26 Temmuz 2009 Pazar

Sesli Chat,Sesli Sohbet Sitemizdeki Aktiviteler

Selam Arkadaşlar. Sizlere Bu Yazımıda Sitemize Geldiğinizde Ne Gibi Aktivitelerle Karışılacağınız Konusunda Sizleri Bilgilendirmeye Çalışacağız.

Arkadaşlar Bütün Sesli Chat Sitelerinde Olduğu Gibi Bizimde İlk Odamız Sabhın Erken Saatlerinden Başlayıp Gece Saat 24:00'kadar Sadece Hareketli Yerli ve Yabancı Müzikler Çalınmaktadır.

Canlı Müzik Şiir Odamızda Haftanın Belirli Günlerinde Canlı Müzik ve Şiir Performanslarını Sizlere Sunmaktadır Arkadaşlarımız.

Sohbet Geyik Odamızda Yedi Gün 24 Saat Her Daim Sohbet Edebilir Geyik Muhabetlerimize Katılabilirsiniz. Özellikle Arkadaşlar Sohbet Geyik Odamızda Dehset_Gril Arkadaşımızın Sohbetini Kaçarmanızı Tavsiye Ederim.

Yarışma Oyun Odamızda Haftanın Belirli Gün ve Saatlerinde Kelime Yarışmaları,Ödüllü Genel Kültür Yarışmları,Sıkıysa Anlat Bakalım ve Mp3 Yarışmalarımıza Katıla Bilir Dilediğinizce Eğlene Bilirsiniz.

İzdivaç Odamızda Her Hafta Düzenli Olarak Canlı İzdivaç Proğramlarımız Yapılmaktadır.İzdivaç Kurmak İsteyen,Bende Evlenmek İstiyorum Diyen Arkadaşları İzdivaç Odamıza Bekliyoruz.

İslam Odamızda Özellikle Her Perşembe Gecesi Özel İslami Sohbetler ve İlahi Dinletileri Yaıplmaktadır.

Kürtçe Müzik Odamızda Siyasi İçerik İçermeyen Kürtçe Müzikleri Çala Bilir,Kürtçe Sohbet Edebilirsiniz Sevdiklerinizle Dostlarınızla.

Evet Arkadaşlar Bu Yukarda Yazdıklarımızın Hepsi Sesli Chat,Sesli Sohbet Odalarımızda Uygulanmaktadırlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder