31 Mart 2010 Çarşamba

Adnan Polat Rijkaarda Sahip Çıktı

Üzülerek belirtmem gerekiyorki futbol anlayışı olarak bir çok Avrupa ülkesinden malesefki çok fazla gerideyiz.Süper lig takımlarında özelliklede 4 büyük kulübümüzün başındaki teknik direktörleri bir kaç başarısız sonuçtan sonra hemen istifa etmelerini bekleriz.Bu hem yerli hemde yabancı teknik direktörler için aynı.Galatasaray teknik direktörü Frank Rijkaard takımının arka arkaya 3 maç kaybetmesinden sonra bir çok spor gazetecisi tarafından yerden yere vurulmaya başlandı.Özeliklede son Fenerbahçe derbisinden alınan 1-0 yenilgiden sonra bir çok gazetede Adnan Polat Rijkaard'ı biletini kesti sezon sonu takımı bırakacak haberleri yaptılar.

Geçen hafta Cumartesi günü yapılan kongre sonunda bir kez daha Galatasaray Kulüp başkanı seçilen Adnan Polat ve yönetim kurulundaki diğer arkadaşları bugün mazbatalarını aldılar.Bu mazbata töreninden sonra Adnan Polat yapmış olduğu basın toplantısında şunları söledi.

Devir teslim töreninde konuşan Galatasaray Başkanı Adnan Polat, başkanlık seçiminde rakip oldukları Adnan Öztürk ve ekibini tebrik ederken, Öztürk'ün projelerinden faydalanacaklarını ifade etti.  Medyada Rijkaard'la ilgili çıkan haberlere tepki gösteren Polat, "Kim ne derse desin Rijkaard ile devam edeceğiz. Hocamızdan çok memnunuz ve Rijkaard gelecek sene de takımın başında yer alacak" dedi. Adnan Polat, Fenerbahçe derbisi sonrası spor basınının yönelttiği eleştirilere sert tepki göstererek, "Basına saygımız var ancak yanlış haberler yapılıyor. Sert ithamlarda bulunuluyor. Kimse bizim yerimize kulübü yönetmeye kalkmasın" ifadelerini kullandı.

1 yorum: