26 Ağustos 2009 Çarşamba

Tatil Dönüşlerinde Trafik Canavarı Olmayalım

İyisiyle Kötüsüyle Bir Yaz Mevsimini Daha Geride Bırakmak Üzereyiz Arkadaşlar.Yazın Sonunda Sonbaharın Başlaşlangıcındayız Şu Günlerde. Kimi Tatilciler Dönüş Yaptılar Ama Tatilcilerin Çoğunluğu Henüz Tatil Bölgelerinden Daha Dönüş Yapmadılar.Bu Yıl Okulların Ramazan Bayramından Sonra Açılacak Olması Çoğu Tatilcinin ve Turizimcilerin Yüzünü Güldürdü.


Konumuzun Başlığına Dönersek Arkadaşlar.Her Tatil Sonrası Malum Yaşanan Trafik Kazaları Çok Feci Boyutlarda ve Bu Yaşanılan Kazalar Malesefki Bizleri Çok Derinden Etkileyip Üzmekte.Kimi Kople Ailesini Kaybediyor,Kimi Annesini Babasını,Kimi Çocuğunu,Kimi Kızarkadaşını,Kimi Eşini Dostunu Bu Lanet Trafik Canavarına Kurbanveriyor.


Bahsedilen Bu Trafik Canavarıda Yine Biz İnsanlarız Arkadaşlar.Ayağmızı Gaz Pedaline Koyduğumuzda ve Ellerimizlede Direksiyonu Tuttuğumuzda Dünyayı Haşa Biz Yaratmışız Gibi Allah Nevermiş İse Yükleniyoruz Gaz Pedaline. İşte Yanlışı Başta Burda Yapıyoruz.Hiç Önemli Değil Gideceğiniz Yere İki Saat,Üç Saat Hatta Bir Gün Sonra Gidiniz ama Sapa Sağlam Gidiniz Önemli Olanbudur. Bununla Birliktede Sadece Kendinizi Düşünmeyin Sizinle Birlikte Size Bu Yolculukta Eşlikeden İnsanlarıda Düşününüz. Sadece Kendi Hayatınız Yok O Arabanın İçerisinde.Sizle Birlikte Kimbilir Kaç Can İle Yolculuk Ediyorsunuz Bulunduğunuz Araç İçerisinde ve Sizin Hiç Bir Hakkınız Yok O İnsanların Yaşamlarını Sonlandırmaya veya Yaşanılmaz Hale Getirmeye.


Kısacası Sevgili Arkadaşlar Sizlerden Ricamız Her Ne Olursa Olsun Bu Yaz Sonu Tatil Dünüşlerinde ve Bundan Sonraki Bütün Tatil Dönüşlerinde Birer Trafik Canavarı Olmayınız. Sizle Birlikte Yanınızdaki Canları ve Yakınlarınızıda Düşünerek Yolaçıkınız.Herkese İyi Yolculuklar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder