27 Mart 2010 Cumartesi

İkibacağı Sakat Ama Soygun Yaptı

Başlığı okuyupta sakın şaşırmayın arkadaşlarYazının başlığındaki gerçek.Artık günümüzde dünya hali öyle bir hal aldıki iki bacağıda sakat ve sadece koltuk değnekleri ile yolda yüreye bileyen bir vatandaş kuyumcu soymaya kalkıştı.Bir çok soygun haberleri duymuş ve okumuştum ancak böylesine ilk defa şahit oluyorum açıkcası.Edinilen bilgiye göre merkez Karatay ilçesi Mevlana Caddesi üzerinde bulunan Mehmet Kılınç'a ait sarraf dükkanına elinde satırla giren ve iki bacağı da sakat olduğu için yürüme değneği kullanan V.F. (29), elindeki satırla içeridekileri etkisiz hale getirdi.

Sarrafta bulunan 26 bilezik, 2 künye ve 1 küpeyi alarak elindeki poşete koyan V.F., dükkandan hızla uzaklaştı. Biraz ileride bulunan duraktan bir taksiye binen V.F., kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ilk sorgusu yapılan V.F., daha sonra sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Konya Numune Hastanesi'ne getirildi. Burada sağlık kontrolü yapılan V.F.'nin sarrafa giriş ve çıkışı ise yan dükkanın güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

5 yorum:

  1. waoww .. nasıL ßeceRmiş Onu o yaw :S

    YanıtlaSil
  2. heheheh yurdum insanı işte kafaya koydumu yapıo :D:D

    YanıtlaSil
  3. demekki hemserim onu cozum bulmuss ne durumda nasil gecindigini bilmiyoruz keyfinden yapmamistir caresizlik istee uzuldumm yaaa :( :(

    YanıtlaSil
  4. ucunda para varsa herşeyi yapar gaza geelmiş adam;););

    YanıtlaSil
  5. yazıkk o haliyle bile utanmamış dersini almamış hala neyin peşindee...

    YanıtlaSil