25 Mart 2010 Perşembe

Bu Çocuğun Suçu Ne

Bir çok anne ve babanın aile içerisindeki tartışmalarını ve şiddetlerini çocuklar bire bir bunları görmekte ve yaşamakta.Daha neyin ne olduğunu bile bilmeyen o minik çocuklar ev ortamlarında bir anda kendilerini şiddetin ortasında görmeteler.Tabiki elbette bu olumsuz olaylar daha dünyada neyin ne olduğunu bilmeyen bu miniklerin piskolojisinin bozulmasına neden olmakta.İşte böyle bir olayda Konya'da yaşandı ve daha 20 günlük adı bile konulmamış olan minik kız çocuğunun kafasına isabet etti.

Olay, dün saat 21.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi İhsaniye Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, 2 yıldır sevgilisi A.S. ile birlikte yaşayan ve bir elektronik firmasında çalışan M.P.’nin 20 gün önce bir kız bebekleri oldu. İki sevgili dün bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışma sırasında yer sofrasında yemek yiyen M.P., sofradaki cam tuzluğu kanepede kucağında bebekle oturan sevgilisi A.S.’nin üzerine fırlattı. Tuzluk, genç kadının kucağındaki bebeğin kafasına isabet etti.

İki sevgili, kanlar içinde kalan bebeklerini otomobille Konya Numune Hastanesi’ne getirdi. Tedavi altına alınan bebeğin kafatasında çatlak oluştuğu ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Bebeğin adı olmadığı için de hastane kayıtlarına anne A.S.’nin üzerinden işlem yaptırıldığı öğrenildi. M.P. de polis tarafından gözaltına alındı. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder