29 Haziran 2009 Pazartesi

Aşk Nasıl Yaşanılmalı?

Aşk Nedir? Aşk Sadece Bir Kişiye Duylan Duygusallık ya da Sevgi Değildir. Şayet Birine Aşkım Diye Biliyorsanız Aşkın Anlam ve Manasını da Çok İyi Bilmelisiniz Bence. Yaşadığınız Aşk Sıradan Bir Aşk İse Bu Durumda Aşkın Gerçek Anlamını Bilmeseniz de Olur.


 


Bence Güzel Olan Gerçek Aşktır. Gerçek Aşk Sadece Seni Seviyorum Aşkım Demek Değildir. Gerçek Aşk, Karşınızdaki Aşkınızın Gözlerine Baktığınızda O Gözlerin İçinde Işığı Görebiliyorsanız Bu Aşktır. Gerçek Aşk, Aşık Olduğunuz Kişiyi Her An Her Yerde Yaşaya Bilmektir. Aşık Olduğunuz Kişiyi Sadece Aşkınız Olarak Görmek Gerçek Aşktır. Gerçek Aşk: Sizin Yeri Geldiğinde Aşkınız, Yeri Geldiğinde Sevgiliniz, Yeri Geldiğinizde Dostunuz ve Arkadaşınız, Yeri Geldiğinde Bir Ailedir, Yeri Geldiğinde Bir Annenin Yavrusuna Duduğu Şevkattir. Aşkı Bu Denli Yoğun ve Duygu Yüklü Duygularla Yaşıya Biliyorsanız İşte Bunun Adı Gerçek Aşktır. 


 


Sıradan Bir Aşk İse Asla Gerçek Bir Aşk Değildir. O Sadece İnsanların Karşılıklı Kendi Egolarını Tatmin Etmektir. Aşık Olmak İstiyorsunuz Bunu Gerçek Aşkı Tadarak Olmalısınız ki Aşkın Ne Demek Olduğunu ve Ne Kadar Kıymetli Bir Gerçek Olduğunu Görebilesiniz.

1 yorum:

  1. bazı insanlar aşkı yaşarlar ve sonunda hep acı çekerler bu acı aşkı yaşayanın kalbini nasıl yakdıgını bir tek kendisi bilir

    YanıtlaSil