23 Ekim 2009 Cuma

Sitelere Reklam Atmanın Yanlışlıkları

Selam Arkadaşlar.Ülkemizde Son Bir Kaç Yıl İçerisinde Sesli Chat,Sesli Sohbet Kültürü Çok Fazla Gelişme Gösterdi ve Bir Çok Site Arka Arkaya Açılmaya Başlandı.Paneller Ucuzladı,Herkes Panelci ve Odacı Oldu.Tabi Hal Böyle Oluncada Doğal Olarak Sitelerde Gün Geçtikçe Fazlalaşmaya Başladı.


Yeni Açılan Bir Sesli Chat,Sesli Sohbet Sitesini Açar Açmaz Hemen O Sitede Bulunan Görevliler ve Site Sahipleri Googlede Ön Sırada Olan Diğer Sesli Chat Sitelerine Reklama Gelirler.Bu Yolla Atmış Oldukları Reklam İle User Kazanacaklarını Düşünürler Çoğu ama Tammen Yanlış Bir Stratejidir Bu. Sevgili Arkadaşlar Bir Kişi Bir Sitenin Ortamını Gelip Benimsemiş ve Orda İse Siz İstediğiniz Kadar Reklam Atın O Kişi Bulunduğu Siteden Kopupta Sizin Sitenize Gelmez.


Bir Sesli Chat Sitesine Reklam Atmak Sadece Kötü Anlamda Sitenizin Adını Çıkarır ve Sitenizin Adı Lekelenmiş Olur.Bununla Birlikte Bu Yöntemle Atılan Reklam Sonucunda Gelen Userden de Çok Fazla Bir Yarar Göremezsiniz.Tek Kişi Gelir Beş Kişi İle Başka Bir Siteye Gider.


Anlıyanlar Anlamıştır Sanırsam.Saygılarımla....


Reklam,Sesli Chat Siteleri Reklam,Reklam Atmak,Sesli Chat,Sesli Sohbet,Seslisohbet.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder