9 Ağustos 2009 Pazar

Canimchat Magazin Haberleri

Selam Arkadaşlar Bu Sayfamızda Sizlere Sitemiz İçerisindeki Görevli, Üye ve Misafir Arkadaşlarımızdan Magazin Haberleri Sunacağız. Bir Birinden Güzel ve Eğlenceli Magazin Haberlerimiz Her Hafta Güncel Tutulacaktır. Kaçırmamanızı Öneririm.



Bu Haftaki İlk Haberimizi Size Sitemizde Süper Admin Olan ve Aynı Zamanda Sitemizin Vedari İftahari Olan İLKAY Arkadaşımızdan Bahsedeceğim.Daha Dün Gibi Hatırlarım İlkay Arkadaşımızın Sitemize Geldiği Günü:) O zamanlar Sitemizde Yeni Olduğu İçin Odalar Arasında Bir Çekirge Misali Bir O Odaya Bir Bu Odaya Zıplayıp Duruyordu. Hatta Kendisiyle Bir Sohbetimde Bana Yaşının 15 Olduğunu ve Bu Sitenin Onun Yaşına Hitap Etmediğini Söylemişti .Ancak Tabi Nerden Bile Bilirki Garibim Bu Sitenin Bağımlılık Yaptığını.Hatun Siteye Bir Girdi Pir Girdi.Girişi Var Çıkışı Yok Maşallah .Arkadaş Utanmasa Bu Yaştan Sonra Lazımlık Kullanıp Bilgisayarından Hiç Kalkmayacak : ) İLKAY Arkadaşımız Hakkında Bir Dipnot Düşersek: Arkadaş Her Mikrofon Aldığında Selam, Selam, Selam Diyip Bir Bozuk Plak Misali Hep Başa Almaktadır : )

İlkay Arkadaşımıza buradan Şunu Söylüyoruz Hep Beraberce Arkadaşlar. İlkay İyiki Geldin, İyiki Varsın, İyiki Bizimle Birliktesin. Biz Seni Tanıdığımız İçin Çok Mutluyuz…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder