1 Mart 2010 Pazartesi

Görgüsüzlüğün Daniskası

Yıllar Geçtikçe Çağlar Yenilendikçe İnsan Oğlu Malesef  Kedisini Yenilemeyi Bilmiyor.Görgüsüzlüğün Daniskası Bir Tv İzdivaç Proğramında Yaşandı.Star Tv'de Yayınlanan Zuhal Topal İle İzdivaç Proğramına Evlenmek İçin Başvuruda Bulunan Fransa'da Yaşayan Metin Bey,Kendisi İçin Gelen Gelin Adaylarından Mine Hanım İle Evlenmeye Karar Verdi. Evlilik Kararı Aldığı Günde Düğünüzümde Mine İle Star Tv'nin Binasına Helikopter İle Geleceğiz Diyede Sözverdi.

Geçen Hafta Cuma Günüde Çiftin Sütüdyoda Düğünleri Yapıldı ve Metin Bey Sözünü Tutarak Gelin İle Birlikte Helikopter İle Star Tv'nin Binasına Geldi.Canlı Yayında Nikahları Yapılan Çift Daha Sonra Dans Edip Oynamaya Başladılar.Bu Sırada Metin Bey Görgüsüzlüğün Daniskalığını Yaparak Cebinden Çıkarmış Olduğu Dolar Destesini Gelinin Üstüne Saçmaya Başladı.Cebindeki Dolarlar Bitincede Metin Bey Eğilip Paçasında Çorabının Arasına Koyduğu Diğer Dolar Destelerini Çıkararak Canlı Yayında Milyonlarca İnsanın Gözü Önünde Dolar Saçmaya Devametti.

Zuhal Topal İse Yer Düşen Dolarları Eğilip Toplayarak Orkestradaki Arkadaşlarına ve Sette Görev Yapan Diğer Set Görevlilerine Dağıttı.İşte O Anda Fotoğraf KarelerindeBöyle Yer Aldı.

Canlı yayında görgüsüzlük tavan yaptı

3 yorum:

  1. görgüsüzlükte sınır tanımıoruz yuh artık

    YanıtlaSil
  2. bencede yaa resmen görgüsüzlükk kendini basit duruma düsürüyo

    YanıtlaSil
  3. ben bu metini taniyorum fransada kironun teki surekli ictigi purodan dolayi les gibi kokuyor iki kelimeyi biraraya getirip konusamiyor bile fransizcasi berbat oldugu gibi turkceside igrenc ustelik zuurtun teki ve cok argolu konusuyor mine aradigi zenginligi ve surekli puro kokan biriyle yasayacagini sanmiyorum aradaki yas farkinada bakarmisiniz para lafini duydugu icin kiz kendini resmen pazarladi hayal dunyasindan gercek hayata gecince evlilik bitecek yada kiz fransaya geldiginde ilk isi metini boynuzlamak olucak yazik!!!!

    YanıtlaSil