30 Mayıs 2010 Pazar

Başbakanın Arjantin Gezisi İptal Oldu

Başbakan Recep Tayip Erdoğan Birdizi Temaslar İçin Brezilya'da Bulunmakta. Başbakan Brezilya'dan da Şinli'nin Başkenti Santigo'ya Geçecek ve Oradan da Arjantin'in Başkendi Buenos Aires'e Geçecekti ve Burda Bulunan Jorge Newbury Parkında Yapılmasına Karar Verilen Atatür Anıtının Açılışana Katılacaktı. Ancak Arjantin'de Yaşayan Ermeni Halkının Yapmış Olduğu Siyasi Lobi Çalışmaları Üzerine Daha Önce Bölge Belediyesi Tarafından Anıtın Yapılması İçin Verilen İzin Daha Sonra Aynı Belediye Tarafından İptaledildi. Bunun Üzerinede Başbakan Recep Tayip Erdoğan 30 - 31 Mayıs Tarihleri Arasında Arjantin'e Yapmayı Planlamış Olduğu Geziyi Bu Nedenden Dolayı İptalettiği Belirtildi.

8 yorum:

  1. YAWWW ARKADAŞ ANLAMIYORUM BEN DUNYAAA ADI ŞANI DUYULMAMIŞ VARLIĞI BİLE BELLI OLMAYAN BİR ERMENISTANI TANIYOLAR AVRUPAYI ASYAYA BAĞLAYAN BİR ÜLKEYI HİÇE SAYIP TANIMIYOLAR.BU ARJANTIN KIM KI DUNYAYA DERS VERMIŞ BİZİM EN BÜYÜK LİDERİMIZIN KENDI ÜLKESINDE ANITINI İSTEMIYOR.ÇOKTA UMRUMUZDA YANEEE.

    YanıtlaSil
  2. DAHA NE KADAR SÜRER BU ERMENİ POLEMİKLERİ :D :D

    YanıtlaSil
  3. bugün şehitlerimiz var ailererine alah sbır versin böle bi ülkede böle vahşettt

    YanıtlaSil
  4. rabbin tüm islam ayleminin yardımcı olsun

    YanıtlaSil
  5. onu bunu bilmem bugunki israil vahsetinden sonra gelsin artık one minute lik bişey degil umarım kim oldugumuzu gösterecek bi adım atar

    YanıtlaSil
  6. lütfen ciddiyet biraz :))

    YanıtlaSil