26 Temmuz 2009 Pazar

Kameralı Sohbet Kameralı Chat Nedir

Türkiye Kameralı Sohbetle İlk Önce Msn Yolu İle Tanıştı. Daha Sonra Açılan Sesli ve Kameralı Sohbet Siteleri İle de Kameralı Sohbet Sonderece Geniş Bir Kitleye Ulaşmayı Başardı Ülkemizde.


Peki Nedir Bu Kameralı Sohbet Kameralı Chat. Arkadaşlar Msn ve Sesli ve Kameralı Sohbet Siteleri Türkiye'de Yaygınlaşmadan Önce Ülkemizdeki İnternet Kullanıcıları Daha Çok Yazılı Chat Sitelerinde Yazılı Olarak Sohbetedip Kendilerine Bu Şekilde Arkadaş Edinmektediler. Sonralı Msn İle Tanıştı Türkiye'deki İnternet Kullanıcıları. Ancak Msn'de Aynı Anda Sadece Bir Kişi İle Kameralı ve Sesli Sohbet Edebilirken,Daha Sonraları Ülkemizde Açılan Sesli Chat,Sesli Sohbet,Kameralı Sesli Sohbet Sitelerinde İse Aynı Anda Kamera Açtığınızda Sizi Oda İçerisindeki Bütün Kullanıcılar Canlı Bir Şekilde Kameradan Sizi İzleye Bilmektedirler ve Bununla Birlikte Sizde Oda İçerisinde Kaç Arkadaşın Kamerası Açık İse Onları Canlı Olarak Görme Olanağına Sahipsiniz. Ayrıyetten Kameralı Sesli Sohbet Sitelerimizde Mikrofonda Konuşa Bilme Özelliğinede Sahipsiniz. Keza Kamerada Olduğu Gibi Mikrofonda Konuştuğunuzda da Bütün Oda İçerisindeki Kullanıcı Arkadaşlar Sizleri Duya Bilmekte ve Sizde Onlar Konuştuğunda Onları Duya Bilmektensiniz.


Kısaca Özetlersek,Türkiye'de Son Dönemlerde Çok Yaygın Bir Şekilde Kullanılmaya Başlayan Kameralı Sohbet Sonderece İnsanlara Makul ve Güzel Gelmektedir. Sizde Kızlarla Kameralı Sohbet Etmek İstiyorsanız Lütfen Yukardaki Kameralı Sohbet Girişine Tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder