1 Nisan 2010 Perşembe

Cinsel Organı Başına Bela Oldu

Bazen internette dolaşırken okadar enterasan haberler okuyorumki bunlarıda sizlerle ara ara paylaşmaya çalışıyorum.Aslına bakarsanız bu ilginç olayları derinlemesine incelediğimizde insanlığın nerelere gittiğini görüyoruz.Sizlerle paylaşmak istediğim olay şu şekilde gelişmiş durumda.

Edinilen bilgiye göre olay, Bağlarbaşı Mahallesi'nde meydana geldi. Bir ilköğretim okulunda öğretmenlik yapan T.M. (28), okul çıkışı evine gitmek için yola çıktı. T.M. cadde üzerinde yürüdüğü esnada yanına yaklaşan motosikletli fabrika işçisi H.O. (41) cinsel organını göstererek olay yerinden kaçtı. Şoka girerek gözyaşları içinde evine giden T.M., olayı kendisi gibi öğretmen olan eşi K.M.'ye anlattı. Eşinin anlattıkları ile öfkelenen K.M., karısını da alarak çevrede otomobili ile sapığı aramaya başladı.

Çok geçmeden H.O.'yu gören öğretmen kocasına gösterdi. Aracı hızla zanlının kullandığı motosiklete süren öğretmen H.O.'ya çarptı. Ardından araçtan inen K.M., H.O.'yu yol ortasında darp ederek polis ekiplerini aradı. Bursa İl Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen H.O., savcılığın talimatı ile ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

1 yorum: