11 Temmuz 2010 Pazar

Dokunduğu Herşey Altın Oluyor

Sosyetik Güzel Eda Taşpınar Neye Dokunuyorsa Dokunduğu Herşey Anında Altın Oluyor. Firmaların Ürün Tanıtımı İçin Tercih Etmiş Oldukları Sosyetik Güzel Neyi Tanıtırsa Tanıtsın, Tanıtmış Olduğu Yürün Piyasada Yok Satmaya Başlıyor. Bunun Son Örneğini Eda'nın Tanıtmış Olduğu Genaral Mobile Firmasının Üretmiş Olduğu Swaroski Taşları İle Süslenmiş Diamond Modelinde Gördük. Taşpınar'ın Tanıtmış Olduğu Bu Modelin Türkiye'de Yoksattığı Firmanın Türkiye Disbirötörü Tarafından Açıklandı. Bir Hafta İçinde Türkiye'de Diamond Modelinin 10 Adet Satıldığı Açıklandı.

İzmirde Jigolo Arayan Bayanlar

Cinsellik Konusunda Daha Farklı Şeyler Arayan Bayanların Tercih Etmiş Olduğu Jigolo'lar Türkiye'nin Hemen Her İlinde Faailiyet Göstermekteler. Daha Çok Batıdaki Şehirlerde Yoğun Bir Şekilde Bu Durum Sözkonusu. İzmirli Bayan Arkadaşlar Sizlerde Kendinizde Yeni Farklılıklar Yapıp, Değişik Bir Şeyler Arıyorsanız Yapmanız Gereken Bu Sayfamıza Yorum Ekleyip Size Ulaşmak İsteyen Erkek Arkadaşlara Bir Mail Adresi Bırakmanız Kafi Olacaktır. İzmir ve Yakın Çevresinde Yaşayan Kendisini Jigololuğa Adamış Olan Bir Çok Erkeğin Sizinle İletişime Geçeceğine Emin Olabilirsiniz.

Googlede Aradığınız Kelimeleri Nasıl Silebilirsiniz

Bir Çok İnternet Kullanıcısı Hergün Google'de Bir Sürü Kelime Aramakta. Çünki Aradığımız Herşeyi Dünyanın Bir Numaralı Arama Motoru Olan Google'de Bulabiliyoruz. Peki Gün İçerisinde Google'de Aramış Olduğumuz Bu Kelimeleri Bilgisayarımız Kaydettikten Sonra Geri Nasıl Silebiliriz. Aslına Bakarsanız Bir Çok Kullanıcı Bu Sorunun Cevabını Bilmemekte. Google'de Aramış Oldukları Kelimleri Başka Birisinin Görmesini İstemeyen Kullanıcılar İçin Bu Yazımda Google'de Aramış Olduğunuz Kelimeleri En Pratik Nasıl Sile Bilirsiniz Bunu Açıklamaya Çalışacağım.

Google'de Bir Kelime Arattınız ve Bu Aratmış Olduğunuz Kelimeyi Sizden Başka O Bilgisayarı Kullanan Kişilerin Görmesini İstemiyorsanız Yapmanız Gereken Google'nin Arama Çubuğuna Mausunuzu Getirip,Mausunuzun Sağ Tuşuna Tıkladıktan Sonra Karşınıza Çıkan Daha Önce Aramış Olduğunuz Kelimelerin Üzerine Mausunuzu Getirip Klavyenizdeki DELETE Tuşuna Tıklamanızdır. Bunu Yaptığınız Taktirde Google'de Aramış Olduğunuz Her Kelimeyi Çok Kolay Bir Şekilde Temizlemiş Olacaksınız.

Seslirandevum Sitesi Nedir

Seslirandevum.Com Sitesinin Sahibi Kimdir Bilmiyorum Ama Bildiğim Şey Şuki Bir Çok Sesli Chat Sitesinin Ücretsiz Reklamını Yapmakta. Sitenin Ana Sayfasına Girdiğimizde Sayfanın Sağ ve Sol Bölümlerinde Bir Çok Seslisohbet Sitelerinin İsimlerini ve Linklerini Görmek Mümkün.Buradaki Site İsimlerine Tıkladığınızda Direk Tıklamış Olduğunuz Sitenin Ana Sayfasına Yönlendiriliyorsunuz. Seslirandevum.Com Sitesinin Kendine Ait Her Hangi Bir Sohbet Panelide Bulunmamaktadır Ayrıca.

10 Temmuz 2010 Cumartesi

Yeni Panelimizle Hizmetinizdeyiz

Merhaba Değerli Sesliyedi24.Com Kullanıcıları. Dün Gece İtibari İle Sitemizin Panel Sağlayıcısı Olan Esunus Firmasının Son Sürüm Paneli İle Panelimizi Güncellemiş Bulunuyoruz. Şuanda Türkiye'deki Sesli Chat Panelleri Arasında Eşi ve Benzeri Olmayan Yeni Panelimiz İle Siz Değerli Kullanıcılarımıza Bir Çok Yenilik Sunuyoruz.

Artık Sitemize Üye Olduğunuzda; Üyelikle Birlikte Kendi Kişisel Profil Sayfanızıda Oluştura Bileceksiniz ve Diğer Üye Arkadaşlardan Arkadaşınızın Olmasını İstediğiniz Üyelerimizi Arkadaş Listenize Ekliye Bileceksiniz.

Sitemizde Bulunan Bütün Sohbet Odalarını Çok Kısa Bir Süre İçinde Hepsini Rahatlıkla Dolaşa Bileceksiniz ve Hangi Kullanıcın Hangi Oda da Olduğunu Anında Göreceksiniz. Bununla Birliktede Arkadaşlarınızın Sitemiz İçerisinde Online Olup Olmadığını Anında Öğrene Bileceksiniz.

Yeni Panelimiz İle Siz Değerli Kullanıcılarımıza Sitemizin Sohbet Panelinden Çıkmadan Oyun Oynama İmakanınıda Sunuyoruz. Sohbet Panelimizin Sol Tarafındaki Oyunlar Linkine Tıklayarak Panelimizde Şuanda Yüklü Olan Oyunları Rahatlıkla Oynaya Bileceksiniz.

Yine Panelimizdeki Bir Diğer Yeniliğimizde Sitemizin Facebook'taki Gurubuna Bir Tıklama İle Ulaşa Bileceksiniz ve Gurubumuza Dahil Olan Diğer Üye Arkadaşlarımızla İletişime Geçip,Paylaşım Yapa Bileceksiniz.

Panelimzdeki Müzik Dinle Linkine Tıklayarak Dilediğiniz Sanatçının, Dilediğiniz Şarkısını Aratıp Bulduktan Sonra Rahatlıkla Sohbet Odalarımızdaki Diğer Arkadaşlarınıza Dinlete Bileceksiniz.

Yukarıda Kısaca Yeni Panelimizle İlgili Genel Olarak Bilmeniz Gereken Konular Hakkında Açıklamaya Çalıştım. Yeni Panelimizle İlgili Sormak İstediğiniz Bütün Sorularınızı Sitemiz İçerisindeki Görevli Arkadaşlarımıza İlete Bilirsiniz. Yeni Panelimiz Bütün Sesliyedi24.Com Ailesine Hayırlı ve Uğurlu Olsun...

9 Temmuz 2010 Cuma

Facebook Kızları İle Canlı Sohbet

Arkadaşlar Bildiğiniz Üzere Facebook Şuanda Dünyanın Bir Numaralı Arkadaşlık ve Paylaşım Sitesi. Bünyesinde Bulundurmuş Olduğu 3,5 Milyon Üyesi İle Bu Alandaki Liderliğinide Kimseye Kaptırmayacak Gibi Görünmekte. Sitemizin Facebook Üzerinde Var Olan Gurubu Sesliyedi24.Com'da Kısa Bir Süre İçerisinde Yüzlerce Üyeye Erişmiş Durumda. Sizlere Bu Gurubumuzla Sadece Sitemize Bağımlı Kalmamanızı Aynı Zamanda Hiç Tanımadığınız Bayan ve Bay Arkadaşlar İle Gurup Üzerinden de İletişim Kurmayı Sağlayıp Arkadaş Ağınızı Genişletmenize Yardımcı Olamk. Sizlerde Facebook'taki Binerce Bayan Arkadaşla Tanışıp Sohbet Etmek İstiyorsanız Öncelikle Yapmanız Gereken Sohbet Odalarımıza Giriş Yapmak ve Daha Sonrada Sohbet Panelimizin Üstündeki Facebook Gurubumuza Katılın Linkine Tıklayıp Gurubumuza Katılmanızdır.

Finali İngiliz Howard Webb Yönetecek

Bir Aya Yakın Bir Süredir Güney Afrika Ülkesinde Devam Eden 2010 Dünya Kupası Pazar Akşamı Oynanılacak Olan Hollanda - İspanya Final Maçı İle Son Bulacak. Özellikle Bu Dünya Kupasında Hakemler Vermiş Oldukları Bir Çok Olumsuz Kararları İle Turnuvaya Katılan Bir Çok Ülkenin Tepkisini Çekmişlerdi. Turnuva Boyunca Çıkmış Olduğu Maçlarda İyi Bir Yönetim Sergileyen İngilizlerin Ünlü Hakemi Howard Webb FİFA Tarafından 2010 Dünya Kupasının Final Maçına Atandı.

Tansu Çiller Mayolu Görüntülendi

Türkiye'nin İlk Kadın Başbakanı Olan Tansu Çiller Tam 17 Yıl Aradan Sonra Mayolu Görüntülendi. Enson 1993 Yılında Başbakan Olduğu Dönemde Antalya'daki Evinin Hoş Havuzunda Güneşlenirken Paparazilerin Opjektiflerine Yakalan Çiller, Aradan Geçen 17 Yıl Boyunca Bir Daha Böyle Görüntülenmemişti. Ancak Bodrum Açıklarında Pusuya Yatan Magazin Paparizicileri Tansu Çiller'i Bodrum Açıklarında Yatında Denize Girerken Görüntülediler.

Kimin Kazanacağını Bilen Ahtapot

Almanya'da Bir Hayvanat Bahçesinde Yaşayan Ahtapot Paul Almanya Milli Takımının Dünya Kupasında Oynamış Olduğu Bütün Maçlarını Doğru Tahminetti. Almanya Kimle Karşılaşacak İse Ahtapotun İçinde Bulunduğu Yere İki Cam Kavanoz Konuyor. Bu Cam Kavanozlardan Birinin Üzerinde Almanya Bayrağı Diğerinde de Rakip Takımın Bayrağı Bulunuyor ve Bu Kavanozların İçerisine Ahtapotların Çok Sevmiş Oldukları Midyeler Konuluyor. Paul Önce Bu Kavanozların Üzerinde Dolaştıktan Sonra Beğendiğini Afiyetle Yiyor. Şimdiye Kadar Bütün Tahminlerinde Yanılmayan Paul Almanya'nın Avusturalya,Gana,Arjantin Maçlarında Galip Geleceği Yönde Tahmin Yapmıştı ve Hepsinide Doğru Tahmin Etmişti. Almanya'nın Yenildiği Sırbistan ve Son İspanya Maçında İse Paul Rakip Takımları Tercihetmişti ve Bu Maçlarda da Almanya Mağlup Oldu.

8 Temmuz 2010 Perşembe

Ronaldo Servet Ödedi

Şuanda Dünyanın En Pahalı Futbolcusu Olan Real Madrit'li Yıldız Ronaldo'nun Geçen Hafta Bir Çocuğu Dünya ya Geldi. Ronaldo'nun Bu Çocğunun Dünya ya Gelmesini Sağlayan Taşıyıcı Anneyle Yapmış Olduğu Gizlilik Anlaşması İçin Taşıyıcı Anneye Tam 15 Milyon Dolar Ödeme Yaptığı Belirtildi. Yapılan Bu Açıklama İle Taşıyıcı Anne Kimliğini Hiç Bir Şekilde Kesinlikle Kimseye Açıklamıyacak.

Gerson Bitlis'te

Amerika'lı Ünlü Sinama Artisti Gina Gerson Mahsun Kırmızıgül'ün Yönetmenliği Yapmış Olduğu New York'ta Beş Minare Filmindeki Rolü İçin Bitlisteki Çekimler İçin Bitlis'e Geldi. Ünlü Yıldızı Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın Karşılıyarak Kendisine Kenti Gezdirdi. Çarşıdaki Bir Çay Evine Oturup Çay İçen Gerson Burada 90 Yaşındaki Hüsamettin Soyugüzel İle Hatıra Fotoğrafı Çekinmeyide İhmal Etmedi.

Vatan Bilgisayar Semt Pazarlarına Girdi

Vatan Bilgisayar Türkiye'de Bilgisayar Sektöründe Pastanın Büyük Bir Bölümünden Kendine Pay Sağlamakta. Ancak Bu Pay Vatan Bilgisayarı Memnun Etmemiş Olacak ki Firma Artık Ürünlerini Semt Pazarlarında Bile Tanıtmaya Başladı. Firma Genel Müdürü Hasan Vatan Yeşil Köy Semt Pazarına Kurmuş Oldukları Pazar Tezgahında "Gel Vatandaş Gel, Bebelere Bilgisayar" diye Bağırarak Pazarı Gezen Vatandaşları Bilgisayar Almaları İçin İkna Etmeye Çalıştı.

Hasan Vatan Amaçlarının Pazarlarda Bilgisayar Satmak Olmadığını, Amaçlarının Vatan Bilgisayarlarn ve Notebookun Pahalı Ürünler Olduğu Yönündeki İnancı Kırmak ve Herkesi Bilgisayar Sahibi Yapmak İçin Böyle Bir Strateji Uyguladıklarını Belirtti.

7 Temmuz 2010 Çarşamba

Sinop Chat Odaları

Merhaba Sevgili Sinop'lu Hemşerilerimiz. Siz Değerli Dostlarımızın Sanal Alemde Daha Seviyeli ve Kaliteli Bir Ortamda Sohbet Edip Yeni Arkadaşlar Bulmanızı Sağlamak Adına Sitemiz Bünyesinde Sinop Chat Odamızı Açmış Bulunuyoruz. Onlarca Sinop'lu Bay ve Bayan Arkadaşın Sohbet Etmiş Olduğu Sinop Chat Odamıza Sizleride Bekleriz.

Cem Yılmaz Yahşi Doğuyu Çekecek

Çekmiş Olduğu Yahşi Batı Filmi İle 1880 Yıllarında Yaşanmış Olan Olayları Filmine Konu Eden Cem Yılmaz Şimdide Gözünü Doğu'ya Çevirmiş Durumda. Yahşi Batı Filminin Yapımcı Firması Olan Fida Filim Şimdide Cem'in Yahşi Doğu Filmini Çekmesi İçin Öncü Oluyor. Yahşi Doğu Filminin Şubat 2011 Yılında Vizyona Girmesi Planlanıyor. Cem Yılmaz'ın Şimdiden Yeni Filminin Seneryosu Üzerine Çalışmalar Yaptığı Belirtildi.

6 Temmuz 2010 Salı

Sütyen İlk Kez Nasıl Ortaya Çıktı

Sütyen Bayanların Günlük Vaz Geçilmez Bir İç Çamaşır Giysisidir. Her Bayanın Kardolabını Süsleyen Bir Çok Çeşit Çeşit ve Değişik Renkte Sütyen Bulunmaktadır. Peki Bayanlar Arasında Bukadar Popüler Olan Sütyen Dünyada İlk Defa Nasıl ve Kim Tarafından Ortaya Çıktı Bunu Hiç Merak Ettinizmi?

Sütyen 1913 Yılında Phelps Jacob İki Adet Mendili Bir Kurdele Yardımı İle Birlşetirip Göğüslerine Takana Kadar Sütyen Diye Birşey Yoktu. 1928 Yılından İtibarende İlk Sütyen Bedenleri Üretilerek Piyasaya Sürülmeye Başlandı. Bu Tarihler İtibari İle Kadınlar Tam Olarak Sütyen İle Tanışmış Oldular.

İsrail Ordusunu Karıştıran Vidio

İsrail Ordusu Şu Günlerde Youtube'de Yayınlanan Bir Vidoyu Konuşuyor. İsrail Askerleri Batı Şeria'nın Hebron Kentinde Çekilen Vidioda Ezan Sesi Kesildiği Anda Bir Anda ABD'li Şarkıcı Kesha'nın Tick Tock İsimli Şarkısı Çalmaya Başlıyor. İsrail Askerleride Bu Şarkı Eşliğinde Macarena Dansına Benzeyen Bir Dans Etmeye Başlıyorlar. Bu Görüntüler Youtube'de Yayınlandıktan Kısa Bir Süre Sonra Kaldırılmasına Rağmen Binlerce İnternet Kullanıcısının Bu Vidioyu İzlediği Belirtiliyor. İsrail Televizyon Kanallarında da Gösterilen Bu Vidio İsrail Ordusunu Karıştırmış Durumda. Ordudan Yapılan Açıklamaya Göre, Vidiodaki Görüntülerin Detaylı Bir Şekilde İnceleneceğini ve Gerçekten Askerlerin Bu Şekilde Davrandıkları Belirlenirse Askerlere Ceza Geleceği Belirtiliyor.

Abdul Kader Keita Satıldı

Galatasaray Taraftarları Yönetimden Flaş Tranferler Beklerken,Cimbom Flaş Tranfer Olarak Geçen Yıl Kadrosuna Katmış Olduğu Fildişisahili Futbolcusu Abdul Kader Keita'yı 8.150.000 Evro Karşılığında Eski Kulübü Olan Katar'ın Al Saad SC Kulübüne Satıldı. Ayrıca Kaita Galatasaray'dan Alacağı Olan 200 Bin Evro'dan da Vaz Geçildiği Bildirildi.Bu Tranferi Galatasaray Kulübü Bu Sabah Resmi Sitesinde de Duyurdu.

5 Temmuz 2010 Pazartesi

Dizi-izleyin.CoM Sitesinde Dizi İzle

Merhaba Sevgili Arkadaşlar. Bizim Türk Halkının Dizi İzleme Kültürü Sonderece Fazladır. Televizyon Kanallarında Yayınlanan Hemen Her Dizinin Kendine Göre Bir Hayran Kitlesi Mevcuttur. Ancak Dizileri İzlerken Araya Sürekli Reklam Girmesi Bu Dizileri İzleyen Bizleri Herzaman Delirtir. Dizinin En Heycanlı Yerinde Pat Diye Reklam Girer ve Bizler Dakikalarca Reklamların Bitmesini Bekleriz. Sizleri Bu Dertten Kurtarmak İçin Sizlere İnternet Ortamında Reklamsız Bir Şekilde Bu Dizileri İzleye Bileceğiniz Bir Siteyi Önermek İstiyorum. Dizi-izleyin.Com Sitesinde Şuanda Televizyon Kanallarında Yayında Olan Her Dizinin Bütün Bölümlerini Bu Sitede Bulabilirsiniz. Herkese İyi Seyirler Diliyorum.

Guizadan Çirkin Hareket

Fenerbahçe'nin Sorunlu Futbolcusu Daniel Guiza Diğer Futbolcular Sezon Açılışına Katılmalarına Rağmen Kendisinin Sakat Olduğunu Öne Sürerek Zamanında İstanbul'a Geç Gelmişti ve Geldikten Sonrada Yine Sakalığını Bahane Ederek İdmanlara Çıkmıyordu. Çekilen Emarında Her Hangi Bir Sorunun Olmadığı Ortaya Çıkan Guiza Bugün Fizyoterapist Eşliğinde İdman Sahasında Düz Koşu Yaparken Basın Mensuplarına Dönerek Parmak İşareti Yaptı.

Marmaray Soyuldu

İstanbul'da Avrupa Yakası İle Asya Yakasını Birleştirecek Olan Marmaray Şantiyesi Soyuldu. Marmaray Firmasının Üsküdar'daki Kız Kulesinin Karşısındaki Şantiyesi Düngece Şantiyeye Gelen 6 Kamyon İle Soyuldu. Şantiyedeki Yaklaşık 87 Tonluk İnşaat Malzemesi Kamyonlara Yüklenerek Şantiyeden Götürüldü. Soygunculara Şantiyede Gece Bekcisi Olarak Çalışan Cem B.İsimli Güvenlik Görevlisin Yardım Ettiği Belirtildi. Soyguncular Gece Yarısı Ellerinde Daha Önce Düzenlenmiş Bir Tutanak İle Gelerek Şantiyedeki Malzemelerin Başka Bir Şantiyeye Nakledileceklerini Söylüyerek 87 Tonluk İnşaat Malzemelerini 6 Kamyona Yüklüyerek Şantiyeden Ayrıldılar. Gece Bekçiliği Yapan Cem B'ninde Bu Esnada Güvenlik Kameralarının Şartelini İndirerek Olayın Güvenlik Kameraları Tarafından Görüntülenmesini Engelledi. Soygunu Gerçekleştiren Kişişerin 87 Tonluk İnşaat Malzemesini Bayram Paşada Bir Hurdcıya 45 Bin TL Karşılığında Sattıkları Ortaya Çıktı. Polisin Yapmış Olduğu Operasyon İle Soygunu Gerçekleştiren İki Kişi ve 87 Tonluk İnşaat Malzemesi Bayrampaşa'da Ele Geçirilirken Gece Bekcisi Cem B'nin İse Halen Firar Olduğu Belirtildi.

4 Temmuz 2010 Pazar

Nazlimcafe.Com Sohbet Odaları

Nazlimcafe.Com Sitesi Kullanıcılarına Yazılı Chat ve Sohbet İmkanı Sunmaktadır. Günlük Binlerce Kullanıcının Ziyaret Etmiş Olduğu Nazlimcafe Sitesinde Sizlerde Aramış Olduğunuz Bayan ve Bay Arkadaşlarınızı Bulabilirsiniz. Sizlerde Binlerce Yeni İnsanla Sohbet Etmek İstiyorsanız Lütfen Sohbet Girişi İçin Yukarıdaki Girişe Tıklayınız.

Paris Hilton Göz Altına Alındı

Ünlü Sosyetik Güzel ve Hilton Oteller Zincirinin Veliyatlarından Olan Paris Hilton Holanda ve Brezilya Maçını İzlemek İçin Güney Afrika'nın Porht Elizabeht Kentine Gitmişti. Burada Maçı İzleyen Hilton Maç Bitiminde Güvenlik Güçleri Tarafından Uyuşturucu Madde Bulundurmak Suçundan Göz Altına Alınıp FİFA Dünya Kupası Özel Mahkemesine Çıkarıldı.Ancak Paris İle İlgili Suçlamaların Mahkemece Düştüğü Bunun Nedenininde Paris'in Arkadaşlarından Birinin Suçu Kabuledip Az Bir Para Çezası Ödüyerek Suçtan Kurtulması Olarak Belirtildi.

Hakan Şükür Hastaneye Kaldırıldı

Galatasaray'ın ve Milli Takımın Unutulmaz Golcülerinden Biri Olan ve Kırılmadık Rekor Bırakmayan Hakan Şükür Yakınları İle Birlikte Bodrumda Tatil Yapıyordu. Ancak Şükür Bugün Denizde Yüzerken Fenalaştı ve Yakınları Tarafınca Çağrılan Bir Ambulans İle Hemen Bodrumdaki Özel Bir Hastaneye Kaldırıldı. Hakan Şükürü'n Yüzerken Kendini Fazla Yorduğu ve Bundan Dolayı Kalbinin Sıkıştığı Belirtiliyor. Bizde Sesliyedi24.Com Ailesi Olarak Buradan Şükür'e Geçmiş Olsun Dileklerimizi İletip Acil Şifalar Diliyoruz...

3 Temmuz 2010 Cumartesi

Sesli Erotik Sohbet

Bildiğiniz Üzere Ülkemizde Binlerce Sesli Chat ve Sesli Sohbet Sitesi Bulunmakta. Bu Sitelerin Bir Kısmıda Sesli Chat Altında, Sesli Erotik Odalar Açmaktalar ve Bu Şekilde Sitelerini Yürütmeye Çalışmaktalar. Kimi Site Tamamen Sadece Seslierotik Sohbet Üzerine Kurulmuşken,Bazı Sitelerde de Hem Seviyeli Sohbet Odaları Hemde Erotik Sohbet Odaları Bulunmakta. Kimine Göre Doğru Kimine Görede Böyle Sitelerin Var Olmaları Yanlış. Ama Unutmayalım ki Sanal Alemde Her Türlü Arayış İçinde Olan Kişiler Bulunmakta. İster İstemez Bu Tarz Siteler veya Sadece Sesli Erotik Chat Sohbet Odalarıda Açılmakta. Bu Konuda Kimseyi Suçlamamak Lazım Diye Düşünüyorum.

Chatsohbet.Net Sohbet Odaları

Merhaba Sevgili Aradaşlar. İnternete Sohbet Ediyorsunuz Ama İstediğiniz Arkadaşları Bulamıyormusunuz. Kendinizi Hayatta Yalnızmı Hissediyorsunuz. Bir Bayan veya Erkek Arkadaşınızın Olmasınımı İstiyorsunuz. Ozaman Yapmanız Gereken Chatsohbet.Net Chat Odalarına Bağlanarak Binlerce Yeni Arkadaşlar İle Tanışıp Sohbet Etmektir. Sizlerde Binlerce Yeni Arkadaş İle Tanışmak İstiyorsanız Lütfen Yukarıdaki Sohbet Girişine Tıklıyarak Sohbet Odalarımıza Bağlanınız.

Eğlence Yerleri Şok Yaşıyor

Turuzim ve Kültür Bakanlığının Yapmış Olduğu Bazı Değişikliklerle Artık Eğlence Merkezlerinde ve Gece Kulüplerinde Saat Gece Yarısı 23:59 Gösterdimi Müzik Sesi Kesilecek. Alınan Bu Karar Turuzim Merkezlerindeki Eğlence Clüpleri Sahipleri Tarafından Büyük Bir Felaket Olarak Tanımlandı. İnsanların Tatil Yapıp Eğlenmek İçin Geldiklerini Belirten Eğlence Makanı Sahipleri Siz Bu Kadar İnsana Nasıl Dersiniz Saat 23:59'da Müzik Yok Artık Diye. Bu Kararın Eğlence Merkezlerini ve Turizim Sektörünü Çok Olumsuz Yönde Tekliyeceği Konuşuyor Turizim Sektöründe.

Almanya Yarı Finalde

Güney Afrika'da Düzenlenen 2010 Dünya Kupası Şampiyonasında Yavaş Yavaş Sona Yaklaşılmaya Başlandı. Bu Gün Türkiye Saati İle 17:00'da Yarı Finale Çıkma Maçında Karşı Karşıya Gelen Almanya ve Arjantin Maçından Galip Gelen Almanya Adını Yarı Finale Yazdırmayı Başardı. 90 Dakika Boyunca Arjantin Karşısında Ezici Bir Üstünlükle Mücadele Eden Almanya Maçtan 4-0 Gibi Net Bir Skor İle Galip Gelmesini Bildi. Türk Asıllı Futbolcu Mesut Özil Bu Maçtada Süper Bir Performan İle Mücadele Ederek Takımının Yarı Finale Çıkmasında Büyük Katkıda Bulundu.

2 Temmuz 2010 Cuma

Brezilya Dünya Kupasından Elendi

Dünya Kupası Denince Akla İlk Gelen Ülke Brezilya'dır. 1930 Yılından Beri Düzenlenen Bütün Dünya Kupalarına Katılmayı Başaran ve Şimdiye Kadar Beş Defa Dünya Kupasını Müzesine Götüren Sambacılar Güney Afrika'da Düzenlenen 2010 Dünya Kupasında Bugün Çeyrek Finalde Karşılaştıkları Rakipleri Holda'ya 2-1 Yenilerek Şampiyonaya Veda Ettiler. İlk Yarıyı 1 - 0 Önde Kapatan Sambacılar İkinci Yarı Bu Üstünlüklerini Koruyamadılar,Rakibinden İki Gol Yiyen Brezilya Bu Gollere Karşılık Veremiyence Dünya Kupasına Çeyrek Finalden Veda Etmek Zorunda Kaldılar.

Manken Bir Gün Evli Kaldı

Podyumların Aranan Yüzlerinden Olan Manken Özge Ulusoy İki Gün Önce Proğram Yapımcısı Ferruh Taşdemir İle Nikah Masasına Oturmuştu. Ancak Bu Evlilikten Rahatsız Olan Özge'nin Ailesi Nikah Basarak Kızlarınıda Yanlarına Alarak Olay Yerinden Ayrıldılar. Babası Emekli Hakim Olan Özge Ulusoy'un Babası Şuanda Avukatlık Yapıyor ve Kızının Yapımcı Ferruh Taşdemirden Boşanması İçin Dava Açma Hazırlığında Bulunduğu Belirtildi. Ferruh Taşdemir İse Bu Olaylara Anlam Vermediğini Özge İle Bir Birlerini Severek Evlendiklerini Açıkladı. Özge'nin Kısa Bir Süre İçinde Yeniden Yanına Döneceğini ve Olayların Tatlıya Bağlancağı Konusunda Umutlu Olduğunu Belirtti.

Atlet At İle Yarıştı

İngiltere'nin Olimpiyat Madalya Sahibi Atleti Jamie Baulch Bir Yarış Atı İle 100 Metre Yarışına Girdi ve Bu Yarışı Saliseler ile Kaybetti. İngiltere'nin Surrey Bölgesindeki Kempton Parkında Yapılan Yarışta Ünlü Atlet Yarışmış Olduğu Atı Baya Zorladı. Atlet Yenilmesine Rağmen Aynı Yarışı Tekrardan Yapacağını Belirtti. Yarışı Kazanan At İse Bu Arada Sahibine Bu Yarıştan Dolayı 15 Bin Dolar Kazandırdı.

1 Temmuz 2010 Perşembe

Kavak Yelleri Dizisi Başlıyor

Uzun Bir Dönemdir Kanal D Televizyonunda Yayınlanan ve Milyonlarca İzleyici Kitlesine Sahip Olan Kavak Yelleri Dizi Pazartesi Günü İtibari İle Yeniden Hayranları İle Buluşuyor. Sizlerde Kavak Yelleri Dizisinin Eski ve Yeni Bölümlerini İzlemek İçin Yukarıdaki Girişe Tıklayınız.

Şimdi Moda Aşk-ı Memnu Oyunları

Milyonlarca İzleyicin İzlemiş Olduğu Aşk-ı Memnu Dizisi Geçen Haftaki Final Veda Bölümü İle Ekranlardan Çekildi. Acı Bir Son İle Biten Dizi Biter Bitmez Şimdide İnternet Ortamında Aşk-ı Memnu Oyunları Bir Anda Türedi ve Tıklanma Rekorları Kırıyorlar. Bihter Behlül Öpüştürme Adlı Oyunda, Bu İkiliyi Aile Bireylerine Görünmeden Öpüşmelerini Sağlayanlar Oyunu Kazanıyorlar. Oyun Esnasında Çiftin Öpüşmesi Matmazel, Adnan Bey ve Beşir Tarafından Görünülürse Oyun Bitiyor. Oyunskor.Com Sitesindeki Aşk-ı Memnu Oyunu İse Üç Aşamadan Oluşuyor. Birinci Aşamada Adnan Bey Bihter'i Uyandırmadan Öperse, İkinci Aşamaya Geçiliyor Aksi Halde Bihter Uyanırsa Adan Beyi Tırnaklıyarak Kan İçinde Bırakıyor. İkinci Aşamada Behlül ve Bihter Arabada Öpüşmek Zorundalar. Öpüşmenin Dozu Kaçarsa İkiside Trafik Kazası İle Ölüyorlar.Üçüncü Aşamada İse Adnan Bey, Bihter ve Behlül Yan yana. Bu Bölümde Behlül Görmeden Adnan Bey İle Bihteri Öpüştürmek Gerekiyor. Aksi Durumda Behlül ve Adnan Bey Kavga Ediyorlar ve İkiside Kanlar İçinde Kalıyorlar.