16 Ekim 2009 Cuma

İnternet Bankacılığı

Çok Sık Reklamlarda Duyduğumuz Bir Terimdir İnternet Bankacılığı.Peki Ne Olduğunu Biliyormusunuz İnternet Bankacılığını.Sizlere Bu Yazımda İnternet Bankacılığı Hakkında Bahsedeceğim.


İnternet Bankacılığı Bütün Bankaların Müşterilerine Sunmuş Olduğu Bir Sistemdir. Bankanızın Şubesine Gitmeden Yada Ayda Bir Defa Şubenize Gidip Gerekli Nakit Limitini Bankadaki Hesabınıza Yüklediğinizde Bir Daha O Limit Bitene Kadar Bankaya Gitmeden Bütün İşlermlerinizi Bilgisayarınız Aracılığı İle İnternet Üzerinden Sadece Bir Kaç Dakikanızı Ayırarak Çok Kısa Bir Sürede Zahmetsiz ve Masrafsız Hallede Bilmektir,İnternet Bankacılığı.


Şubeden Yapmış Olduğunuz İşlemlerin Hemen Hemen Hepsini İnternet Bankacılığını Kullanarak Yapabilmektesiniz. Senelik Fazla Olmayan Bir İnternet Bankacılığı Masrafı Senenin Belli Bir Döneminde Hesabınızdan Kesilmektedir. Çok Güvenli  Bir Ortamda İşlermlerini Yapa Bilmketesiniz. Tek Yapmanız Gereken Kendi Şahsınıza Ait Olan Kişisel Bilgilerinizi Hiç Bir Kimse İle Paylaşmamaktır.


Sizlerde İnternet Bankacılığı Kullanmıyorsanız Bankanızın Müşteri Temsilciliği Birimine Başvurarak Daha Detaylı Bir Şekilde Bilgi Edenibiliriniz.


Banka,Bankacılık,İnternet Bankacılığı,Şubeye Gitmeden Para Tranferi,Fatura Ödeme,Havale,Eft.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder