25 Ağustos 2009 Salı

Diyarbakır'da Yine Olay

Diyarbakır Güney Doğunun Parisi Olarak Anılan İlimizdir.Gerçektende Tarihi ve Kültürel Bakımdan Sonderece Büyük Bir Zenginliğe Sahiptir Bu İlimiz.İnsanlarıda Çok Sıcak ve Canayakın Misafir Perverlerdir Çoğunluk Olarak.


Ama Nedendir Bilinmez Şehrin Futbol Takımı Olan Diyarbakırspor Nezaman Süperlige Çıksa,Diyarbakırda Oynanan Hemen Her Maçta Malesef Sahalarda Görmek İstemediğimiz Olaylar Biranda Patlakveriyor.


Nedendir Bilinmez Bu Yaşanılan Olayların Hiç Biride Diyarbakırspora Yarar Sağlamıyor Aksine Daha Fazla Zararı Dokunuyor. Zaten Ekonomik Krizile Boğuşan Yönetim Birde Çıkan Bu Olaylardan Dolayı Ceza Alıyor. Buda Yetmezmiş Gibi Saha Kapatma Cezaları,Seyircisiz Oynama Cezaları ve Tarafsız Sahada Oynama Cezaları.Üzülerek Belirtmek İsterizki Dün Akşam Oynanılan Diyarbakırspor-Fenerbahçe Maçında Hem Müsabaka Oynanırken Hemde Müsabaka Sonunda Çıkan Olaylar Hiç Hoş Olan Şeylerdeğildi.


Biz Taraftar Olarak Sahalarda Bunu Görmek İstemiyoruz,Heleki Diyarbakır Gibi Bir Şehirde Bunları Hiç Görmek İstemiyoruz.Bu Çıkan Olayların Hiç Biri Ne Diyarbakıra Ne Diyarbakırspora Nede Diyarbakır Halkına Yakışmıyor.Temennimiz Aynı Olayların Bir Daha Yaşanılmaması.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder