22 Ekim 2009 Perşembe

Daum'un Kızna Taksici Kazığı

Biz Çılgın Türkler Yol Bilmeyen İz Bilmeyen Birini Görmeye Duralım.Böyle Biri İle Karşılaşınca Acaba Bundan Nasıl Nekadar Faydalanırım Diye Hemen Düşünmeye Başlarız. Fenerbahçe Teknikdirektörü Daum'un 20 Yaşındaki Kızı Janine Babası Yanında Olmadığından Dolayı Doğal Olarak Babasını Özlediği İçin İstanbula Gelmiş. Buraya Kadar Herşey Gayetnormal. Jenine İstanbul Atatürk Havalimanından Bir Taksiye Binip Kendisini Samandıra Can Bartu Tesilerine Götürmesini İster Taksiciden.


Ancak Bizim Uyanık Taksici Daum'un Kızına ve İran Asıllı Erkek Arkadaşına Güzel Bir İstanbul Turu Yaptırdıktan Sonra Ancak Samandıraya Varabilirler. Budurumda Taksi Metrede de 250 Tl'yi Vurmuş Bulunmaktadır. Normalde 60 km Olan Havaalanı İle Samandıra Arasında Maksimum Taksi Metrenin 90 Tl'yi Göstermesi Gerekiyor Ancak Uyanık Taksici İstanbulun Hemen Heryerini Gezdirerek 250 Tl'ye Kadar Çıkarmayı BaşarmıştırTaksimetreyi.


Samandıraya Varılınca Buna İtiraz Edilir GörevlilerTarafından.Taksicinin Gerekceside Hemen Hazırdır.Yolu Bilmiyordum Otobandan Geldiğimizden de Durupta Kimseye Soramadık.Sizce Nekadar İnandırıcı...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder