12 Aralık 2009 Cumartesi

Paylaşmak...

Paylaşmak güzeldir…

Paylaşmak:  var olan sorunlarınızı,sıkıntılarınızı en aza indirebildiği gibi sevinçlerinizi,mutluluklarınıza da aynı oranda arttırabilir.


    Hayatın her alanında yaşanan sorunlarda,mutluluklarda açıkça paylaşılmalıdır.Çünkü soruna sebep olan hata anlatılırsa, başkalarının da aynı hataya düşmesi engellenmiş olur.Size basit gelen herhangi bir hata ,unutmayın ki başkaları için hayati önem taşıyor olabilir.O yüzden ama iyi ama kötü varsa yaşanılan ve anlatılması gerekenler hiç çekinmeden dile getirilmelidir.


Bu şekilde hatalar azalır ,azalan hatalar sayesinde sorunsuz bir toplum oluşturulur ve sorunsuz toplumda mutlu bir toplum olur.Sadece içinizden gelerek paylaşın yada en azından paylaşmayı deneyin.O zaman küçük bir paylaşım dediğiniz şeyin sizi ne kadar rahatlattığını göreceksiniz.


      Gelecek neslin başarılı bir nesil olabilmesi için sorunsuz bir toplumda yetişmesi gerekir.Ve unutmayın ki sorunsuz toplumun yapı taşı paylaşmaktır.


 


     Şunu da unutmamalıyız ki ;  bizim genç nesil dediklerimiz sizin en sevdikleriniz çocuklarınızdır.


 


     Kendiniz  için değil onlar için paylaşmayı deneyin…


 

1 yorum:

  1. paylasmak tabiki her zaman guzeldir sadece dostunu bileceksin, atlatacagin sey o kiside kalacagindan emin olmalisin herkezle her sey paylasilmaz ki artik bu devirde, guvene bilecegin kisi cok az kaldi malesef ki, insan bagzen ariyo paylasabilmek icin anlattikca rahatlamak icin ama iste o kisiyi bulmak meselee :(

    YanıtlaSil