17 Temmuz 2009 Cuma

Son Dakika Tranfer Haberleri

Selam Arkadaşlar. Futbol Bildiğiniz Gibi Bütün Dünyada Büyük Bir Kitleyi Peşinden Koşturmakta ve Bununla Birlikte Milyonlarca Avroyu Aşan Ödenen Tranfer Ücretileri İle Büyük Bir Endüstri Haline Gelmiştir. Sizlere Bu Sayfamızda Ülkemizdeki Futbol Takımlarının Son Dakika Tranfer Haberlerini Sizlere İleteceğiz.


İşte Son Dakika Tranfer Haberleri


Galatasaray


Hollanda basını, Galatasaray’ın 23 yaşındaki Japon Keisuke Honda’yı Venlo-Feyenoord maçında izlediğini yazdı. Venlo yönetiminin futbolcu için sarı-kırmızılılara onay verdiği öğrenildi.


Japon yıldız Keisuke Honda transferi ciddiyet kazanmaya başladı... Hollanda basını, dünkü haberlerinde Galatasaraylı yetkililerin 23 yaşındaki Honda’yı Venlo-Feyenoord karşılaşmasında izlediğini ve transferi için yakın markaja aldığını yazdı. Htspor'un haberine göre, Aynı haberlerde Venlo kulübünün Galatasaray’a bu konuda yeşil ışık da yaktığı ifade edilirken, Venlo Başkanı Hai Berden’in “Honda’nın ileriye dönük böyle bir adım atmak istemesi halinde kendisine engel olmayız. Önünü kesmek istemiyoruz. Honda giderse yerini bir oyuncuyla doldurabiliriz ama bu takıma ikinci bir Honda’nın gelmeyeceği de kesin” açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.


AZ ALKMAAR DA PEŞİNDE


Hai Berden, daha önce Honda’yı 10 milyon euronun altında bir rakama satmayacaklarını açıklamıştı. Galatasaray yönetiminin bu genç oyuncu için kapıyı 5 milyon eurodan açacağı vemakul bir fiyata gelindiğinde, beklemeden transfer edeceği vurgulandı. Sarı-kırmızılılarla beraber Twente, PSV, AZ Alkmaar’ın da Japon futbolcunun peşinde olduğu açıklandı.



Fenerbahçe
Borowski Fener'de sırada Hamit var.Fenerbahçe bombayı patlattı, Bayern Münih´in yıldızı Tim Borowski´yi renklerine bağladı. Sarı-Lacivertliler´in hedefinde şimdi Hamit Altıntop var.
Ve Almanya’dan beklenen haber geldi. Fenerbahçe, uzun süredir peşinde olduğu Bayern Münih’in Alman ön liberosu Tim Borowski için kulübüyle anlaşmaya vardı. Türkiye’ye gelmeye sıcak bakan yıldız futbolcu da onay verince, transfer mutlu sonla noktalandı. Teknik direktör Christoph Daum’un dün ismini açıklamadığı ve transferini istediği Bayern Münihli futbolcunun da Tim Borowski olduğu ortaya çıktı. Ancak Sarı-Lacivertliler, transferi Tim Borowski’yle sonlandırmak niyetinde değil... Başkan Aziz Yıldırım’ın ısrarla istediği Hamit Altıntop için girişimlerin devam ettiği açıklandı. Fenerbahçe Yönetimi’nin Hamit için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğu, Bayern’in de Hamit inadının yavaş yavaş kırıldığı dile getirildi. Teknik direktör Louis van Gaal’ın, Hamit’in kalması için ısrarcı olmaması da Fenerbahçe’nin elini güçlendiriyor. Bu arada Lucio için Bayern ile Fenerbahçe anlaşmasına rağmen Sambacı İnter’i seçince, tecrübeli savunma oyuncusu İtalyan ekibinin yolunu tuttu.


Sivasspor
Ve karşınızda son Yiğido
Uzun süren görüşmelerin ardından Sivas, Omotoyossi transferinde mutlu sona ulaştı. M´Brough ve Portsmouth´un da devrede olduğu 23 yaşındaki golcü dün kampa katıldı, takımla tanıştı.
Teknik direktör Bülent Uygun’un ısrarcı olduğu Razak Omotoyossi dün Sivasspor kampına katıldı. Kırmızı-Beyazlılar; yıldız oyuncunun bonservisinin bulunduğu Fransız Metz kulubüyle 100 bin Euro’luk krizi çözdü ve uzun süren görüşmelerin ardından transferde mutlu sona ulaştı. 23 yaşındaki golcü, Hollanda kampında ilk olarak Bülent Uygun’la bir araya geldi. Yeni hocasıyla kısa bir görüşme yapan Omotoyossi, daha sonra takım arkadaşlarıyla tek tek tanıştı.
Çizme’den övgüler yağdı
İngiltere Premier Lig takımları Portsmouth ve Middlesbrough’un da devrede olduğu Omotoyossi, kariyerinde Sunshine Stars, ASJA, JS Pobe, Sheriff, Helsinborg, Al Nasr ve son olarak da Metz takımlarının formalarını giydi. Benin Milli Takımı’nda 28 maçta 14 kez fileleri havalandıran genç futbolcu, İtalya’nın Guerin Sportivo Dergisi tarafından da geleceğin 50 yıldızı arasında gösterildi.
Teknik direktör Bülent Uygun’la konuşan Omotoyossi, hocasıyla ilk görüşmesinde oldukça samimi bir tablo çizdi.


Beşikataş
Diego Buonanotte bekleniyor
Matias Delgado krizini aşıp, kadrosunu kaliteli bir 10 numarayla güçlendirmek isteyen Beşiktaş, River Plate´in yıldızı Diego Buonanotte için beklemeye geçti.
Her fırsatta kadroya kaliteli bir 10 numara alınması gerektiğini belirten Mustafa Denizli’nin bu isteğine kulak veren yönetim harekete geçmişti. Listeye alınan Rodrigo Tabata başta olmak üzere birçok isimden beklenen yanıt alınamazken, ‘Yeni Messi’ olarak gösterilen River Plate’li Diego Buonanotte için kollar sıvanmıştı. Yıldız futbolcunun bonservisi için 5.7 milyon Euro’luk teklifte bulunan Siyah-Beyazlılar’a ‘Hayır’ diyen Arjantin kulübü, 7 milyon Euro istemişti. Bu gelişme üzerine Beşiktaş, teklifini 6.2’ye yükseltip beklemeye geçti.
1 milyon Euro istiyor
Arjantinli oyuncunun da yıllık 1 milyon Euro istediği ve Beşiktaş’la anlaşmaya vardığı kaydedildi. Ciddi bir ameliyat geçiren ve sözleşmesinin dondurulmasına sıcak bakmayan Delgado krizini aşmaya çalışan Beşiktaş, diğer yandan da Buonanotte’den haber bekliyor. Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder