19 Ağustos 2009 Çarşamba

Sanal Dünyamızdaki Gerçekler

Hoşgeldiniz sayın sanal ziyaretçiler böyle diyorum çünkü sanalsınız burasıda sanal alem diyorlar,ya neye göre sanalsa ben bunu anlamadım. bu pc ler kendi çalışmıyor yine bunları idare eden bizleriz.Ozaman bunun nesi sanal. Sanaldiye herşeye yalan , hayel, ve boş diye bakıyorlar, halbuki her bir pcnin karşısında bir insan olduğunu unutuyorlar  ve insanlar farklı amaçla kullandıkları bu sanal dünya dediğimiz alemde istedikleri gibi hareket ediyorlar.


Hemde gerçek kişiliklerini yansıtarak bugün karşılıklı iki kelimeyi konuşamayacak adam burda öyle ilginç şeyler yapıyorki işte kişilik kimliğini klavyenin sihirli gücüyle burda yansıtıyor.


Kimisine,sanal manyak, kimisine sanal sapık, kimsine sanal delikanlı, kimsine sanal şaiir, gibi bakıyoruz aslında realde kulanamdıkları kişiliklerini burda kulanıyorlar ve bunlar insan bunun neresi sanal yani benim size kısaca söyleyeceğim tek şey olacak sokakta nasılsanız burda da öyle olmanız gerekmektedir kendinize yapılmasını istemediğiniz söz yada hareketleri kılavyenin arkasına saklanarak karşınızdakinin bir insan olduğunu unutmayın ve ona göre davranmanızı Canimchat.Com ailesi olarak hatırlatmak istriz . sitemizi ziyaretinizden memnunuk duyar haırlı ve eylenceli sohbetler dileriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder