24 Ağustos 2009 Pazartesi

Aman Dikkat Arkadaşlar

Son Zamanlarda Ülkemizde Bir Dolandırıcılık Şebekesi Furyası Ortaya Çıktı Az Çok Sizde Bunlar Hakkında Birşeyler Duymuşsunuzdur.Geçen Seneye Kadar Cep Telefonlarımızı Arıyıp Ben Felan İlin Emniyet Müdürü,Emniyet Müdür Yardımcısı,Felan Kamu Dairesinde Görevli Bilmem Kim Kendini Bizlere Böle Tanıtan Bu İnsanlar Yok Efendim Sizin Banka Hesap Numaranızın Şifrelerini Ele Geçirmişler Bunu Geri Alabilmeniz İçin Bize Şukadar Kontür Alıp Göndermeniz Gerekiyor.Aksi Taktirde Doğa Bilecek Olumsuz Sonuçlarda Her Hangi Bir Hak Talep Edemezsiniz Diye Yaklaşıyordı. Tabi Doğal Olarak Banka Hesap Numarası İşin İçine Girince Bizim Halkımız Parasını Çok Sevdiği İçin Kolayca Bu Dolandırıcıların İstemiş Olduğu Miktarda Kontürü Direk Alıp Gönderiyorlardı Sağolsunlar.


Emniyet Müdürlüğünden Cep Telefonlarına Gönderilen Mesajda Kendilerinin Böle Bir Politika Uygulmadıkları ve Böyle  Bir Durumla Karşılacak Olan Halkımızın Direk En Yakın Polis Karakoluna Savcılığa Başvurmalarını Belirten Mesajlar Göndermişlerdi.


Sonuç İtibari İle Bu Mesajlar Başarılıda Oldu.Ancak Dolandırıcılar Şimdi İse Yeni Bir Yöntem Geliştirdiler. Efendim Biz Sizi Felan Gsm Opöretörlüğünden Arıyoruz İşte Yapılan Kampanya Sonucunda Sizin Hattınıza Bukadar Miktarda Para Hediyesi Çıktı.Bunu Alabilmeniz İçinde Bize Bukadar Kontür Göndereceksiniz Daha Sonra Size Vereceğimiz Şifre İle Felan Bankaya Gidip Paranızı Çekebilirsinizdeniyor.


Bu Yazımı Okuyan Bütün Arkadaşlara Sesleniyorum Burdan.Arkadaşlar Böle Bir Durumla Siz ve Yakınlarınız Karışılaşırsa Lütfen Kala Almayın Sizi Arıyan Numarayı Direk Polise veya Savcılığa Verinki Böyle Kendine Kolay Para Kazanma Yolunu Seçen İnsanların Sonu Gelsin.Sizler ve Bizler Böyle Olaylara Göz Yumarsak Böyle İnsanlar Ülkemizde Rahatlıkla İstediklerini Yapacaklarıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder