19 Eylül 2009 Cumartesi

Teşekürler On İki Devadam

Malesef  Yine Basketbol'da İstediğimiz Sonuca Gidemedik. 2009 Avrupa Şampiyonasına Süper Bir Başlangıç Yapan ve Arka Arkaya Beş Maçını Kazanıp Çeyrek Finale Yükselen Milli Takımımız Yari Finale Çıkma Maçında Yunasitana Elendi. 34 Yıldır Mağlup Edemediğimiz Komşu İle Başa Baş Bir Mücadele Eden Milli Takımımız Maçı Ender'in Son Saniye Basketi İle Uzatmaya Götürmesine Rağmen,Uzatmada Yine Ender Aslan'ın Son Saniye Üçlük Atışının Çemberden Sekip Geri Gelmesi İle Yunanistan'a 74-76 Mağlup Olarak Şampiyonadan Elendi.


On İki Devadama Göstermiş Oldukları Güzel Oyun ve Almış Oldukları Beş Galibiyet İçin Teşekürediyoruz ve 2010'da Ülkemizde Düzenlenecek Olan Basketbol Dünya Şampiyonasında Şimdiden Başarılar Diliyoruz.

1 yorum:

  1. Gerçektende On İki Devadamı göstermiş oldukları mücadele öreniğinden dolayı tebrikediyorum.Avrupa şampiyonasına giderken bu takım gruptan bile çıkamaz deniyenlere çok güzel bir cevap verdiler. Eminimki 2010 Dünya Şampiyonasında Bu Takım daha Güzel Sonuçlar Alıp Yüzümüzü Güldürmeye Devam Edecek...

    YanıtlaSil