10 Temmuz 2010 Cumartesi

Yeni Panelimizle Hizmetinizdeyiz

Merhaba Değerli Sesliyedi24.Com Kullanıcıları. Dün Gece İtibari İle Sitemizin Panel Sağlayıcısı Olan Esunus Firmasının Son Sürüm Paneli İle Panelimizi Güncellemiş Bulunuyoruz. Şuanda Türkiye'deki Sesli Chat Panelleri Arasında Eşi ve Benzeri Olmayan Yeni Panelimiz İle Siz Değerli Kullanıcılarımıza Bir Çok Yenilik Sunuyoruz.

Artık Sitemize Üye Olduğunuzda; Üyelikle Birlikte Kendi Kişisel Profil Sayfanızıda Oluştura Bileceksiniz ve Diğer Üye Arkadaşlardan Arkadaşınızın Olmasını İstediğiniz Üyelerimizi Arkadaş Listenize Ekliye Bileceksiniz.

Sitemizde Bulunan Bütün Sohbet Odalarını Çok Kısa Bir Süre İçinde Hepsini Rahatlıkla Dolaşa Bileceksiniz ve Hangi Kullanıcın Hangi Oda da Olduğunu Anında Göreceksiniz. Bununla Birliktede Arkadaşlarınızın Sitemiz İçerisinde Online Olup Olmadığını Anında Öğrene Bileceksiniz.

Yeni Panelimiz İle Siz Değerli Kullanıcılarımıza Sitemizin Sohbet Panelinden Çıkmadan Oyun Oynama İmakanınıda Sunuyoruz. Sohbet Panelimizin Sol Tarafındaki Oyunlar Linkine Tıklayarak Panelimizde Şuanda Yüklü Olan Oyunları Rahatlıkla Oynaya Bileceksiniz.

Yine Panelimizdeki Bir Diğer Yeniliğimizde Sitemizin Facebook'taki Gurubuna Bir Tıklama İle Ulaşa Bileceksiniz ve Gurubumuza Dahil Olan Diğer Üye Arkadaşlarımızla İletişime Geçip,Paylaşım Yapa Bileceksiniz.

Panelimzdeki Müzik Dinle Linkine Tıklayarak Dilediğiniz Sanatçının, Dilediğiniz Şarkısını Aratıp Bulduktan Sonra Rahatlıkla Sohbet Odalarımızdaki Diğer Arkadaşlarınıza Dinlete Bileceksiniz.

Yukarıda Kısaca Yeni Panelimizle İlgili Genel Olarak Bilmeniz Gereken Konular Hakkında Açıklamaya Çalıştım. Yeni Panelimizle İlgili Sormak İstediğiniz Bütün Sorularınızı Sitemiz İçerisindeki Görevli Arkadaşlarımıza İlete Bilirsiniz. Yeni Panelimiz Bütün Sesliyedi24.Com Ailesine Hayırlı ve Uğurlu Olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder