25 Ağustos 2009 Salı

Ülkemizde Definecilik

Bulalım, Çıkaralım, Satalım  ve Kısa Yoldan Zengin Olalım Mantığı İle Hareket Edilen Bir Düşüncedir Definecilik. Bu Sektörde Amaç Yüzyıllar Önce Bazı Yaşanılan Olaylardan ve Savaşlardan Dolayı Yurtlarından Vatanlarından Olan İnsanların Başka Yerlere Göç Ederken Yanında Götüremedikleri Değerli Eşyalarını ve Altınları Gömdükleri Yerleri Bulup Tespit Edip Ordaki Değerli Hazineyi Çıkarmaktır.


Tabiki Bu İşler Bilindiği Kadar Okadar Basit İşler Değildir.Bazen Bir Harita İle,Bazen Bir Rivayetle,Bazende Bir İşaretle Yola Çıkılır ve Belki Yıllarca Uğraşverilir.Sonuç Olarak Başarılı Olmakta Vardır,Başarısız Olmakta Vardır.Öncelikle İnsanın Kendini Hem Başarısızlığa Hemde Başarılı Olmaya Hazırlamasıdır. Başarısız Olursunuz Çok Üzülürsünüz,Başarılı Olursunuz Bu Sefere Ne Yapacağınızı Bilemezsiniz Neden Çünki Belki Bir Ömür Boyu Çalışıpta Bir Arada Göremiyeceğiniz Bir Hazineye Ulaşmışsınız ve Bu Sizindir.


Şunuda Belirteyim Arkadaşlar.Her Sektörte Olduğu Gibi Yasa Dışı Devletin Haberi Olmadan Hertürlü Definecilik Bulma, Çıkarma,Araştırma,Kazı Yapma Kesinlikle Suçtur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder