28 Eylül 2009 Pazartesi

Cimbom 7 de 7 Yapamadı

Buyıl Süper Lige Süper Bir Giriş Yapıp İlk 6 Hafta Galip Gelen Galatasaray Dün Akşam Kendi Sahasında Ligin Flaş Ekiplerinden Eskişehirsporu Konuketti. Maça Hızlı Başlayan Cimbom İlk Yarıda Çok Üstün Bir Mücadele İçindeydi ve Nitekim Nonda'nın Attığı Gol İlede İlk Yarıyı 1-0 Önde Kapattı.

İkinci Yarıyada İyi Başlayan Cimbom Mehmet Yılmaz'ın Golüne Engel Olamayınca Durum 1-1 Oldu. Golü Yedikten Sonra Yeniden Oyunu Hakimiyeti Altına Alıp Eskişehir Cezaalanına Yıkmasına Rağmen Kendisine 3 Puanı Getirecek Golü Bir Türlü Bulamıyan Aslan Müsabakadan 1-1 Sonuçla Ayrılarak Bu Sezonki İlk Puan Kaybını Kendi Sahasında Yaşamış Oldu.

Cumartesi Akşamı Antalya'da Antalyaspor'u 1-2 Mağlup Eden Fener Bahçe Böylelikle 2 Puan Farkla Süper Ligin Yeni Lideri Oldu.

2 yorum:

  1. Bu yıl gerçekten galatasarayı sahada izlemek insana çok büyük bir keyif vermekte.tabiki süperlig uzun bir maraton ve arada bu tarz puan kayıplarını büyük takımların hepsi elbette yaşıyacaktır.sürekli galip gelecekler diye bir olgu yok.berabere kalmasına rağmen bence galatasarayın futbolu zevk verdi izleyenlere.

    YanıtlaSil
  2. cengiz kesinlikle katiliyorum sana. bu sene cok guzel zevkli bir sezon oluyor. gecen seneki gibi pasif degiliz :) Sampiyonluga kadar gideceginden eminim galatasarayin bu guzel futbolu.

    YanıtlaSil