17 Mayıs 2010 Pazartesi

Şampiyon Bursaspor

2009 - 2010 Sezonu Türkcel Süper Ligi Şampiyonu Bursaspor Oldu. Dün Akşam Oynanan Ligin Son Hafta Maçları Sonunda Bursaspor Türkiye'de Bir İlki Başardı. Adeta Yep Yeni Bir Futbol Devrimi Gerçekleştirdi. Dün Akşam Fenerbahçe Kendi Sahasında Trabzon İle 1 - 1 Berabere Kalmasına Karşı Bursaspor Kendi Sahasında Karşılaşmış Olduğu Beşiktaş'ı 2 - 1 Mağlup Edip Şampiyonluğunu Bütün Türkiye ve Bununla Birlikte Bütün Dünya'ya Resmen Duyurmuş Oldular.

Türkiye'de İlk Defa Dört Büyük Takımın Dışında Bir Başka Kulüp Ligi Şampiyon Olarak Tamamladı. Daha Önce Trabzonspor Üç Büyük Takımın Üstünlüğüne Son Vermişti. Bursaspor Şampiyon Olması İle Birlikte Ülkemizi UEFA Şampiyonlar Liginde de Temsiletmeye Hak Kazandı. Şampiyonlar Ligine Direk Katılma Hakkı Kazanan Bursaspor Böylelikle Avrupanın Dev Külüpleri İlede Karşılaşma Şansıeldeettiler. Ayrıca Bursaspor Şampiyon Olmasından Dolayı Kasasına Tam 40 Milyon TL'de Koymuş Oldu.

Bizde Burdan Bursasporun Şampiyonluğunu En İçten Dileklerimizle Kutluyoruz ve Bütün Bursa Camiyasına Hayırlara Vesile Olmasını Diliyoruz.

2 yorum: