30 Ekim 2009 Cuma

Damat Tam 112 Yaşında Gelin İse 17 Yaşında

Evet Arkdaşlar Yazının Başlığında Yazan Gerçekleri Yansıtıyor.Damat Tam 112 Yaşında Gelin İse Sadece 17 Yaşında ve Bu Çift Şuanda Evli.Bu Olay Somalide Gerçekleşiyor.112 Yaşındaki Damat Ahmed Muhamed Dore ve Gelin Safia Abdulleh'in Nikahına Yüzlerce İnsan Katıldı.


Kızın Ailesi Kızlarını Evliliğe Zorlamadıklarını ve Kendi İsteği İle Bu Evliliği Kabulettiğini Söylediler.122 Yaşındaki Damat Dore İse Safia'yı Daha Önce Edinmiş Olduğum Tercübelerimle Bu Evliliğe İkna Ettim.Safia Bana Allahın Bir Lutfudurdedi. Dore Altıncı Evliliğini Böylelikle Gerçekleştirmiş Oldu.Daha Önceki Evliliklerinden 18 Çocuğu Bulunmakta.


Somali'de Yetkililer Tarafından Yapılan Açıklamada Somali Tarihinde Yüz Yılardır Böyle Bir Olayın Görülmediği Belirtildi.


Erken Evlilik,Genç Kız İle Evlendi,Genç Kızlar,Bakire Kızlar,İzdivaç,Evlenme,Çocuk,Aile,Somali,Tarihte Böyle Evlilik Görülmedi.

1 yorum:

  1. Vallahi gunah ya nasil insanliktir bu. O kizin cani yokmu, kendi istegiyleymis daha cocuk o be kendi istese ne olucak o daha evliligin ne demek oldugunu biliyomu acaba.

    YanıtlaSil