23 Ocak 2010 Cumartesi

İstanbul Kar Altında

Meteroloji Müdürlüğünün Söylediği Gibi Kara Kış Hafta Sonu İtibari İle Gerçek Yüzünü Göstermeye Başladı ve Tahminleride Doğruladı.Cuma Günü Öğleden Sonra İtibaren İstanbul'u Tam Anlamıyla Etkisi Altına Alan Soğuk ve Yağışlı Hava Gece İtibari İle Kar Yağışına Dönüştü.İstanbul'un Hemen Heryerinde Kar Yeri Tuttu.Kar Yağışı İle Birlikte Rüzgarında Sert Esmesi Olumsuzluklarıda Beraberinde Getirdir.Deniz Ulaşımı Fırtınada Nasibini Aldı.Bazı Şehir İçi Vapur Sefeleri ve Deniz Otobüsü Seferleri İptal Edildi.

Olumsuz Hava Şartlarının ve Yoğun Kar Yağışının Pazar Günü ve Pazartesi Günüde Devam Edeceği Meteroloji Müdürlüğü Tarafından Açıkladı.İstanbul Valiliği İle Birlikte İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Kordineli Bir Şekilde Vatandaşların Olumsuz Hava Şartlarından Zarar Görmemelerini Engellemek İçin Kordineli Bir Şekilde Çalışmalarını Sürdürüyorlar.Hem Valilik Hemde Belediye Vatandaşları Uyararak Mümkün Oldukca Evlerinden Çıkmamaları Gerektiği,Çıkarlar İse Toplu Taşıma Araçlarını Kullanmaları Yönüde Yeniden Uyarıdılar.

3 yorum:

  1. denizli ye ne zaman kar yagacak acaba ?????????????

    YanıtlaSil
  2. bence çok güzel yağıdı ve heryer bembeyaz uzunzamandır bekledimiz bir beyazlık keşke hersene yaşasak bunu :(:(:(: kışı kış gibi yazıda yaz gibi yaşasak

    YanıtlaSil
  3. izmirde kar yok millet kardan felç oluo oralarda :)

    YanıtlaSil