29 Ekim 2009 Perşembe

Sütyen Kutusundan Çıkan Süpriz Teklif

İngiltere'de Londra'nın Güneyinde Yaşayan 23 Yaşındaki Emily McNulty'ni İnternet Üzerinden Kensisine Bir Büyük Beden Sütyen Sibariş Etti.Buraya Kadar Herşey Gayet Normal Neticede Bizim Ülkemizde de İnternet Üzerinden Online Alış Veriş Yapan İnternet Siteleri Mevcut.Ancak Mmily Sütyeninin Paketini Aldıktan Sonra Paketi Açtığında Küçük Bir Süprizle Karşılaştı.Küçük Bir Kağıda Yazılıp Sütyenin Paketinin İçine Konulan Notta Eğer Bana Küçük Bir Şov Yapmak İstersen Beni Şu Numardan Ara Yazıyordu.


Buna Çok Kızan Emily Yazılı Olan Numarayı Çeviradı ve Çıkan Kişiye Durumu İzah Ettiğinde Telefon Direk Suratına Kapatıldı.İkinci Aramasında İse Telefon Hiç Açılmadı.Bunun Üzerine Üretici Firma İle İrtibata Geçen Genç Kız Durumu Firma Yöneticilerine Bildirdiğini ve Yöneticilerin Kendisine Bunun Karşılığında Geri Ödeme Yapmak İstediklerini Ama Erkek Arkadaşının Bunu Kabuletmediğini Belirtti. Firma Yöneticileri İse Budurumu Yalanlarken Verilen Numarada Yazılı Olan Mathew Jones İsminde Bir Çalışanlarının Olmadıklarını Söylediler.


Genç Kız İse Elinde Delil Olduğunu ve Bu Delil İle Birlikte Mahkemeye Başvuracağını Belirtti.


İç Çamaşır,Sütyen,Kilot,Atlet,İç Çamaşır Mağazaları.

2 yorum:

  1. :D interneten sipariş aboo :D:D öyle alişkanlıklarım yok. peki siz hiç bişey sipariş ettınızmi:D:D

    YanıtlaSil
  2. Ne Diyelim Daha Kötüsüde Ola Bilirdi.Allahtan Adam Sadece Bir Kağıda Numarasını Yazıpta Göndermiş.Neme Lazım Daha Başka Ş eylerde Gönder Bilirmiş : )

    YanıtlaSil