18 Ağustos 2009 Salı

Onyedi Yaşında Ama Bir Seri Katil

Dünyada Çok Seri Katiller İle Karşılaştık Ancak Bu Seferki Gerçekten Biraz İnsanı Durupta Düşündüren Cinseten Bir Seri Katil.Brezilyada Yaşayan 17 Yaşındaki Bir Kız Tam 30 Kişiyi Bıçaklıyarak Öldürdüğünü İtirafetti.


15 Yaşında Öldürmeye Başlayan Genç Kız Polise Bütün İşlemiş Olduğu Cinayetleri Çok Soğuk Kanlı Bir Şekilde Anlattı.18 Yaşına Girmeden 18 Yaşından Önce İşlemiş Olduğu Bütün Cinayetleri İtirafetmek İstediğini Belirtti.


Öldürmeye 15  Yaşında İken Yaşadığı Şehir Sao Paulo'da Başladığını Söyledi.Genç kız öldürme gerekçesini ise şöyle açıkladı: Para, intikam ve adaleti sağlamak.


Polis ölüm listesini genç kıza gösterdiğinde, seri katilin bazen gülümsediğini söyledi. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. Eğer kızın söyledikleri doğru çıkarsa, belkide dünyanın en genç seri katili olacak.


17 yaşındaki kız, cinayetleri hep aynı bıçakla işlediğini de itiraf etti. Polis, genç kızın çok masum bir görünüşü olduğunu, bu nedenle çete patronları tarafından kullanılmış olabileceğini belirtiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder