15 Ekim 2009 Perşembe

2010 Dünya Kupasını Televizyon Başında İzliyeceğiz

Özellikle 2008 Avrupa Şampiyonasında Milli Takımımız Ortaya Koyduğu Mücadele ve Güzel Sonuçlar Bunlarla Birlikte Gelen Avrupa 3.cülüğü 2010 Dünya Kupası İçin Bizi Çok Umutlandırmıştı.Aynı Başarıyı Hatta Daha Fazlasını Yakalıya Bileceğimizi Düşünmeye Başlamıştık Ulus Olarak.


Dünya Kupası Grup Eleme Kuraları Çekildiğinde Grubumuzda Bizi Zorlayacak Bir Tek İspanya Vardiyorduk Hepimiz.En Kötü İhtimalle Grubu İkinci Bitirip Pleyof Oynayıp Güney Afrikaya Gideriz Diye Düşünüyorduk. Ancak Olmadı Yanıldık Arkadaşlar Hemde Koca Bir Ulus Olarak Yanıldık. Küçümsediğimiz ve Küçük Gördüğümüz Bosnahersek,Belçika ve Estonya Grup Maçlarında Bize Çelme Taktılar.Futbolda Şunu Bir Kez Daha Öğrendik ki Asla Rakibi Küçümsemiyeceksin Küçük Görmiyeceksin.Rakibin Belli Bir Başarısı Olmaya Bilir Bu Asla Bizi Yanıltmayacak Çıkıp Sadece Kazanmak İçin Mücadele Etmek Lazım.


Şimdi 2010 Güney Afrika'da Yapılacak  Dünya Kupasını Ulus Olarak Geçeceğiz Televizyon Karşısında İzleyeceğiz. Bu Bize Ders Olsun Kaybedilmiş Birşey Yok.Çok İyi Bir Kadromuzvar ve Önümüzde Daha Çok Şampiyonlarvar Biz Şimdiden Ulus Olarakta,Takım Olarakta Bunlara Kendimizi Hazırlıyalım. Saygılarımla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder