11 Mart 2010 Perşembe

Dikkat Patronunuz Sizi İzliyor Olabilir

Her Hangi Bir İşverenin Yanında Çalışan Arkadaşlar Özellikle Sizler Bu Yazımızı Dikkatli Bir Şekilde Okuyunuz. Japonya'nın Önde Gelen Telefon Üretimi Yapan Firmalarından Biri Olan KDII Carporation Firması Yeni Üretmiş Oldukları Bir Casus Kamera Yazılımı İle Ceptelefonlarından Çalışanlarını Çalışma Saatlerinde Her Yaptıklarını İzleye Biliyorlar.Cep Telefonlarına Yüklenen Bu Casus Kamera Yazılımı, Cep Telefonlarına Yüklendikten Sonra Kullanıcıların Her Hareketini Kayıt Altına Alabilme Özelliğine Sahip. Bu Casus Yazılımın Çalışma Sistemide Çok Pasit. Hız Ölçer Yani Akseloromere Sistemi Kullanan Spyware İsimli Bu Yazılım Sayesinde Patronlar, O An Çalışanlarının Ne Yaptığını Öğrene Biliyor.Diğer Deyişlede Çalışanların O An Yaptıkları Her Hareket Yazılımca Tespit Ediliyor ve Bu Bilgiler Doğrudan Ana Bilgisayara Gönderiliyor.

Her Ne Kadar Bu Proğram Patronların Yüzünü Güldürsede Özel Yaşama Direk Müdahle Ettiği İçin Şimdiden Direk Tepkilere Almaya Neden Oldu. Spyware'nin Üretici Firması Olan KDII Carporation Firmasıda Bu Proğramı Daha Geliştirip O Şekilde Piyasa Sürmeyi Düşündüklerini Belirtiler.

5 yorum:

  1. çok güzel bişey patronlar için ama bzim aynısını söleyemicem;);)

    YanıtlaSil
  2. NE FARKEDER BUKADAR UĞRAŞMAYA YANINDAKİ ARKADAŞIN ZATEN HERŞEYİ YETİŞTİRİYO PATRONA HER YERDE YERİN KULAĞI VARDIR AMA TR DE YERİN BOYNUZU VARDIR YETERKİ 50 TL FAZLA VER GERİSİ KOLAY :)

    YanıtlaSil
  3. puahahaahha evettt casus yazılıma gerek yok arkdaşın yetiştirir zaten hemen :D:D

    YanıtlaSil
  4. bişi sorcam secretttttt ?? sende bizi izlionmu :))

    YanıtlaSil
  5. bizim patron büyük :D 7 24 bizi izliyo

    YanıtlaSil