20 Kasım 2009 Cuma

Beyaz Eşyanı Beğenmezsen Geri Getir

Devlet Tarafından Bundan Bir Kaç Ay Önce Yapılan KDV ve ÖTV Vergilerindeki İndirimlerden Dolayı Beyaz Eşya Sektöründe Baya Bir Hareketlilik Göze Çarpmıştı.Vergi İdriminin Son Bulmasından Sonra Firmalar Krize Karşı Koya Bilmek ve Aynı Hareketliliği Devam Ettire Bilmek Adına Çok Farklı Bir Kampanya Başlatmış Durumdalar.


Bu Kampanyanın Adı İse Al Götür Beğenmezsen Geri Getir.Şu Anda Profilo,Vestel ve Arçelik Firmaları Bu Kampanyalarını Çoğu Beyaz Eşyalarında Uygulamakatalar.Bu Üç Firmadan Birinden Bir Çamaşır,Bulaşık Makinası Aldığınız Taktirde Size 1 İle 3 Ay Gibi Bir Deneme Süresi Veriyorlar.Siz Bu Deneme Süresi Boyunca Almış Olduğunuz Üründen Memnun Kalmazsanız,Ürünü Almış Olduğunuz Firmaya Geri İyade Edebiliyorsunuz ve Ürünü Teslim Alırken Deneme Süresi Bitmeden Her Hangi Bir Ödeme Yapmıyorsunuz.


Şayet Almış Olduğunuz Üründen Memnun Kalırsanız Dene Süresi Bitiminde Firmaya Ürün Bedeli Olan Ücreti Ödüyerek Ürünü Tamamen Satın Almış Oluyorsunuz.Ülkemizde Daha Önce Firmaların Düzenlemiş Olduğu Bir Çok Kampanya Gördük Ama Gerçekten Şuanda Beyaz Eşya Üretici Firmalarının Uygulamış Olduğu Bu Kampanya Baya Dikkat Çekici ve İlginç Bir Kampanya.


Vestel,Arçelik,Beko,Profilo,Nerden Beyaz Eşya Alabilirim,Buzdolabı,Çamaşır Makinası,Bulışık Makinası,Fırın,Beyaz Eşyalarımı Yenilmek İstiyorum,Spot Beyaz Eşyacılar.

1 yorum:

  1. Beyaz Eşya Üretici Firmalarının Uygulamış Olduğu Bu Kampanya Baya Dikkat Çekici ve İlginç Bir Kampanya.. Gerçekten de dikkat çekici ben bile düşünüyorum...

    YanıtlaSil