9 Ağustos 2009 Pazar

Trabzon lige de iyi girdi 2-1

Sezona Şampiyonluk Parolasıyla Giren Trabzonspor, Sivas Deplasmanından 2-1'lik Galibiyetle Dönerek 3 Puanı Hanesine Yazdırdı. Bordo Mavililerin Golleri Selçuk ve Ceyhun'dan Gelirken, Ev Sahibi Ekibin Tek Sayısını Kamanan Kaydetti.



Goller: Kamanan ('49)(Sivasspor), Selçuk ('10), Ceyhun ('78)(Trabzonspor)
Stat: 4 Eylül Stadyumu, Sivas

Hazırlık Döneminde Oynadığı Maçlarda Aldığı Sonuçlarla Dikkat çeken Trabzonspor, Turkcell Süper Lig'de Yeni Sezonun İlk Haftasında Anderlecht Yorgunu Sivasspor'a Konuk Oldu.



Karadeniz Temsilcisi, 10. Dakikada Alanzinho'nun Soldan Ortasına Ayak Koyan Selçuk İnan'la Öne Geçti. 49. Dakikada Kamanan'ın Uzak Mesafeden Nefis Şutu Skora Dengeyi Getirse de, Son Sözü 78. Dakikada Ceyhun Söyledi ve Trabzonspor Sahadan 2-1'lik Galibiyetle Ayrılarak İlk Haftayı 3 Puanla Kapattı.

 


 





Fener son çalışmasını yaptı..

Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'in ilk Haftasında Denizlispor ile Deplasmanda Yapacağı Maçın Hazırlıklarını, Samandıra Can Bartu Kamp Merkezi'nde Yaptığı Antrenmanla Tamamladı..


Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de Yeni Sezonun ilk Haftasında Denizlispor ile Bu Gün Yapacağı Karşılaşma İçin Bu Kente Gitti.

Geçtiğimiz Sezon Gösterdiği Performansla Hedeflerinden Uzakta Kalan Sarı-Laciretli Takım, Denizlispor ile Yapacağı Karşılaşmadan Galibiyetle Ayrılarak, Yeni Sezona iyi Bir Başlangıç Yapmak İstiyor.

Hazırlıklarını Bugün Yaptığı Antrenmanla Tamamlayarak, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Denizli'ye
Hareket Eden Fenerbahçe'de, 18 ki
şilik Maç Kadrosuna Mehmet Topuz da Dahil Edildi.

Bu Arada, Futbolculardan Özer Hurmac
ı ve Mert Günok da Bu Gün Denizli'de Açılacak Fenerium'da İmza Gününe Katılmak İ
çin Takım Kafilesinde Yer Aldı.

Sarı-Lacivertli Takımda Sakatlıkları Bulunan Semih, Roberto Carlos ve Edu'nun Yanı Sıra, Ali Bilgin de Denizli'ye Götürülmedi.

Denizli Atatürk Stadı'nda saat 21.45'te Başlayacak Karşılaşmayı Hakem Bülent Yıldırım Yönetecek.

-DAUM İÇİN İLGİNÇ MAÇ-
Fenerbahçe'nin Denizlispor ile Bu Gün Yapacağı
Karşılaşma, Teknik Direktör Christoph Daum için Ayrı Bir Önem Taşıyor.

2005-2006 Sezonunun Son Haftasında Denizlispor ile Denizli'de Yapılan ve 1-1 Biten Karşılaşmada Şampiyonluğu Ezeli Rakibi Galatasaray'a Kaptıran Fenerbahçe, 3 Yıl Üst Üste Sampiyon Olma Şansını Yitirmişti. Bu Maçın Ardından Fenerbahçe Yönetimi, Alman Teknik Adam ile Sözleşmeyi Uzatmadı ve Yerine Zico Göreve Getirildi.

Luis Aragones'in Yerine Bu Sezon Başında Tekrar Fenerbahçe'ye Dönen Daum, İlginç Bir Tesadüf Eseri, Ligdeki İlk Sınavını Yine Denizlispor'a Karşı, Aynı Statta Verecek

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder