6 Mart 2010 Cumartesi

Bunun Adı Futbol Olamaz

Bügün Saat 15:00 da Diyarbakır Atatürk Stadında Oynanılması Gereken Diyarbakırspor Bursaspor Yaşanan Türbün Olaylarından Dolayı Maçın Hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu Tarafından Müsabakanın 17.ci Dakikasında Tatiledildi. Gergin Bir Ortamda Oynanılacak Olan Maç Daha Başlamadan Türübünlerden Sahaya Yabancı Madde Yağmaya Başladı. Türbünlerden Saha Pet Şişeler ve Taşlar Atıldı. Maç Sahaya Atılan Yabancı Maddelerden Dolayı 3 Dakika Geç Başladı. Ancak Yabancı Madde Yağmuru Maç Başladıktan Sonrada Devametti. Top Nezaman Bursasporlu Oyuncuların Ayağına Geldiyse Türbünlerden Petşişe ve Taş Yağmuru Devametti. Atılan Yabancı Maddeler Sonucunda Bursaspor Kalecisi İvankov ve Bir Foto Muhaberi Yaralandı. Gazeteciler ve Foto Muhabirleri Reklam Panolarını ve Şemsiyelerini Kendilerine Kalkan Yapmaya Çalışsalarda Yabancı Maddelerden Nasiplerini Aldılar.

Maçın 17.ci Dakikasında İse Bursaspor Korner Atışı Kullandığı Sırada Oyuncusu Ali Tandoğan Tarafından, Yeniden Türübünlerden Yabancı Madde Yağmaya Başladı. Bu Yabancı Maddelerden Birisi Maçın Yardımcı Hakeminin Başına İstabet Etmesi İle Yardımcı Hakem Yere Yığıldı. Bunu Üzerinede Maçın Antalya Bölgesi Hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu Yardımcı Hakemlerini İle Birlikte Dördüncü Hakeminide Alarak Soyunma Odasına Gitti ve Bir Dahada Oyun Alanına Dönmedi. Maçı 17.ci Dakikadan İtibaren Tatil Ettiğini Yetkililere Bildirdi. Maç Tatil Edildikten Sonra Bursaspor Kafilesi İki emniyet Müdürlüğü Aracı İle Diyarbakır Atatürk Havaalanına Götürüldüler. Diyarbakır Kentinde Halen Maçla Alakalı Küçük Çaplı Olaylar Devametmekte. Maçla İlgili Kararı Türkiye Futbol Federasyonu İlerleyen Günlerde Karasını Açıklayacak.

3 yorum:

  1. her macta oluyo böyle olaylar ama hic hos degil bence

    YanıtlaSil
  2. BUNUN ADI TABİİİKİİİ FUTBOL DEĞİL HARBİDEN VE RESMEN TERÖR BU FUTBOL RERÖRÜ FALANDA DEĞİL RESMEN TERÖR

    YanıtlaSil
  3. böle insanlar yüzünden futbolun kalitesi düşüo ama bunun suçlularıda başkanlardır bu olayları engellemek için hiç biişey yapılmıolar

    YanıtlaSil