fazlasıyla Yapacağız Açıklamasında Bulundu. Öyle Görünüyorki Gürsel Tekin Eski Görevi Olan İstanbul İl Başkanlığına Geri Dönüyor.

26 Mayıs 2010 Çarşamba

Balıkesir Sohbet

İnternet Üzerinden Sohbet Odalarına Katılan ve Yeni Arkadaşlar İle Tanışıp Kendilerine Farklı Ortamlar Arıyan Bütün Balıkesir'li Vatandaşlarımızı Aynı Çatı Altında Toplayıp Daha Sağlıklı ve Seviyeli Bir Sohbet Ortamı Oluşturmak Adına Sitemiz Bünyesinde Balıkesir Sohbet Odamız Aktif Hale Gelmiştir Yapmanız Gereken Yukarıdaki Sohbet Girişine Tıklamanız.

Üç Kalpli Minik Kız

İngiltere Londra'da Yaşayan 6 Yaşındaki Amy Ferguson 2 Yaşına Geldiğinde Kalp Yetmezliği Yaşamaya Başladı. Bunun Üzerine Kıza İlk Kalp Nakli Yapıldı. Ancak Küçük Kızın Bedenine Giren Bir Virüs Kalp Zarına Zarar Vererek Minik Kızın Yataklara Düşmesine Sebep Oldu. İkinci Bir Kalp Nakli Daha Yapıldı Ancak Buseferede Kalp Vücut Tarafından Rededildi. Bukadar Olmusuzluğa Rağmen Minik Kız Hayata Tutnmaya Devametti ve Kendisine Üçüncü Bir Kalp Nakli Yapıldı. Yapılan Bu Üçüncü Kalp Nakli İle Rahat Bir Nefes Alan Minik Kız Her Sağlıklı İnsan Gibi Her İstediğini Yapabiliyor Artık.

Amerikan Askerinin Büyük Ayıbı

Amerika Birleşik Devleti Irak'ı İşgal Ettikten Sonra Irak'ta Bir Çok Yapılmaması Gereken Şeyler ABD Askerleri Tarafından Irak Vatandaşlarına Yapıldı. Bunlardan Birisini Sizlerle Paylaşmak İstiyorum. Robert A.Rodriguez İsimli Bir Asker İki Irak'lı Çocuğu Kameraya Çekip Bir Vidio Paylaşım Sitesine Koyuyor. Buraya Kadar Herşey Normal Görünüyor. Ancak Asıl Feci Olan Vidio İzlenince Ortaya Çıkıyor. 30 Saniyelik Bir Vidio Görüntüsü Olduğu Açıklanan Bu Görüntülerde,ABD Askerinin İki Küçük Çocuğa Gay Olum Olmadıklarını Soruyor ve Seks Yapıp Yapmadıklarını Soruyor. İyiden İyiye İleriye Giden ABD Askeri Çocuklara Sizler Büyüyünce Teroristmi Olacaksınız Diye Soruyor. Sorulan Bu Soruların Hiç Birine İngilizce Bilmedikleri İçin Çocuklar Cevap Veremiyorlar ve Sadece Kameraya Gülümsemekle Yetiniyorlar. Vidionun Paylaşıldığı Paylaşım Sitesi Tarafından Bu Vidionun Büyük Tepki Görmesine Üzere Siteden Kaldırıldığı Belirtilyor.

25 Mayıs 2010 Salı

Borsa Çöküşte Dolar Uçuşta

Yunanisatan'ın Yaşamış Olduğu Ekonomik Krizin Bir Benzeri İspanya'da Hortladı Şu Günlerde. Yunanistan'dan Sonra İspanya'da da Bankacılık ve Finas Sektörüne İlişkin Edişeler Yüzünden Borsalardaki Düşüşler Hızladı. Euro ve Borsa Değer Kaybederken Dolar Aldı Başını Gidiyor. Borsa Endeksi Günü 2.301 Puan Değer Kaybederek Yüzde 4.22 Düşüşle Kapatı. Piyasaların Kapanış Saatinde Dolarda İbre 1,5920 Gösterirken, Euro Günü 1,9490 İle Kapattı.

Cikcik Okey Odaları

Ülkemizdeki Kapsamlı Okey Sitelerinden Biriside Cikcik.Com Sitesidir. Bu Sitede Okey Oynamak İsteyen Kullanıcılar Aynı Zamanda Kamera Açıp Görüntülü Sohbetde Edebilmekteler Oyun Oynamanın Yanında. Sizlerde Milyonlarca Üyesi Olan Bir Okey Sitesinde Görüntülü Sohbetedip Aynı Zamanda Karşınızda Oyun Oynadığınız Kişiyi Kamerada Görmek İstiyorsanız Lütfen Yukarıdaki Sohbet Girişine Tıklayınız.

Sivas Sohbet Odaları

Seslichat Ortamlarına Katılan Bütün Sivas'lı Arkadaşları Bir Araya Toplamak Adına ve Yapılacak Sohbetin Daha Seviyeli Olup,Nezih Bir Ortamda Sohbetedilmesini Sağlamak Adına Bütün Sivas'lı Gönüldostlarımızı Sivas Sohbet Odamıza Bekliyoruz.

Kayseri Sohbet Odaları

İnternet Ortamında Sohbeteden Bütün Kayseri'li Arkadaşların Buluş Olduğu Ortak Nokta Olan Kayseri Sohbet Odamıza Siz Değerli Bütün Kayserili Hemşerilerimizi Bekleriz. Yapmanız Gereken Sadece Yukarıdaki Sohbet Girişine Tıklamanız Olacaktır.

Feci Otobüs Kazası

Serik'ten Antalya Yönüne Gitmekte Olan 41 DP 006 Plakalı Tur Otobüsü Aksu Köprü Üzerinde Yoldan Çıkarak Dereye Uçtu. Yetkililer Tarafından Yapılan İlk Açıklamaya Göre Otobüs İçerisinde 41 Yolcunun Bulunduğu ve Bu Yolculardan 16'sın Hayatlarını Kaybettikleri Belirtildi. Otobüs İçerisindeki Yolcularının Çoğunluk Olarak Rusya Vatandaşları Oldukları ve 20 Yolcununda Yaralı Olduğu Belirtildi.

24 Mayıs 2010 Pazartesi

Tiger Woods'tan 750 Milyon Dolar İstiyor

Şuanda Dünya'nın Bir Numaralı Golfcüsü Olarak Anılan ABD'li Ünlü Golfcü Tiger Woods İsviçreli Eşi Elin Nordegren'i Bir Çok Kez Eşini Başka Kadınlarla Aldattığı Ortaya Çıktıktan Sonra Çift Boşanma Eşiğine Geldi. Bu Olayların Woods'un Bir Trafik Kazası Geçirmesi Sonucunda Basına Yansıması Eşini Çok Derinden Etkilemiş ve Kendisiyle Boşanmaya Karar Vermişti. Woods Bu Olaylardan Dolayı Bir Süre Çok Sevmiş Olduğu Golf Sporuna Aravermek Zorunda Kalmıştı ve Bir Çok Sponsoruda Kendisine Vermiş Oldukları Desteklerini Woods'tan Geri Çektiler. Eşi Kendisine Açmış Olduğu Boşanma Davası Karşılığında Kendisineden 300 Milyon Dolara Tanzimat İstiyordu. Ancak Eşi Nordegren İki Çocuğunun Velayeti Yanında Boşanma Tanzimatınıda Yükselterek 750 Milyon Dolara Çıkartığı Belirtiliyor. Bunun Üzerine Tiger Woods'da Eşinden Ömür Boyu Gizli Kalmak Şartı İle Bir Evlilik Sözleşmesi İstediği ve Bunun Yanında Evlilikleri İle İlgili Hiç Bir Gazeteye Söyleşi Verilmemesini ve Kitap Yazılmamasını İstediği Belirtildi. Eğer Woods Bu Boşanma Tanzimatını Öderse Dünya'nın En Çok BoşanmaTanzimatı Ödemiş Biri Olarak Tarihe Geçecek.

Sabit Numaralar Artık Değişmeyecek

Bilindiği Üzere Sabit Numarlarımız İkametimiz Değiştiği Zaman Otomatikmen Değiştirmek Durumunda Kalıyoruz. Örneğin İstanbul'da İkameteden Bir Vatandaş Ankara'ya Taşındığı Zaman, İstanbul'daki Hattını Kapatıp Ankara'dan Kendisine Yeni Bir Numara Almak Durumunda Kalıyor. Bilgi Tekonolojileri ve İletişim Kurumunun Almış Olduğu Yeni Bir Karar İle Artık Cep Telefonlarında Olduğu Gibi Sabit Numaralarımızda Bizimle Birlikte Ömürlük Olacak ve Şehir Değişşek Bile Numaramız Değişmeyecek.

Yapılacak Olan Bu Yeni Uygulama İle Vatandaşın Yapması Gereken Kendisine 0850 İle Başlayan Bir Hatalması Olacak. Örneğin Numara Şu Şekilde Olacak. 0850 417 21 22 Satın Alınan Bu Yeni Hat İle Vatandaş Şehir ve İkamet Değişse Bile Numarası Asla Değişmeyecek Yeni Taşınmış Olduğu İkamet Adresine Hemen Eski Numarasınıda Taşıya Bilecek.

Benimle Barış Yoksa Uçağı Düşürürüm

Bu Olay ABD'de Yaşanmış Bir Olay. Uçak Pilotluğu Yapan ve Adı Açıklamayan Bir Kişi,Hostes Sevgilisi Kendini Terkettikten Sonra Ruhsal Bunalımlar Geçirmeye Başladı ve Hostes Kız Arkadaşına Bir Uçuş Öncesinde e-posta Göndererek Aralarının Eskisi Gibi Düzelmemesi Durumunda Pilotluk Yaptığı Uçağı Havadayken Bilerek Düşürerek İntihar Edeceğini Yazdı. Pilotun Bu Yazışmları Hava Yolu Şirketi Jetblue Firması Yetkilileri Tarafından Farkedilince İsmi Açıklanmayan Pilot Hemen Görevden Alınıp Bir Hastaneye Yatırıldı.Böylelikle Pilotun Neden Olabileceği Büyük Bir Faciada Önlenmiş Oldu.

22 Mayıs 2010 Cumartesi

Hakkarim Okey Odaları

Merhaba Sevgili Arkadaşlar. Sizlerde İnternet Üzerinden Okey Oynayıp Hem İyi Vakit Geçirmek Hemde Yeni Arkadaşlıklar ve Dostluklar Kurmak Peşindeiseniz Lütfen Bu Yazımızı Çok Dikkatli Bir Şekilde Okuyunuz. Milyonlarca Kullanıcıya Sahip Olan Hakkerim.Net Oyun Sitesi Üzerinden Oyun Oynayan ve Sohbet Eden Milyonlarca Yeni Arkadaşlarla Tanışıp İyi Vakit Geçirmek İstiyorsanız Lütfen Yukarıdaki Sohbet Girişine Tıklayınız. Yapmanız Gereken Sohbet Girişine Tıkladıktan Sonra Açılan Yeni Sayfaya Rumuzunuzu Yazıp Girişdemektir. Hepinize İyi Eğlenceler Dilerim...

Gamyun Okey Odaları

Merhaba Sevgili Kullanıcı Arkadaşlarımız. Sitemizi İlk Açtığımız Günden Beriki Amacımız Siz Değerli Dostlarımıza Herzaman En İyi Kaliteyi Sunmak. Bunun İçin Durmadan Çalışmalarımız Devametmekte. Seslichat ve Sohbet Ederken Sizlerin Birazdaha İnternet Ortamında İyi Vakit Geçirmenizi Sağlamak Adına Artık Sitemiz Üzerinden Gamyun Okey Sitesi,Okey Odalarına Bağlanıp Okeyde Oynaya Bileceksiniz. Bunun İçin Yapmanız Gereken Yukarıdaki Sohbet Girişine Tıklamanızdır.Saygılarımızla...

Manisa Sohbet Odaları

Buradan Bütün İnternet Kullanan Manisaslı Dostlarımıza Seslenmek İstiyorum. Biz Sesliyedi24.com Ailesi Olarak Amacımız Bütün Manisa'lı Dostlarımızı Bir Çatı Altında Toplayıp Daha Kaliteli ve Seviyeli Bir Ortamda Sohbet Etmelerini Sağlamak. Siz Değerli Dostlarımızda Yüzlerce Manisa'lı Arkadaşın Bulunduğu Bir Sohbet Odasında Sohbet Etmek İstiyorsanız Ozaman Yapmanız Gereken Yukarıdaki Sohbet Girişine Tıklamanız.

CHP'nin Yeni Bir Ses Kaydı Kaseti Çıktı

6 Mayıs Tarihinde İnternette Payalaşım Sitelerine Düşen Deniz Bayka'lın Şok Kasetinden Sonra Şimdide Gündeme Yeni Bir Ses Kaydı Düştü. Dün Bilir Kişi Heyeti Tarafından Deniz Baykalın Görüntülerin Gerçeği Yansıtmadığını ve Foto Montaj Olduğu Belirtilmişti. Ancak Bilir Kişi Bu Kararı Açıkladıktan Kısa Bir Süre Sonrada Motionbox.com Adlı Paylaşım Sitesinde Yeni Bir Ses Kaydı Kaseti Yayımlandı. Bu Ses Kaydının CHP'nin Ankara Millet Vekili Olan Nesrin Baytok ve Bilgisayrcı Eşine Ait Olduğu Belirtiliyor. Çiftin Bu Ses Kaydında Gizli Çekilen Görüntüler Üzerine Tartıştıkları Görülüyor. Çiftin Nekadar Bir Süre Çekim Yapıldığı ve Bu Kameranın Kaçgün Oda da Kaldığı,Kimler Tarafından Yapıldığı Yüksek Birses İle Tartıştıkları Görülüyor.

Hisdistanda Uçak Kazası

Bir Uçak Kazasıda Malesefki Hindistan'da Gerçekleşti. Dubai'den Kalkış Yapan Uçak Hindistan'ın Karnataka Eyaletindeki Mangalore Havaalanına İnmek Üzereyken Pisti Iskalıyarak Yere Çakıldığı. Mangalore Havaalanı Üst Düzey Bir Yetkili Tarafından Basına Yapılan Açıklamaya Göre Uçağın İçerisinde 163 Yolcu ve 9 Uçuş Müretebatının Bulunduğunu Belirtti. Uçağın Piste İniş Yapmak İsterken Pisti Iskalıyarak Yere Çakıldıktan Sonra Bir Anda Alev Aldığı Belirtiliyor.Düşen Uçakta Bulunan 172 Kişiden 160 Kişinin Haytını Kaybettiğ Açıklandı.

21 Mayıs 2010 Cuma

Facebook Reklam Kuponu Arıyorum

Merhaba Arkadaşlar. Sitemin Daha Çok Tanınması İçin ve Daha Çok Kullanıcı Tarafından Ziyaret Edilmesini Sağlamak Adına Bir Döneme Facebook'ta Ücretli Reklam Yapıyordum Ancak Son Dönemde Reklamda Problemler Yaşıyorum. Yaptığım Araştırmalar Neticesinde Facebook Reklam Kuponlarının Reklam Yapmakta Daha Etkileyici ve Maddi Olarak Makul Olduğunu Öğrendim. Bana Facebook Reklam Kubonları Konusunda Yardımcı Ola Bilecek Arkadaşların Yardımlarını Bekliyorum. Elinizde Reklam Kuponu Var İse boramxxist@hotmail.com Msn Adresinden Bana Ulaşabilirsiniz.

Gamezer Bilardo Oyun Sitesi

Merhaba Sevili Arkadaşlar. Sizlerde İnternet Üzerinden Bilardo Oynamak İsterseniz Sizlere Bu Konuda Biraz Yardımcı Olmak İstiyorum. Binlerce Kullanıcısı Olan Gamezer.Com Sitesinde Dünya'nın Dört Bir Yanından Kullanıcı İle Oyun oynama Şansına Sahipsiniz. Ayrıca Site İçerisinde Bir Kaçtanede Yoğun Olarak Türk Kullanıcıların Bulunduğu Oda da Mevcut. Yapmanız Gereken Siteye Üye Olup Daha Sonrada Oyuna Giriş Yapmaktır. Emin Olun Bu Sitede Oyun Oynarken Çok Güzel Zaman Geçireceksiniz.

İzmit Sohbet Odaları

Merhaba Sevgili İzmit'li İnternet Kullanan Arkadaşlar. Siz Değerli İzmit'li Bay ve Bayan Arkadaşların Yoğun Olarak Bulundukları Bir Ortamda Sohbetedip Yeni Arkadaşlarla Tanışıp Kendinize Arkadaş,Dost ve Sevgili Edinmek İstiyorsanız Ozaman Yapmanız Gereken Yukarıdaki Sohbet Girişine Tıklamanızdır. Sohbet Girişine Tıklayıp Binlerce Yeni Arkadaşlar Tanışma Fırsatını Sakın Kaçırmayın.

Bombacılar Yakayı Eleverdi

Edinilen Bilgilere Göre Komşumuz Yunanistan'da Bomba Eğtimi Aldıktan Sonra Kaçak Yollar İle Edirne'den Yurda Giren Biri Kadın İki Kişi İstanbul'da Polis Tarafından Yakalandı. Yetkililer Tarafından Yapılan Açıklamaya Göre, Yakalanan Bombacıların 12 Eylülde Yapılacak Olan Anayasa Referandumunda İstanbul'da ve Ankara'da Bombalı Eğlem Yapacaklarını Söyledikleri Belirtildi. İki Bombacıda İstanbul Yeni Bosna'nın Çoban Çeşme Semtinde Yakalandılar. Ellerindeki Çantanın İçinde 30 kg Yakın Patlayıcı Madde Çıktığı Belirtildi.

19 Mayıs 2010 Çarşamba

Diyarbakır Sohbet Odaları

Bün Diyarbakır'lı Gönül Dostlarının Buluşma Noktası Olan Diyarbakır Sohbet Odamıza Siz Değerli Dostlarımızıda Bekleriz. Yapmanız Gereken Yukardaki Sohbet Girişine Tıklamanız.

Dini İnancı İçin Ölümü Tercihetti

Bu Olay İngiltere'de Yaşanmakta. 15 Yaşındaki Joshua Mcauley Bir Mağanın Önünde Beklerken,Kontrolden Çıkan Bir Aracın Altında Kalarak Ağrı Bir Şekilde Bacaklarından ve Karnından Yaralandı. Daha Sonra Helikopter ile Hastaneye Nakledilen Çocuğun Çok Fazla Kan Kaybı Yaşamasından Dolayı Doktorlar Kendisine Kan Nakli Yapmak İstediler. Ancak 15 Yaşındaki Çocuk Yehova Şahitlerinden Olduğu İçin İncilde Kendileri İçin Kan Naklinin Yapılmasının Yasaklandığını Belirterek Kendisinede Kan Nakli Yapılmasını Kesin Birdille Redetti. İngilteredeki Yasalara Göre Doktorlar Hastaları 16 Yaşından Küçler ise Onların Adına Bazı Kararları Kendileri Verebilmekte. Ancak Hastaya Yapılan Gillick Yani Yeterlilik Testinden Hasta Geçmeyi Başarıyorsa Kendi İle İlgili Kararların Kendisinin Vermesine İzinveriliyor. Joshua Mcauley'ede Bu Testin Yapıldığı ve Bu Testi Geçtiği Doktorları Tarafından Belirtildi.

Öğretmenlere Üzücü Haber

Milli Eğitim Bakanlığı Almış Olduğu Bir Karar İle Öğretmenleri Üzdü. Her Hangi Bir Nedenden Dolayı Öğrenciler Okula Gelmezise ve Öğretmen Derse Giremezse Artık Öğretmenler Ekders Ücreti Alamıyacaklar. Bakanlık Öğrencilerin Çeşitli Nedenlerden Dolayı İzinli Olup Okula Gelmemeleri ve Sınavlara Hazrılanmak İçin Alınan Rapor Durumlarında Sınıftaki Öğrenciler Derse Katılmadığında Bundan Böyle Öğretmenlerin O Günki Dersler İçin Ekders Ücreti Alamıyacaklarını Belirtti. Ancak Sınıfta 1 Öğrenci Dahi Olmuş Olsa Öğretmenlerin O Derse Girme ve Okula Gelme Zorunlukları Bulunmakta.

18 Mayıs 2010 Salı

Mersin Sohbet Odaları

Merhaba Sevgili Mersin'li Hemeşerilerimiz. Siz Değerli Dostlarımız Mersin'li Bay ve Bayan Arkadaşların Bulunmuş Olduğu Bir Ortamda Sohbetedip Yeni Arkadaşlar İle Tanışmak İstiyorsanız Ozaman Doğru Adrestesiniz. Seviyeli ve Nezih Bir Sohbet İçin Yapmanız Gereken Yukarıdaki Sohbet Girişine Tıklamanızdır.

Sesli İzdivaç

Merhaba Arkadaşlar. Ben Yalnızım Bir Bayan Yada Erkek Arkadaşım Olsun İstiyorum Diyorsanız Lütfen Bu Yazımızı Dikkatli Bir Şekilde Okuyunuz. Bir Çok Seslichat Sitelerinde Olduğu Gibi Bizim Sitemiz Bünyesinde de İzdivaç Odamız Fultaym Faaliyete Geçmiştir. Sizlerde İzdivaç Odamızda Kendinize Uygun Bayan ve Bay Eş Arkadaşlarınızı Bulup Mutluluğa Yelken Açabilirsiniz. Sizleri İzdivaç Odamızdaki İzdivaç Proğramlarımıza Bekliyoruz.

Adana Sohbet Odaları

Selam Sevgili Adana'lı Dostlarımız. Sizlerde Bir Çok Adana'lı Hemşerilerimizle Sohbetedip Yeni Arkadaşlar Tanımak İstemezmisiniz. Hem Adana'lı Bayan, Hemde Adana'lı Erkek Arkadaşlarla Sohbetetmek İstiyorsanız Yapmanız Gereken Yukarıdaki Kameralı Sohbet Girişine Tıklamalısınız. Nikinizi Yazıp Giriş Dedikten Sonra Bir Çok Adana'lı Arkadaş İle Sohbetedebilirsiniz.

Almanya Sohbet Odaları

Erkek Arkadaşlar Almanya'da Yaşayan Bir Bayanla Sohbetedip Onunla Tanışmak İstemezmisiniz ? Sizlerde Almanya'da Yaşayan Bayan Arkadaşlarla Tanışıp Sohbetetmek İstiyorsanız Ozaman Doğru Adrestesiniz. Kendinizi Yalnız Hissediyorsanız,Bir Bayan Arkadaşınız Yokmu yada Sevgilimi Arıyorsunuz. Ozaman Yapmanız Gereken Yukarıdaki Kameralı Sohbet Girişine Tıklamanız.

17 Mayıs 2010 Pazartesi

Bursa Kızları İle Canlı Sohbet

Bursa ve Yakın Çevresindeki İllerden İnternete Girip Kendilerine Bayan Arkadaş Arayan Erkek Arkadaşlar Bu Yazımızı Dikkatli Bir Şekilde Okusun Lütfen. Sizlerde Hayatta Kendinizi Yalnız Hissediyorsanız ve Bir Sevgilinizin veya Sohbetedip Dertlerinizi Paylaşa Bileceğiniz Bir Bayan Arkadaşınızın Olmasını İstiyorsanız Ozaman Doğru Yerdesiniz. Sitemize Bursa ve Çevre İllerden Katılan Bir Çok Bayan Arkadaş İle Sizlerde Sohbet Etmek İstiyorsanız Yapmanız Gereken Yukardaki Sohbet Girişine Tıklamanız.

İstanbul Kızları İle Sohbet

Merhaba Arkadaşlar. Kız Arkadaşınız Yokmu,Hayatta Yalnızlıkmı Çekiyorsunuz, Yada Bir Kız Arkadaşınızın Olmasınımı İstiyorsunuz. İstanbul'da Yaşayan Binlerce Bayan Arkadaşla Sohbetedip Tanışmak İsteyen Erkek Arkadaşlar Eğer Kendinizi Yalnız Hissediyorsanız ve Bir Kız Arkadaşınızın Olmasını veya Bir Bayan Arkadaş İle Sohbet Etmek İstiyorsanız Ozaman Yukarıdaki Sohbet Girişine Tıklamanız Yeterli Olacaktır.

Fener Stadında Yanlış Anos

Dünakşam Şükrü Saracaoğlu Stadında Oynan Fenerbahçe Trabzonspor Maçında Hiç Olmaması Gereken Birşey Oldu ve Ortalık Maçtan Sonra İyiden İyi Çığrından Çıktı. Maçın Bitimine Son 2 Dakika Kala Stat Hopörlerinden 2 - 2 Diye Anoslar Yapılmaya Başladı. Bu Yapılan Anoslar İle Bursaspor - Beşiktaş Maçının 2 - 2 Bittiği Belirttildi. Bunu Duyan Fenerbahçe Taraftarları Çılgınca Şampiyonluğu Kutlamaya Başlarken Fenerbahçe Futbolcularıda Son 2 Dakika Maçı Kendi Oyun Alanında Tutarak Maçın Bitmesini Beklediler. Hakemin Maçın Bittiğini Belirten Düdüğü Çalması İle Birlikte Bir Anda Sahaya İnen Binlerce Taraftar Futbolcularla Birlikte Şampiyonluğu Kutlamaya Başladılar.

Ancak 10 Dakika Sonra Gerçekler Öğrenince, Şampiyonluğu Kutlayan Binlerce Traftar Bir Anda Şaşkına Dönerek Statda ve Stat Dışında Taşkınlık Yapmaya Başladılar. Çıkan Olaylar Sonucunda İşyerleri ve Otomobiller İle Birlikte Fenerbahçe Şükrüsaracaoğlu Stadı Zarar Gördü. Bu Arada Edinen Bilgilere Göre Stadın Asıl Anos Yapan Çalışanının Biriken Alacaklarını Almadığı İçin İşten Ayrıldığı ve Dün Akşam Anos Yapan Kişininde İlk Defa Trabzon Maçında Görev Yaptığı Belirtiliyor. Yanlış Anos Yapan Kişi Maç Sonunda Polis Tarafından Göz Altına Alınarak Karakola Götürüldü.

Şampiyon Bursaspor

2009 - 2010 Sezonu Türkcel Süper Ligi Şampiyonu Bursaspor Oldu. Dün Akşam Oynanan Ligin Son Hafta Maçları Sonunda Bursaspor Türkiye'de Bir İlki Başardı. Adeta Yep Yeni Bir Futbol Devrimi Gerçekleştirdi. Dün Akşam Fenerbahçe Kendi Sahasında Trabzon İle 1 - 1 Berabere Kalmasına Karşı Bursaspor Kendi Sahasında Karşılaşmış Olduğu Beşiktaş'ı 2 - 1 Mağlup Edip Şampiyonluğunu Bütün Türkiye ve Bununla Birlikte Bütün Dünya'ya Resmen Duyurmuş Oldular.

Türkiye'de İlk Defa Dört Büyük Takımın Dışında Bir Başka Kulüp Ligi Şampiyon Olarak Tamamladı. Daha Önce Trabzonspor Üç Büyük Takımın Üstünlüğüne Son Vermişti. Bursaspor Şampiyon Olması İle Birlikte Ülkemizi UEFA Şampiyonlar Liginde de Temsiletmeye Hak Kazandı. Şampiyonlar Ligine Direk Katılma Hakkı Kazanan Bursaspor Böylelikle Avrupanın Dev Külüpleri İlede Karşılaşma Şansıeldeettiler. Ayrıca Bursaspor Şampiyon Olmasından Dolayı Kasasına Tam 40 Milyon TL'de Koymuş Oldu.

Bizde Burdan Bursasporun Şampiyonluğunu En İçten Dileklerimizle Kutluyoruz ve Bütün Bursa Camiyasına Hayırlara Vesile Olmasını Diliyoruz.

15 Mayıs 2010 Cumartesi

En seksi kadın gölde

FHM okuyucuları tarafından "Dünyanın en seksi kadını" seçilen aktris Megan Fox, yeni filmi için çırılçıplak göle girdi. Jennifer’ın Vücudu isimli filmde başrolü oynayan seksi aktris, gölden çıktıktan sonra bir süre ortalıkta üstsüz olarak dolaştı. Fox sette muhteşem fiziğini sergilerken, yeni silikon taktırdığı göğüslerini de göstermiş oldu...

2

Jordan askerler için soyundu

İngiliz ’Showgirl’ ve manken Katie Price, nam-ı diğer Jordan, askerlere moral vermek için soyundu. Afganistan’daki İngiliz askerleri için hazırlanan 2010 takviminin her sayfasında, Jordan’ın askerlerin kullandığı aksesuarlarla verdiği bir poz yer alacak. Askerlerin moralini yükseltmek için çırılçıplak soyunan Jordan, yılbaşında da Afganistan’a gidip İngiliz birliğini ziyaret edecek.

1
2
3
4

Yetenek abidesi Stormy

EROTİK film sektörünün en yetenekli isimlerinden birisini olarak kabul edilen Stormy Daniels ın her parmağında ayrı bir marifet var... 2003 yılında AVN en iyi genç yetenek ödülünü aldıktan sonra 4 yıl içinde inanılmaz bir patlama yapan Daniels, her yıl farklı ödüller kazanıyor. 2004’te en iyi oyuncu, 2005 te en iyi yönetmen, 2006’da en iyi yardımcı kadın oyuncu, bu yıl ise en iyi porno yıldızı ödüllerine ulaştı. Mötley Crue grubunun solisti Nikki Sixx ile evli olan Daniels ın Storm isimli bir de oğlu var.

1

Fatih in başarısı

Fotoğrafını gördüğünüz kızın adı Fatih. Nedense Fatih ismini taşıyanlar hayatta çok başarılı oluyor. Bizim Fatih Terim ve çocuklarının, aslan futbolcularımızın Yunanistan ı dağıtıp fethettiği gibi "Conqueror, yani Fatih" adı takılan Faith adlı kız da fotomodel dünyasına tsunami gibi girdi. 19 yaşındaki cici kız bir anda iç çamaşırı defilelerinin ve reklam fotolarının vazgeçilmez ismi olunca moda dünyasını fethetti. Bu kadar hızla yükselip model dünyasını fetheden bu kıza "Fatih" adı takıldı. DJ lik yapan ve şarkı da söyleyen Fatih için Bodrum un yazlık diskoları teklif hazırlıyor.

1
2

İlk ilişkimden sonra depresyona girdim

PLAYBOY’un 2008 güzeli seçilen Jayde Nicole, verdiği röportajda cinsellikle ilgili sırlarını anlattı. Jayde, ilk cinsel ilişkisini 16 yaşında yaşadığını ancak tam bir hayalkırıklığı olduğunu söyledi. Seksi model “İlk ilişkimden sonra depresyona girdim. Uzun bir süre hiçbir erkekle seks yapmadım. Seksten birden soğudum. Bunu aşmak için de tedavi görmeye başladım. Uzun bir tedavi sonrasında normale dönebildim. O günler kabus gibiydi” diye konuştu...


1

Carmen Türkiye’den çok etkilenmiş

Geçen ay Türkiye’ye gelen ve Beyaz’ın ’Sevgililer Günü’ özel programına konuk olan dünyaca ünlü top model Carmen Electra, Maxim Magazin’e kapak oldu. Dergi için çok özel pozlar veren Amerikalı manken, kendisiyle yapılan röportajda Türkiye’den de övgüyle söz etti. İstanbul’a hayran kaldığını belirten Carmen, ’Hele hele Boğaz, bir tabiat harikası" dedi. BİR programa konuk olarak katılmak için Türkiye’ye gittiğini ve maalesef fazla kalamadığını ifade eden ünlü top model Carmen Electra, "İstanbul öyle bir kent ki, daha adımınızı atar atmaz sizi sarıp sarmalıyor. Kaldığınız sürece de onun mistik havasından kurtulamıyorsunuz. İlk fırsatta yine o güzel ülkeye gitmek ve bu kez daha fazla kalmak isterim" diye konuştu.


1
2

Agır Abilerle Takılacak

Amerikalı model Lisa Angeline, hafta sonu Paris’te gerçekleştirilen bir moda şovunda kız arkadaşları ile defileleri izlerken görüldü. Kendisi gibi model olan erkek arkadaşından ayrıldığını söyleyen Lisa, “Moda, kız arkadaşlarla takip edilir, sevgilinizle yapmak isteyeceğiniz bir şey değildir. Bu yüzden ayrılmış olabiliriz” diyerek gazetecilere espri yaptı. Anlaşılan 27 yaşındaki güzel model, ‘ağır abilerden’ hoşlanıyor ve bundan sonra sevgili tercihini onlardan yana kullanacak.

1
2
3
4

14 Mayıs 2010 Cuma

Ankara Bayanları İle Chat

Sizlerde Bir Ankara'lı Bayan Arkadaş Arıyorsanız Kendinize Emin Olun Doğru Adrestesiniz. Sitemizde Bulunan Bir Çok Ankara'lı Bayan Arkadaşla Sohbetedip Tanışıp Güzel Arkadaşlıklar Kurmak İstemezmisiniz. Eğerki Neden Olmasın Diyorsanız Ozaman Lütfen Yukarıdaki Sohbet Girişine Tıklayınız. Sohbet Girişine Tıklamanız Yeterli Olacaktır.

İzmirli Kızlar İle Sohbet

Merhaba Sevgili Arkadaşlar. Sizlerde İzmirin Güzel Kızları İle Tanışıp Sohbet Etmek İstemezmisiniz. Sitemizde Bulunan İzmirli Bayan Arkadaşlarla Sohbetedip, Tanışıp Güzel Arkadaşlıklar Kurmak İstiyorsanız Ozaman Doğru Yerdesiniz. Yapmanız Gereken Yukardaki Sohbet Girşine Tıklamanız Olacaktır.

Azeri Kızlar İle Sohbet

Sizlerde Azerbayncan'da Yaşayan Kızlarla ve Bayan Arkadaşlarla Sohbetedip Güzel Arkadaşlıklar Kurmak İstemezmisiniz. Azerbaycan'dan Sitemize Takılıp Sohbeteden Birçok Bayan Arkadaşımızla Sizlerde Tanışıp Güzel Arkadaşlıklar Kurmak İstiyorsanız Ozaman Doğru Adrestesiniz Yapmanız Gereken Yukarıdaki Sohbet Girişine Tıklamanızdır.

Kıbrıslı Kızlar İle Chat

Merhaba Arkadaşlar. Yavru Vatan Kuzey Kıbrıs'ta Yaşayan Kızlarla ve Bayanlarla Sohbetedip Onlarla Tanışmak İstemezmisiniz. Eğerki Kıbrıslı Kızlarla ve Bayanlar İle Sohbetedip Tanışıp Güzel Arkadaşlıklar Kurmak İstiyorsanız Ozaman Doğru Adrestesiniz Yapmanız Gereken Yukarıdaki Sohbet Girişine Tıklamanızdır.

Galatasaraylı Jo Ülkesine Kaçtı

Bu Sezonun İlk Yarısında İngiltere'nin Manchester City Kulübünden Yarım Sezonluk Kiralanan Brezilya'lı Futbolcu Jo'nun Galatasaray Kulübü Yetkililerine Haber Vermeden Ülkesine Döndüğü Belirtildi. Hafta Sonu Oynanılacak Olan Gençlerbirliği Maçını Beklemeden Ülkesine Dönen Jo'nun Bu Davranışı Yönetimi Şoketti. Jo Özellikle Gece Yaşantısıyla Sürekli Gündeme Gelmişti ve Taraftarlar Tarafından Ali Samiyen Stadında Islıklanmıştı.

13 Mayıs 2010 Perşembe

Urfa Sesli Chat

Şanlıurfa İlimiz Güney Doğu Anadolu Bölgemizin En Gözde İllerinden Biridir. Özelliklede GAP Projesinin Uygulanması Ekonomisi Bir Çok İle Oranla Daha Kuvvetli Hale Geldi. Bununla Birlikte Şanlıurfa İlimiz Peygamberler Şehri Olarakta Bilinir. Bizde Bütün Urfa'lı Hemşerilerimizin Seslichat Sitelerinde Nezihi ve Seviyeli Bir Ortamda Sohbet Etmelerini Sağlamak Adına Sitemiz Bünyesinde Urfa Seslichat Odamızı Açmış Bulunuyoruz. Bütün Urfa'lı Hemşerilerimizi Urfa Seslichat Odamıza Bekliyoruz.

Kırklareli Sesli Chat

Trakya Bölgemizin Sevimli İllerinden Biride Kırklareli İlimizdir. Bizde Bütün Kırklareli'li Bütün Gönül Dostlarımızın Seslichat Sitelerinde Rahat,Nezih ve Seviyeli Bir Ortamda Sohbet Etmelerini Sağlamak Adına Sitemiz Bünyesinde Kırklareli Seslichat Odamızı Açmış Bulunuyoruz. Bütün Kırklareli'li Hemşerilerimizi Sitemize Bekliyoruz.

Paris Hilton İstanbula Geliyor

Hilton Ailesinin Sosyetik Güzeli Paris Hilton 18 Mayıs Salı Günü İstanbul'a Gelecek. Paris İle Birlikte Hollywood Yıldızlarından Olan Leonardo Di Caprio'da İstanbul'a Gelecek. Amerika'nın Bir Numaralı Dj'yi Olan Dj Vice'nin Davetlisi Olarak İki Ünlü Yıldızın İstanbul'a Gelecekleri Belirtildi. Dj Vice 18 Mayıs Salı Günü Supper Clup'ta Sahne Alacak.

Anayasa Referandumu 12 Eylülde

Yeni Anayasa Mahkemesi Paketleri Hazırlandı ve Hem TBMM'sinden Hemde Cumhurbaşkanı Tarafından Geçti. Yüksek Seçim Kurulu Kurumuda Bugün Toplanarak Referandurumun Nezaman Yapılacağını Karara Bağladı. Yüksek Seçim Kurulu Üyeleri Tarafından Yapılan Oylama Sonucunda Anyasa Referandumunun 12 Eylül 2010 Tarihinde Yapılmasına Karar Verdi.

12 Mayıs 2010 Çarşamba

Serdar Özkan Aslan Oldu

Beşiktaş'lı Serdar Özkan Bu Yıl Sözleşmesin Bitmesinden Dolayı Bir Süredir Beşiktaş'lı Yöneticilerle Yeni Sözleşme İçin Görüşüyordu Ancak Yapılan Görüşmeler Sonucunda Her İki Tarafta İmza Atma Aşamasına Gelemediler. Serdar Özkan Beşiktaş İle Anlaşamayınca Devreye Galatasaray Girdi ve Bir Süre Genç Sporcu İle Görüştükten Sonra Anlaşmaya Vardılar. Serdar Özakn Galatasaray İle 3 Yıllık Sözleşmeyi Florya Metin Oktay Tesislerinde İmzaladı.Serdar Özkan'ın Senelik Galatasaray'dan 1 Milyon Dolar Alacağı Belirtildi.

Libya'da Uçak Kazası

Güney Afrika Cumhuriyetinden Kalıkış Yapan Bir Yolcu Uçağı Libya Devletinin Trablusşam Hava Alanına İnemek Üzereyken Düştü. Düştükten Sonra İnfilak Eden Uçak Tamamen Parçalanan Uçakta Bulunan 92 Yolcu ve 11 Müretebat Hayatını Kaybetti. 8 Yaşındaki Hollandalı Bir Çocuk İse Mucize Eseri Bu Uçak Kazasından Sağ Kurtuldu. Düşen Uçağının Türkiye Saatti İle Sabah 07:00'da Düştüğü ve Düşen Uçakta Türk Yolcusu Olup Olmadığı Henüz Bilinmediği Belirtildi.

Yaz Geldi Plajlar Açıldı

Havaların İyiden İyiye Isınmaya Başlaması İle Denize Girme Sezonuda Açılmaya Başladı Vatandaşlarımızca. Bütün Plajlardaki Yoğunluklar Her Geçen Gün Biraz Daha Fazlaşmaya Başladı. Ancak Denize Girenleri Buradan Uyarmak İstiyorum. Elbetteki Denize Girip Güneşlenmek Güzel Bir Şey ve İnsan Sağlığı İçinde Bir Okadar Sağlıklı. Yalnız Plajlarda Güneşlenirken Kesinlikle Güneş Yağları ve Kremleri Kullanmayı İhmal Etmeyiniz. Vucüdunuzun Sağlıklı Bir Şekilde Yanmasını İstiyorsanız,Denize Girip Çıktıktan Sonra Bedenizi İyice Kremleyiniz ve Bu Şekilde Güneşlenmeye Başlayınız. Bu Şekilde Güneşlendiğiniz Taktirde Hem Sağlığınız İçin Daha İyi Olacaktır Hemde Güneş Işınlarından Oluşacak Yanıklar Daha Az Seviyede Olacaktır.

11 Mayıs 2010 Salı

Avusturya Sesli Chat Odaları

Avusturya Ülkesinde Yaşayan Gurbetçi Arkadaşlar Siz Değerli Dostlarımızın Seslichat Sitelerinde Hepinizi Aynı Ortamda Toplamak Adına Sitemiz Bünyesinde Avusturya Seslichat Odamızı Açmış Bulunuyoruz. Amacımiz Siz Değerli Dostlarımızın Sılya Duymuş Olduğunuz Özlemi Bir Nebze Giderebilmek.

Uğur Dündar Elimde Seks Kaseti Vardedi

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın Seks Kasetinin Ortaya Çıkması İle Birlikte, Gündem Bir Anda Bu Tarz Seks Kasetlerin Gizlice Çekilip Basına Verilmesi Oldu. Star Tv Anahaber Sunucusu Ünlü Gazeteci Uğur Dündar Kendisinede Bir AKP'li Millet Vekilinin Seks Kasetinin Gönderildiğini Ancak Kendisinin Bu Seks Kasedini Yayımlamadığını ve Bundan Sonrada Hiç Bir Şekilde Basında Yayımlamıyacağını Belirtti.

Hatay Sesli Chat

Merhaba Sevgili Hataylı Gönül Dostlarımız. Siz Değerli Dostlarımızın Seslichat Sitelerinde Nezih ve Seviyeli Bir ortamda Sohbet Etmenizi Sağlamak Adına Sitemiz İçerisinde Hatay Seslichat Odamızı Açmış Bulunuyoruz. Amacımız Bütün Hatay'lı Seslichat Kullanıcıları Bir Çatı Altında Toplayıp Yapılan Sohbetlerin Daha Anlamlı ve Seviyeli Olmasını Sağlamak. Bütün Hataylı Dostlarımızı Hatay'lılar Odamıza Bekliyoruz.

Netlog Sesli Chat Odaları

Netlog.com Dünya Çapında Faaliyet Gösteren ve Milyonlarca Üyesi,Kullanıcısı Olan Bir Arkadaşlık Sitesidir. Bu Site Yönetimi Tarafından Yapılan Yeni Düzenlemelerle Artık Netlog.com Üzerinden de Kullanıcılar Kameralı Sohbet Yapabilmekte. Sizlerde Netlog.Com Üzerinden Milyonlarca Bay ve Bayan Arkadaşla Canlı Kameralı Sohbet Etmek İstiyorsanız Yukarıdaki Sohbet Girişine Tıklayınız.

10 Mayıs 2010 Pazartesi

Avrasya Sesli Chat Odaları

Bu Yazımızda da Bütün Avrasya'da ve Türki Cumhuriyetlerinde Yaşayan Dostlarımıza Seslenmek İstiyoruz. Siz Değerli Dostların Türkiye'ye Duymuş Olduğunuz Özlemi Bir Nebze Azaltmak Adına ve Türkiye'de Yaşayan Vatandaşlarımızla Sohbet Etmenizi Sağlamak Adına Sitemiz Bünyesinde Avrasya Sesli Chat Odamızı Açmış Bulunuyoruz. Bütün Türki Cumhuriyetlerinde ve Avrasya'da Yaşayan İnternet Kullanıcılarını Avrasya Sesli Chat Odamıza Bekliyoruz.

Danimarka Sesli Chat Odaları

Selamlar Olsun Bütün Danimarka'da Yaşayan Gurbetçi Vatandaşlarımıza. Arkadaşlar Sizlerin Sılaya Duymuş Olduğunuz Özlemi Bir Nebze Azalta Bilmek Adına Sitemiz Bünyesinde Danimarka Sesli Chat ve Danimarka Sesli Sohbet Odamızı Açmış Bulunuyoruz. Siz Değerli Arkadaşlarımızı Danimarka Odamıza Beklediğimizi Burdan Duyurmak İstiyoruz. Saygılarımızla...

İsvec Sesli Chat Odaları

Burdan İsvec'te Yaşayan Gurbetçi Arkadaşlarımıza Seslenmek İstiyoruz. Sevgili Arkadaşlar Siz Değerli Dostlarımızın Ana Vatana Duymuş Olduğunuz Sıla Özlemini Bir Nebze Azaltmak Adına Sitemiz Bünyesinde İsvec Sesli Chat,İsvec Sesli Sohbet Odamızı Açmış Bulunuyoruz. Yapmanız Gereken Tek Şey Yukarıdaki Sohbet Girişine Tıklayıp İsvec Sohbet Odamıza Bağlanmanızdır.

Fransa Sesli Chat Odaları

Burdan Fransa'da Yaşayan Gurbetçi Vatandaşlarımıza Seslenmek İstiyoruz. Sevgili Arkadaşlar Ana Vatanımıza Duymuş Olduğunuz Özleminizi Azda Olsa Gidermek Adına Sitemiz Bünyesinde Fransa Seslichat,Sesli Sohbet Odamızı Açmış Bulunuyoruz. Bütün Fransa'da Yaşayan Gurbetçi Arkadaşlarımızı Fransa Odamıza Bekliyoruz.

Sitemiz Adına Link Çıkan Siteler

Sevgili Sesliyedi24.Com Gönül Dostları Sizleri Burdan Bir Konu Hakkında Bilgilendirmek İstiyorum. Biz İki Buçuk Yılın Üzerindedir Sesli Chat Aleminde Var Olan Bir Siteyiz. Son Zamanlarda Bir Çok Farklı Seslichat Site Sahiplerinin Bizim Sitemiz Adına Kendi Sayfalarında Bizim Sitemizin Kapandığını ve Girişlerinin Kendi Sitelerinden Yapıldıklarını Belirtmekteler. Bu Yazılanlar Kesinlikle Gerçekleri Yansıtmamaktadır. Biz Halen Burdayız ve Yolumuza Devametmekteyiz. Zaten Sitemizin Kapanması Gibi Bir Durum Söz Konusu Değil. Hadi Diyelimki Sitemiz Kapanmak Zorunda Kalsa Bile Biz Bunu Zaten Bizzat Kendimiz Sizlere Duyururuz.

Bu Arada Sitemize Link Çıkışı Yapan Site Sahiplerine Şunu Söylemek İstiyorum. Arkadaşlar Bizim Site İle İlgili Konu Yazmadan Önce Bir Bizim Ana Sayfamızı İnceleyin Bakim. Sizin Sitenizle İlgili Tek Bir Kelime Varmı. Eğer Sizin Sizin Sitenizle İlgili Tek Bir Kelime Bulursanız Değil Bir Konu İstediğiniz Kadar Link Çıkışını Anasayfanızda Yapabilirsiniz. Bizim Kimsesin Emeğinde Gözümüz Yok,Kimseninde Bizim Emeğimizde Gözünü Olmasını İstemiyoruz.
Saygılarımızla...

Deniz Baykal İstifaetti

Bundan Dört Gün Önce 15 Yıl Öncesine Ait Bir Seks Kasetinin Ortaya Çıkması ve Ortaya Çıkan Bu Görüntülerin İnternet Vidio Paylaşım Sitelerinde Paylaşılması İle Yıkılan CHP Partisi Genel Başkanı Deniz Baykal Olayın Oluşundan Dört Gün Sonra CHP Partisi Genel Başkanlığından İstifaetti. Bugün Parti Genel Merkezinde Yapmış Olduğu Basın Toplantısı İle İstifasını Duyuran Baykal Daha Sonra Evine Çekilerek Dinlenmeye Başladı.

Bu Arada 81 İldeki CHP Delegelerinin Deniz Baykal'ın Bu Kararından Vaz Geçmesi İçin Şimdiden İmza Toplamaya Başladıkları Belirtildi. Deniz Baykal'ın Yapılacak Olan Yeni Kurultayda Yeniden Aday Olup Olmayacağını Zaman İçerisinde Göreceğiz.

Hollanda Sesli Chat Odaları

Bilindiği Üzere Yurt Dışında Yaşayan Milyonlarca Vatandaşımız Bulunmakta. Bunların Bir Bölümüde Hollanda'da İkamet Etmekteler. Biz Türkler Olarak Hemen Her Dünya Ülkesinde Bulunmaktayız. Hollanda da Yaşayan Değerli Gurbetçi Arkadaşlarımızın Vatana Olan Özlemlerini Bir Nebzede Olsa Azalta Bilme Adına Biz Sesliyedi24.com Ailesi Olarak Sitemiz Bünyesinde Hollanda Sesli chat ve Hollanda Sesli Sohbet Odamızı Açmış Bulunuyoruz. Siz Değerli Vatandaşlarımızın Hepsini Hollanda Odamızda Ağırlamaktan Büyük Onur ve Kıvanç Duyacağımızı Burdan Belirtmek İsteriz. Saygılarımızla...

Yonja Sohbet Odaları

Yonja.com Açıldığı İlk Dönemde Bütün Dünya'da Olduğu Gibi Ülkemizdeki İnternet Kullanıcıları Arasında da Sıkca Ziyaret Edilen Arkadaşlık Sitelerin Başında Gelmekteydi. Zaman İçerisinde Bu Denli Arkadaş Sitelerinin Çoğalması İle Birlikte Bu Sitede Diğer Sitelere Rağmen Kullanıcılar Arasındaki Yoğun Ziyaretini Kaybetti. Ancak Buna Rağmen Halen Arkadaşlık Bulma Siteleri Arasında Yer Almakta. Sizlerde Yonja.Com Sitesindeki Binlerce Kullanıcı İle Sohbet Etmek İstiyorsanız Lütfen Yukarıdaki Sohbet Girişine Tıklayınız.

8 Mayıs 2010 Cumartesi

Dj'eyler Yarışması

Merhaba Sevgili Arkadaşlar. Sesli Chat Sitelerinde Özellikle Dj Nikleri Çok Meşurdur. Niklerinin Başında Dj İbaresini Kullanan Bir Çok Kullanıcı Vardır. Kimi Gerçekten Dj'lik Yaparken Kimiside Sadece Gösteriş Amacı İle Bu İbareyi Kullanmakta. Biz Canimchat.com Ailesi Olarak Kısa Bir Süre İçerisinde Sitemizin Dj-Culubu Odamızda Kapsamlı Bir Seslichat Dj Yarışması Yapacağız. Bu Yarışmaya Katılmak İsteyen Arkadaşlar Lütfen Site İçerisindeki Görevli Arkadaşlardan Gerekli Bilgileri Alsınlar.

Bütün Annelerin Anneler Günü Kutlu Olsun

Hayatımızın Vaz Geçilmezlerinin Başında Annelerimiz Gelir. Bizleri 9 Ay Boyunca Karınlarında Taşıyıp Dünya'ya Getiren Annelerimiz Bizler Bir Yere Gelene Kadar Her Zaman Bize Olan Desteklerini Bizlerden Esirgemezler ve Saçlarını Biz Evlatları İçin Süpürge Etmekten Hiç Bir Zaman Çekinmezler. 9 Mayıs Bütün Dünya'da Anneler Günü Olarak Kutlanmakta. Bizde Burdan Bütün Annelerimizin Anneler Gününü En İçten Dileklerimizle Kutluyor ve Hürmetle Ellerinden Öpüyoruz. Allah Annelerimizi Hiç Bir Zaman Başımızdan Eksik Etmesin ve Onları Hep Mutlu Etsin.

Arkadaşlık Sohbet Odaları

Merhaba Arkadaşlar. Sizlerde Arakadas.com Sitesinin Sohbet Odalarında Sohbet Edip Yeni Arkadaşlarla Tanışmak İstemezmisiniz.Türkiye'nin Arkadaş Bulma Sitelerinin En Büyüklerinden Olan Arkadaslik.com Sitesindeki Milyonlarca İnsanla Sohbet Etmek İstiyorsanız Lütfen Yukarıdaki Sohbet Girişine Tıklayınız ve Açılan Yeni Sayfaya Rumuzunuzu Yazıp Giriş Demeniz Yeterli Olacaktır.

Randevum Sesli Sohbet

Ülkemizde Arkadaşlık Siteleri Son Zamanlarda Paya Bir Popüler Oldu.Bunlardan Biride Randevum.com Sitesidir. Öncelerde Sadece Arkadaşlık Portal Sitesiyken Bu Site,Sonzamanda Yapılan Değişikliklerle Artık Kullanıcılar Site İçerisinde Kameralarını Açarak Canlı Kameralı Sohbet Edebilmekteler. Sizlerde Randevum.com Sitesinde Sesli ve Kameralı Sohbet Etmek İstiyorsanız Lütfen Yukardaki Girişe Tıklayınız.

6 Mayıs 2010 Perşembe

Herkes gider Mersine Esther gider tersine

Kanye West ve Nelly gibi şarkıcıların kliplerinde dansıyla fırtınalar estirdikten sonra Esther Boxer ortadan kaybolmuştu. Hafta başında bir mayo firmasının yüzü olmayı kabul eden Esther’a şöhreti yakaladıktan sonra ara vermesinin sebebini soranlara ‘Evlendim ve dünya tatlısı bir oğlum oldu. Evlenince herkes işi bırakacağımı düşündü ama ben daha tutkulu olarak geri döndüm’ diyerek hayranlarının içini rahatlattı.
1234

En iyi En Güzel En Meşur Anne

Katie Price Jordan yılın annesi seçildi. 2 çocuğu olmasına rağmen güzelliğinden ve seksiliğinden hiçbirşey kaybetmeyen ünlü model, aynı zamanda çocuklarına iyi bir anne olarak herkesin takdirini kazandı.

ANNe

Erkek Arıyan Rus Güzel

RUS tenisçi Maria Sharapova, hala gerçek aşkı bulamadığını söyledi. Oyunundan ziyade güzel fiziğiyle gazetecilerin peşinde koştuğu 20 yaşındaki ünlü tenisçi, Vanity Fair dergisine verdiği röportajda, mesleğine aşık olduğunu belirterek, ‘’Ama bu gerçek aşk değil. Belki kalbim 5 yıla kadar dolar. Aşık olmak için aşık olma peşinde koşmamak lazım’’ dedi. Şimdilik hayatının büyük aşkının köpeği Dolce olduğunu söyleyen Sharapova, ‘’Bir gün bir erkeği köpeğimi sevdiğim gibi seversem, o erkeğin sorunu olacak, çünkü ben köpeğimin delisiyim’’ dedi.



 

rus

Çingenelerin Zamanı

Romen asıllı ABD’li model Simina Mihiela, kökleriyle gurur duyduğunu söyledi. Katıldığı canlı bir televizyon programında konuşan 23 yaşındaki güzel, “Ailem Romanya’da ben 12 yıldır buradayım ve aslımı hiz unutmadım. Çingenelik benim kanımda var. Tutkuluyum ve kanım kaynıyor. Akdeniz ateşi iliklerime kadar işlemiş.” diye konuştu.

1
233

Soğan Kokuyor

Nurgül Yeşilçay ve Murat Yıldırım’ın başrolleri paylaştığı Aşk ve Ceza, drama, aksiyon ve gerilimin ustaca birleştiği, sezonun en iddialı yapımlarından biri. Her hafta reytinglerde ipi göğüsleyerek birinci oluyor... Dizide iki sevgilisiyi oynayan Nurgül Yeşilçay ve rol arkadaşı Murat Yıldırım sık sık öpüşme ve yakınlaşma sahneleriyle ekrana geliyorlar.
1
2
3

Ölüm İzini

Askerliğini Şemdinli’de komando er olarak yapan Garip Çelik [24] birliğinden izin alarak önce Ankara’ya gitti. Oradan da kiraladığı otomobille İzmir’e akrabalarının yanına gitmek için yola çıktı. Otomobille bir TIR’a arkadan çarpan Çelik, kaldırıldığı hastanede öldü.
1
2

Manisa Sesli Chat

Merhaba Sevgili Manisa'lı Hemşerilerimiz. Siz Değerli Hemşerilerimizin ve Dostlarımızın Sesli Chat Siteleri İçerisinde Seviyeli ve Nezih Bir Ortamda Sohbet Etmenizi Sağlamak Amacı İle Sitemiz Bünyesinde Manisa Sesli Chat Odamızı Açmış Bulunuyoruz. Siz Değerli Dostlarımızın Yapması Gerekn Yukardaki Sesli Chat Girişine Tıklamanız Olacaktır.Saygılarımızla...

Yozgat Sesli Chat

Merhaba Sevgili Yozgat'lı Hemşerilerimiz. Siz Değerli Dostlarımızın Sesli Chat Sitelerinde Nezih ve Seviyeli Bir Ortamda Sevdiklerinizle,Arkadaşlarınızla,Dostlarınızla Sohbet Etmenizi Sağlamak Amacı İle Canimchat.Com Sitemiz Bünyesinde Yozgat Seslichat Odamızı Açmış Bulunuyoruz. Bütün Yozgatlı Dostlarımızı Yozgat'lılar Odamıza Bekliyoruz.

Kapodokya Sesli Chat

Nevşehir ve Çevresinde Yaşayan Bütün Hemşerilerimize Burdan Sevgiler ve Saygılar. Sevgili Dostlar Sizlerin Sesli Chat Sitelerinde Seviyeli ve Nezih Bir Ortamda Sohbet Etmenizi Sağlamak Adına Sitemiz Bünyesinde Kapodokya Sesli Chat Odamızı Açmış Bulunuyoruz. Bütün Nevşehir ve Çevresinde Yaşayan Sesli Chat Kullanıcılarını Kapodokya Sesli Chat Odamıza Bekliyoruz.

Bartın Sesli Chat

Merhaba Sevgili Bartın'lı Hemşerilerimiz. Siz Değerli Hemşerilerimizin Sesli Chat Siteleri İçerisinde Seviyeli ve Kaliteli Bir Ortamda Sohbet Etmenizi Sağlamak Adına Sesliyedi24.Com Bünyesi İçerisinde Bartın'lılar Sesli Chat ve Sesli Sohbet Odamızı Açmış Bulunuyoruz. Bütün Bartın'lı Hemşerilerimizi Bartın'lılar Odamıza Bekliyoruz.

5 Mayıs 2010 Çarşamba

NTV Spor Kanalını İzle

Ntv Spor Televizyon Kanalı Kısa Bir Süre Önce Yayın Hayatına Başlamasına Rağmen Her Geçen Gün Hem Türkiye'de Hemde Avrupa'da Yaşayan Vatandaşlarımız Tarafından Yoğun Bir Şekilde İzlenmekte. Gün Boyunca Kanalda Sadece Spor Haberleri Sunulmakta ve Bununla Birlikte Değişik Ülkelerin Futbol Liglerinden Canlı Maç Yayınları Yapılmakta. Ayrıca Bir Çok Ülkeninde Süper Liglerinde Oynanınlan Maçların Özetleri Yayınlanmakta. Sizlerde Ntv Spor Kanalını İzlemek İstiyorsanız Lütfen Yukardaki Linke Tıklayınız.

Oyun Odamıza Sizleride Bekleriz

Merhaba Arkadaşlar. Sitemiz İçerisinde Bulunan Yarışma Oyun Odamızda Bundan Böyle Düzenli Olarak Değişik Yarışmalar Yapılıp Oyunlar Oynanacaktır. Sizleride Oyun Odamızdaki Aktivitelere Katılmanızı Bekliyoruz.

4 Mayıs 2010 Salı

Ceset Müzesi

Sicilya'nın Palermo şehrindeki Kapuçin Manastırı ülkenin en çok turist çeken mekanlarından biri.
Her yıl onbinlerce turistin ziyaret ettiği manastırın özelliği içinde 8 binin üzerinde mumyanın bulunması.
Yaklaşık beş yüz yıldır ölülerini mumyalayarak saklayan halk şehri böylece kalkındırıyor.
En yaşlısı 16'ıncı yüzyıldan kalma olan mumyalar arasında soylular, rahipler, bürokratlar ağırlıkta.
Çünkü manastırda ölülerini mumyalatarak saklanmak için vaktinde büyük paralar istenmiş.

1
2
34
5

Bozulmayan Namaz

Bursa Nilüfer’deki Karaman Yeni Camii’nde önceki gün saat 13.00 sıralarında cuma namazı kılınıyordu. Cemaatin arasındaki emekli Bando Albay Hurşit Yeniler (76) fenalaşıp yüz üstü yere düştü. Hurşit Yeniler’i görenler ‘112 Acil Servis’i aradı. Gelen sağlık ekibi, emekli Bando Albay Hurşit Yeniler’in kalp krizi geçirdiğini belirledi.



Öldü, üzeri örtüldü
Emekli Bando Albay Hurşit Yeniler kurtarılamadı. Cesedin üzeri kapatıldı, cemaat ise cuma namazını kılmaya devam etti. Cemaatin bu hareketi şaşkınlık yarattı. Ceset daha sonra hastaneye götürüldü. Cemaat namazı bitirdikten sonra camiden ayrıldı. Evli ve 3 çocuk babası emekli Bando Albay Hurşit Yeniler’in cenazesi Adli Tıp’ta yapılacak incelemenin ardından toprağa verilecek.

Yıllar Sonra Taksim de 1 Mayıs

İŞÇİ konfederasyonları ve hükümet arasında yapılan mutabakat sonucu Taksim Meydanı 32 yıl aradan sonra 1 Mayıs kutlamalarına ev sahipliği yaptı. 1977 yılında çıkan olaylarda 32 kişinin yaşamını yitirmesinin ardından Taksim, 1 Mayıs kutlamalarına kapatılmıştı. Sabahın erken saatlerinden itibaren Dolmabahçe, Harbiye ve Şişhane’de toplanan DİSK, KESK, Hak-İş ve Türk-İş’e bağlı sendikalar, AKM önünde kendilerine ayrılan alana girdi. İşçi konfederasyonlarının yanı sıra başta TKP, ÖDP, EMEP ve CHP’nin de aralarında bulunduğu siyasi partiler ile STK’lar da 1 Mayıs kutlamalarında alandaki yerlerini aldı

Güvercin Tutkusu Taklacı Güvercin

Merhaba güvercin sever dostlarım aramızda güvercin besleyen veya merakı olan kaç kişi var merak ediyorum ben yıllardır oyun kuşu besliyorum aramızda güvercin meraklısı olan arkadaşlarımız varsa tanışmak isterim saygılar DeNiSz..

Sabit Ücretlere Zam Yapıldı

Kullanmış olduğumuz faturalı cep telefonları hatalarının aylık normal kullanım ücretinin dışında sabit aylık bir ücreti bulunmakta. Bu sabit ücretlerin geneli devlete vergi olarak gitmekte. İşte bu sabit ücretlere yüzde 154 oranında zam yapıldı. Yapılan bu zamın faturalara yansıma oranı 6 Tl olacak.

3 Mayıs 2010 Pazartesi

Annelerimizden Duydugumuz Sözler

1-Seni Doquracaqıma Tas Doqursadım
2-Senin CocukLarında Sana Aynılarını Yapsın İnsaLLah
3-Hep Babanın Tarafını Tut Sen
4-qanser Ettiniz Beni
5-qızdımmı Adım qızdı oLuyouR
6-Öleyimde KurtuLun Benden ( Ev İşleri Yarım Kalır xD )
7-Sende quLaqını Bana Werme
8-qüN Yüzü qösteRmediniz Bana
9-qiMe ceqtiN sen Bilmemki
10-Seni Alan 3 qüN Sonra qeRi qetiRiR
11-Yaptıqın Banaysa,ÖqrendiqiN saNa
12-Seni Doquz Ay qarNımda Tasıdım Ben
13-Kimin Cocuquna qüLüp,qimiN cocuquNu qıNadıysam Basıma qeLdi
14-Hep Sen Yüz Veriyorsun Buna MücahiT
15-Sanada iyiLik yaramıyoR
16-Ne yani sen waRqen benmi ekmek almaya qideyim

Su Geçirmez Kumaş

Askeri hava lisesi öğrencileri, pirinç kabuğunda saklı prolamin adlı maddeyi kullanarak su geçirmez kumaş üretti. Burak Aslan ve Mehmet Çiçek adlı öğrencilerin ürettiği kumaş, askeri üniformalarda ya da cerrahlar tarafından kullanılabilecek. Mersin Fen Lisesi Adana Bilim ve Sanat Merkezi tarafından hazırlanan sistem ise ağır tonajlı araç sürücülerine kolaylık sağlamayı amaçlıyor

Yargısız İnfaz

Şanlıurfa da, 18 suçtan sabıkası bulunan Abdülhakim Altınboga [36] evinde henüz kimliği tespit edilemeyen kişilerce demir sopa, tahta kürsü ve infrared ısıtıcısıyla feci şekilde dövülerek öldürüldü.

Altınboğa, geçtiğimiz aylarda 32 bin TL başlık parasıyla anlaştığı 12 yaşındaki Suriyeli Bedia Amori ye, alkol alarak kendisine zorla esrar içirip porno film izlettirdiğini karşı koyunca da dövüp işkence yaptıgı gerekçesiyle gündeme gelmişti.

Hastaneye neden ölmedim davası

6 aylık ömrü kaldığı söylenen Muhsin Kurnaz, işinden ayrılıp malını mülkünü dağıttı, paraları alemlerde yedi, ölmeyince hastane aleyhine dava açtı!..

85’lik dedeyi dövüp Darp ve Gasp Ettiler

İzmir Hatay da PTT şubesinden 6 bin 550 TL para çeken 85 yaşındaki C.D. yi, oturduğu apartmanın merdiven boşluğunda dövüp, elindeki paranın 4 bin 270 TL’sini alan saldırganlar M.G. R.Ö.Ç. O.K. ve S.E. güvenlik kamerası görüntülerinden kimlikleri belirlenerek yakalandı.Şüphelilerin paraları, ayakkabılarının tabanlarına sakladıkları ortaya çıktı. Zanlıların ilk ifadelerinde “Adamın o kadar yaşlı olduğunu bilmiyorduk, yoksa dövmezdik” dedikleri iddia edildi.

Yüzbaşı ile yolculuk

Bir Yüzbaşı ile emir eri bir trende yolculuk ediyorlar. Aynı
kompartmanda çok alımlı bir kız ile annesi de var. Başka kimse yok. Bu
iki grup birbirlerini tanımasa da yolculuk sırasında tanışırız diye çok
yakın oturmuşlar.

Derken tren bir tünele giriyor, ortalık kararıyor. Bir
öpücük sesi ve ardından -şırraaak- çok şidd...etli bir şamar sesi
duyuluyor.

Tren tünelden çıkıyor. Herkes şaşkın ne oldu diye birbirine
bakıyor.


Genç kız düşünüyor; (Benim yerime annemi öperlerse, işte böyle
şamarı yerler..)


Kızın annesi düşünüyor; (Helal benim kıza, öpüldü ama, hemen şamarı
yapıştırdı..)


Yuzbaşı düşünüyor; (Ulan asker kızı öptü, şamarı ben yedim...)


Asker gülümsüyor; (İntikamımı aldım daa. Havaya bir öpücük yüzbaşıya
bir şamar!!)Devamını Gör

Bizimle Çalışmak İstermisiniz

Değerli Sesliyedi24.com Kullanıcıları,Her Geçen Gün Ailemiz Biraz Daha Büyümekte. Eminimki Sizlerde Bunun Farkındasınızdır. Sizlerde Böyle Her Gün Büyüyen Sesliyedi24.com Ailesinin Yönetim Kadrosuna Katılmak İstiyorsanız.Ozaman Yapmanız Gereken Sitemiz İçerisindeki Görevli Arkadaşlar İle İletişime Geçmeniz Olacaktır.

2 Mayıs 2010 Pazar

Araba kazası

Bir kadınla bir adam ayrı ayrı arabalarında giderlerken çarpışırlar.
İkisinin de arabası mahvolur ama şans eseri ikisi de hiç yara almadan
kurtulur. Arabalarından sürünerek çıkarlar ve kadın adama bakıp:

- "Çok
ilginç! Sen erkeksin ben de kadın. Arabalarımız mahvoldu ama ikimize de
hiçbir sey olmadı. Bu belki de tanışı...p, dost olup, hayatımızın sonuna
kadar huzur içinde birlikte yaşamamız için bir işarettir?", der. Müthiş
heyecanlanan adam:

- "Evet, galiba haklısın" diye cevap verir.
Şaşkınlıkla "Bak, arabam hurdaya döndü ama bir şişe şarap sapasağlam. Bu
kesin bir işaret. Bu şarabı içip şansımızı kutlamalıyız" diye devam
eden kadın, şarap şişesini adama uzatır.

Adam şişeyi alır, açar ve
yarısını içip kadına verir. Kadın hemen şişenin mantarını kapatıp adama
geri uzatır.
Bunun üstüne adam sorar: "Sen içmeyecek misin?" Kadın cevap
verir:

Ayak Fetişi Olan Ajda Pekkan

Şarkıcı Ajda Pekkan hayattaki en büyük tutkusunun ayakkabılar olduğunu açıkladı. "Bende ayak fetişi var. Dolayısıyla ayakkabılara da zaafım var. Evde sayısını bilmediğim kadar ayakkabı var. Ama hala vitrinde bir ayakkabı görünce almadan duramıyorum" Nişan Taşın' da alışveriş yaparken bu açıklamayı yapdı

35 Derece (YAŞ) Frikiği

Sevda Demirel, 35’inci yaş gününü bir süredir sahne aldığı Etiler Nispet Bar’da kutladı. Seksi bir kostümle sahneye çıkan şarkıcı, frikik vermemek için sürekli pantolonunu çekiştirse de başarılı olamadı. Kendisini bu mutlu gününde yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür eden Demirel, adının baş harflerinden oluşan dev pastayı keserken hayli zorlandı.

Yan Yattılar Çamura Battılar

Güneyde yaza erken giriş yapan merhaba diyen turistler çamura yatıp debelenerek çamur banyosu yapdılar.Dün çamur banyosuyla ünlü Dalyan’a giden bir grup turist, kendilerini şifalı çamurların içine attılar... Saatlerce çamur içinde vakit geçiren turistler debelenirken bol bol foto çekinmeyide unutmadılar

1 Mayıs 2010 Cumartesi

Gelin Damat Şoku

Onur Ö. isimli genç yaptığı planla hem ailesinin istediği eski sevgilisiyle hem de yeni sevgilisiyle aynı gün, üç saat arayla iki kez nikâh masasına oturarak resmen evlendi.İstanbul- Kimyager Onur Ö. -28-, bir yıldır birlikte olduğu Özlem P.-27- ile evlenmek istedi. Ancak ailesi, eski sevgilisi Gülcan D. -30- ile evlenmesini şart koştu. Ailesinin ve eski sevgilisinin baskılarına dayanamayan Onur Ö., sevgilisi Özlem P. ile evlenmek için plan yaptı.

Aynı güne ayarladı



Onur Ö., hem Özlem’e hem de Gülcan’a evlenmek istediğini söyleyerek hazırlıklara başladı. Onur Ö., Özlem P. ile evlenmek için Yenimahalle Belediyesi Evlendirme Memurluğu’na giderek nikâh için 18 Nisan 2009 saat 14.00’e gün aldı. Hürriyet'in haberine göre aynı gün Mamak Belediyesi Evlendirme Memurluğu’ndan da Gülcan D. ile evlenmek için saat 17.00’de nikâh saati aldı. Nikâh günü saat 14.00’te sevgilisi Özlem P. ile evlenen Onur Ö., gelini kiraladığı eve bırakarak, ikinci nikâh masasının yolunu tuttu. Onur Ö. bu kez Mamak Belediyesi Evlendirme Memurluğu’na giderek ailesinin de katıldığı törende saat 17.00’de, Gülcan D. ile evlendi.
 

Kendini ihbar etti

Onur Ö., ailesinin baskısıyla evlendiği Gülcan D.’den nafaka ve tazminat ödemeden kurtulmak için nikâhtan dört ay sonra Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na kendini ihbar etti. Onur Ö. hakkında, “Evli olduğu halde kasıtlı olarak ikinci kez evlendiği” gerekçesiyle dava açıldı. Savcılık, “İkinci evliliğin iptali” için de aile mahkemesine suç duyurusunda bulundu. Ankara 10. Aile Mahkemesi hakimi Mustafa Ateş, 14 Eylül 2009’da, Onur Ö.’nün saat farkından dolayı Gülcan D. ile yaptığı ikinci evliliği iptal etti. Hakim Ateş, Türk Medeni Kanunun 145/1 maddesinde yer alan, “Eşlerden birinin evlenme sırasında evli bulunması halinde, ikinci evlilik iptal olur” hükmüne dayanarak, bu kararı verdi.
 

Sonunda sevdiğine kaldı

Onur Ö. ailesine, evlenmesi için baskı yaptıkları Gülcan D. ile geçinemedikleri için boşandığını söyledi. İkinci evliliği mahkeme kararı ile iptal edildiği için Onur Ö., Gülcan D.’ye herhangi bir nafaka ve tazminat da ödemedi. İstediği kızla evliliğini sürdüren Onur Ö., mahkeme masrafı olarak sadece 28 TL ödeyecek.

İşden Çıktıkdan Sonra Depresyon Bu Olmasi gerek

Jurca, İngiltere'den 444 kiloluk Paul Mason'un ameliyatla yağlarını aldırarak 100 kilo hafiflediğini duyunca 'rekorun kendisine geçtiğini' düşünüyor. Askerdeyken 106 kilo gelen Jurca, 7 yıl önce işten çıkarıldığında 180 kilo ağırlığa sahipmiş. Yediği içtiği her şey yarayan Jurca, işsizliğin verdiği stres eklenince bugünkü kilosuna ulaşmış



Tek odalı evinde 5 yıldır adeta hapis hayatı yaşayan 47 yaşındaki adam, iyileşip gençlik günlerindeki kilosuna kavuşmanın hayaliyle yaşıyor. Sağlığı yerindeyken bir Türk firmasının şantiyesinde bir süre çalışan Jurca, devletten aldığı 110 euroluk sosyal yardımın yanı sıra Türk firmasında çalışan eşi ve kızının desteğiyle geçiniyor.

Gençliğinde de boylu poslu biri olan Stelian Jurca, askere gittiğinde 106 kilo imiş. 2 yıl süren askerliğinde yaklaşık 20 kilo veren Jurca, askerlik dönüşünde güvenlikten sorumlu jandarma olarak çalışmış. Çavuşesku'nun devrilmesiyle kadrosu iptal olan Jurca, Bükreş'in merkez ilçe belediyelerinden birine zabıta memuru olarak atanmış. Ancak yıllar içinde aldığı kilolar nedeniyle, periyodik spor testlerinden geçememiş. "Futbol sahasının etrafında iki tur atmam gerekiyordu. O zamanlar 180 kilo idim, yapamadım." diyen Jurca, 2003 yılında zabıta kadrosundan çıkarılmış. Yaşı ve kilosu nedeniyle iş bulamayan Jurca, Bükreş'in kenar mahallesindeki tek odalı evine kapanmış. İşsizlik stresiyle hızla kilo almaya başlayan Jurca, 2 yıl içinde 260 kiloya ulaşmış. Jurca tartıya çıkışını şöyle anlatıyor: "Pazara gittim. Pazarcıların patates tarttıkları demir kantara çıktım. 260 kiloyu görünce iyice moralim bozuldu."

"BİR BARDAK SÜT BİLE İÇSEM, İŞTAHLA İÇTİĞİM İÇİN KİLO ALIYORDUM"

O günden bugüne metabolizması iyice bozulan Jurca, geliri olmadığı için tedaviye başlayamamış ve bugünkü kilosuna ulaşmış. Sık sık rejime başvuran adam bir türlü kilo vermeye muvaffak olamamış. "Yediğim her şeyden kilo alıyordum. Bir bardak süt bile içsem, iştahla içtiğim için kilo alıyordum. Çorba içsem, salata yesem bana yarıyor. Tabii ki hızla kilo almamda metabolizmamın düzensiz olmasının yanında işsizlik stresi de etkili oldu." şeklinde konuştu.

Evinin kapısına ancak 3-4 günde bir çıkabilen 350 kiloluk adamın vücudunu taşıyamaz hale gelen bacaklarında yaralar oluşmuş. Gün boyu televizyon izleyerek ve müzik dinleyerek avunan Jurca'nın çocukluğu da rahatlık içinde geçmemiş. Küçük yaşlardayken anne ve babasının boşandığını söyleyen Jurca, üvey annesinin yanında büyümüş. Öz annesiyle irtibatını kesmeyen Jurca, "Her ikisine aynı saygı ve sevgiyi gösterdim." diyor. Babasını 3 yıl önce kaybeden Jurca'ya bu günlerinde hem gerçek annesi hem de üvey annesi destek olmuş. Gençlik fotoğraflarına bakarak bugünkü durumuyla kıyaslayan Stelian Jurca, eski kilosuna döneceği günlerin özlemini çekiyor.

Maddi imkansızlık içinde kıvranan Jurca'ya yıllarca çalıştığı belediyeden yardım eli uzanmış. Belediyeye bağlı sağlık ekiplerinin haftalık kontrolüne ek olarak belediye bütçesinden 110 euro sosyal yardım alıyor. Yüksek tansiyon nedeniyle günde 10 kadar hap kullanan 350 kiloluk adam, bir medya grubunun desteğiyle haftaya hastaneye yatırılacak. "Bir kaç hafta doktorların gözetimi altında kalacağım. Ağır bir perhizden sonra eğer maddi imkan bulunabilirse midemin küçülmesi için ameliyata girebilirim." şeklinde konuşuyor.

EŞİ VE KIZI TÜRK ŞİRKETİNDE ÇALIŞIYOR

Jurca ailesi, başkent Bükreş'in kenar semtlerinden birinde tek gözlü bir evde yaşıyor. Evin annesi Rodica ve kızı Nicoleta, Stelian Jurca'nın sağlığına kavuşabilecek parayı bulmak için çırpınıyor. Anne Rodica ve kızı Nicoleta döner işleyen bir Türk şirketinde çalışıyor. Daha önce bir Türk bisküvi fabrikasında çalışmışlar. Türk işverenlerden övgüyle bahseden 22 yaşındaki Nicoleta, "Bize karşı her zaman anlayışlı oldular. Hem iyi maaş veriyorlar. Onlardan hiç şikayetimiz yok." diye konuşuyor. Geçen yıl nişanlısını trafik kazasında kaybeden Nicoleta, Türk işverenlerin o zaman kendisine verdiği maddi ve moral desteğini unutamıyor. "Çocukluğumda gezdiğimiz gibi, babamla parkta gezmek, pazarda alışveriş yapmak istiyorum." diye konuşan genç kızın en büyük hayali ailecek tatile gitmek.

Mynet Okey Odaları

Ülkemizdeki Okey Sitelerinin En Kapsamlı Sitelerinden Biride Mynet Sitesidir. Her Gün Binlerce Kullanıcı Mynetin Okey Odalarında Okey ve Diğer Farklı Oyunları Oynamakta. Sizlerde Sorunsuz Bir Şekilde İnternet Üzerinden Okey Oynamak İstiyorsanız Lütfen Yukarıdaki Girişe Tıklayınız ve Daha Sonrada Oyuna Bağlanınız.

Kürtçe Müzik Odamıza Sizleride Bekleriz

Sevgili Sesliyedi24.com Gönül Dostları. Sizlerin Sitemiz İçerisinde Daha İyi Vakit Geçirmenizi Sağlamak ve Eğlene Bilmeniz Adına Her Gün Yeni Farklı Aktiviteler Yapmaktayız Sitemiz İçerisinde. Bundan Böyle Hergün Kürtçe Müzik Odamızda Değişik Farklı Kürtçe Aktivetelerimiz Olcaktır. Sizleride Kürtçe Müzik Odamızdaki Değişik Aktivitelere Katılmaya Davet Ediyoruz...

Bir Mayıs İşçi Bayramı

Bu Gün 1 Mayıs İşçi Bayramı. Önecelikle Bütün Herkesin İşçi Bayramını En İçten Dileklerimizle Kutladığımızı Belirtmek İsteriz Sesliyedi24.com Ailesi Olarak. Arkadaşlar Yalnız Sizlerden Ricamız Bu Güzel Bayram Gününde Taşkınlık Yapılmaması ve Herşeyin Nizama ve Usule Uygun Olması Yönünde. Tam 33 Yıl Aradan Sonra Taksim Meydanı İşçi Bayramından Dolayı İşçilerimize Açıldı Bu Yıl. Gönül İsterki Her Yıl İşçilerimizin Bayramını Taksim Meydanında Kutlamasınını Ancak İçimizdeki Bazı Pravakatörlerin Çıkarmış Olduğu Olaylardan Dolayıda Devlet Büyüklerimizde İster İstemez Kendilerince Bazı Önlemler Almak Zorunda Kalıyorlar. Bunların Yaşanmaması İçin Lütfen Bütün Vatandaşlarımız Bu Konuya Karşı Daha Duyarlı Olsun.

Aşk Şiirleri

Merhaba Sevgili Arkadaşlar. Bundan Böyle Ana Sayfamızda Düzenli Olarak Sizlerle Aşk Şiirlerini Paylaşacağız. Sizlerden Ricam, Beğendiğiniz Yada Kendi Yazdığınız Şiirleriniz Var İse Bizimle Paylaşın Bizde Bu Şiirlerinizi Ana Sayfamızda Herkesle Paylaşalım.

Trsohbet Odaları

Arkadaşlar Ülkemizdeki Yazılı Chat Sektörünün Önde Gelen Sitelerinden Biri Olan trsohbet Sitesinin Sohbet Odalarında Sizlerde Sohbet Etmek İsterseniz Ozaman Doğru Adrestesiniz. Yapmanız Gereken Yukardaki Sohbet Girişine Tıklamanız Olacaktır. Artık Bizim Siteden de Rahatlıkla trsohbet Sitesinin Sohbet Odalarına Bağlana Bilirsiniz...

Mynet Chat Sohbet

Merhaba Arkadaşlar. Sizlerde Türkiye'nin Bir Numaralı Yazılı Chat Sitesi Olan Mynet.com Sohbet Odalarında Sohbetedip Yeni İnsanlarla Tanışıp Yeni Arkadaşlıklar Kurmak İstiyorsanız Lütfen Yukardaki Sohbet Girişine Tıklayınız. Artık Bizim Sitemizden de Mynet Sohbet Odalarına Bağlana Bilirsiniz.