1 Mart 2010 Pazartesi

Kelebek İzzet Yakalandı

İstanbul Kadıköy'de Polis Karakollarını Arıyarak Kendisini Rütbeli Komser Olarak Tanıtan Kelebek İzzet Lakaplı İzzet Ç İstanbul Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Sivil Dolaşan Güven Timleri Tarafından Yakalandı.İzzet Ç Karakolları Arayıp Kendisini Amir Olarak Tanıttıktan Sonra "Bir Öğrenci Arkadaşımız Var Kendisi Zor Durumda,Aranızda Birşeyler Toplayın Ben Birini Gönderip Aldıracam" diyordu. Çok İyi Derecede Ses Taklidi Yapabilme Kabiliyetine Sahip Olduğundan Dolayı İzzet Ç'ye Kadın Sesli Kelebek İzzet Lakabı Takılmıştı.

Bu Durumdan Şüpelenip Gerekli Araştırmayı Yapan Polis Memurlarının Kendilerini Arıyanın Sandıkları Gibi Amirledi Değilde Kelebek İzzet Olduklarını Anladıklarında ise İzzet Ç'nin Resimlerini Basarak Bütün Karakollara Dağıttılar.Kısa Bir Süre İçerisinde Güven Timlerinin Sokaklarda Yapmış Oldukları İzlenimlerden Birine Takılalarak Yakayı Eleverdi.

Sorguya Alınan İzzet Ç,Sorgusunda "Benim Aklım Arada Bir Gidip Geliyor.Aslında Ben Polisleri Çok Seviyorum Hepsi Çok İyi Kalpliler" Dediği Belirtildi.

1 yorum:

  1. adama bak ya büyük cesaret helalal olsun bütün herkesi ayakta uyutmuş;););)

    YanıtlaSil