23 Eylül 2009 Çarşamba

Birol-Beray Çiftine Ömür BoyuMutluluklar Dileriz

Her Kim Sanalı Kötülerse Bu Kişi Sadece Kendini Kandırmaktan Başka Bir Şey Yapmıyordur.Neden Diyecek Olursanız Buyrun Size İspatı Diyorum. Sitemizin Genel Sorumlusu Olan NARKO (Birol Abi) ve Sitemizin Üyelerinden Olan Beray Arkadaşlarımız  Sitemizde Bir Birlerini Tanımış Olup Daha Sonraki Sohbetlerini Kendi Aralarında Geliştirip Reel Hayatlarına Dökmüşlerdir.Reel Hayatlarında da Bu Dünyada Bir Birleri İçin Yaratıldıklarına Kararvermiş Olup Bundan Sonraki Hayatlarını İzdivaç Yaparak Birleştirmeye ve Bir Tek Hayatı Yaşamaya Kararvermişlerdir.


Kendilerini Vermiş Oldukları Bu Karardan Dolayı Kutlar,Bir Ömür Boyu Mutlu Olup,Aynı Yastığa Başkoymalarını Bizleri Yaradan Yüce Mevlamdan Niyaz Ederim.


Birol Abi Sizi Tanıdığım İçin Kendimi Yeryüzünde Yaşayan Şanslı İnsanlardan Biri Olarak Görüyorum.Çünki Sen Abiliğin,Büyüklüğün,Efendiliğin,Dürüstlüğün Nedemek Olduğunu Bana Gösterdiniz.Hayatınızda Böyle Bir Karar Aldığınız İçinde Çokmutlu Olduğum Gibi Sizin Adınızada Çok Sevinçliyim.Yenge Hanımla Birlikte Bir Ömür Boyu Mutlu Mesut Yaşamanız Dileklerimle.


Bütün Sesliyedi24.Com Ailesi Olarak Size Mutluluklar Diliyoruz.

2 yorum:

  1. BİROL VE BERAY ÇİFTİ BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİM KURDUĞUNUZ YUVANIZDA GÜLEN YÜZÜNÜZ HİÇ SOLMASIN ALLAH SIZI NAZARDAN SAKLASIN İNŞLH:))

    YanıtlaSil
  2. Bir bütün olmak için birleşen elleriniz ve kalpleriniz bir daha hiç ayrılmasın ve her zaman sevgi dolu baksın gözleriniz? Hayat boyu birlikte ilerlemeye karar verdiğiniz yolda, güneş hep önünüzde olsun ki gölgeler ardınızda kalsın. Ömür boyu mutluluklar.

    YanıtlaSil