19 Ekim 2009 Pazartesi

Cimbom İkinci Derbisinide Kazandı

Türkcel Süperliginin 9 Haftasının Kapanış Maçında Galatasaray Ali Samiyen Satadında Trabzonsporu Konuk Etti.Aynı Zamanda Bu Maç 2009 - 2010 Sezonunun İkinci Derbisi Olma Özelliğini Taşıyordu. Son Üç Maçında İki Beraberlik ve Bir Yenilgi Alan Galatasaray Kendi Evinde Trabzon'u Mağlup Edip Önümüzdeki Haftada Karşılaşacağı Fenerbahçe Karşısına Moralli Çıkmak İstiyordu ve Nitekim Aslan Maç Çok Hızlı Başladı.Daha İlk Dakikalardan İtibaren Trabzon Kalesini Abluka Altına Alan Cimbom 23.cü Dakikada Kewell İle 1-0 Öne Geçti.


Bu Golle Birlikte İyice Oyunu Yönlendirmeye Başlayan Galatasaray 37.ci Dakikada Servet'in Ayağından Kazanmış Olduğu Gol İle Durumu 2-0 Yaptı. Trabzon İkinci Golden Sonra Toparlanıp İlk Yarı Bitmeden 44.cü Dakikada Tayfun Cora'nın Ayağından Kazamış Olduğu Gol İle İkinci Yarıya Umutlu Başladılar.


İkinci Yarıda Biraz Daha Derli Toplu Görünen Trabzonspor,Galatasaraylı Oyuncuların Arka Arkaya Yapmış Oldukları Top Kayıplarını İyi Değerlendirip 54.cü Dakikada Colman İle Durumu 2-2 Yaptılar. Bu Gol Adeta Galatasaray'ın Yeniden Dirlişine Neden Oldu ve Cimbom 69.cu Dakikada Arada,71.ci Dakikada Baros İle Bulduğu Goller İle Bir Adnda Durumu 4-2 Ye Getirmeyi Bildi.86.cı Dakikada Trabzonsporun Colman'ın Ayağından Bulduğu Bir Nebze Trabzonsporluları Heycanlandırmış Olsada Aslan Maçı 4-3 Kazanmasını Bildi. Bu Galibiyetle Galatasaray Fener Bahçe İle Arasındaki Puan Farkınıda 2 İndirmiş Oldu.


Galatasaray,Cimbom,Türkcel SüperLigi,Gol Karllığı,Asist Krallığı,Haftanın Maçı,Haftanın Takımı,Trabzonspor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder