9 Mart 2010 Salı

Kredi Kartı Faizleri Düşüyor

Vatandaşların Kanayan Yaralarından Biride Kredi Kartları ve Onların Borçlarıdır. İki Yıldır İçinde Bulunmuş Olduğumuz Ekonomik Krizde Bir Çok Vatandaşımızın Belini Kırmış Durumda. Ekonomik Krizden Dolayı İşten Çıkarmaların Fazla Olduğu Ülkemizde Vatandaş Kredi Kartlarına Yüklenmek Zorunda Kaldı. Ancak Kredi Kartlarından Çekilen Paralar Geri Ödenemeyince Bu Sefere Vatandaş Banka İle Mahkemelik Oldu. Son İki Yıl İçerisinde Mahkemelik Olan Kredi Kartı Sayısı Güngeçtikçe Arttı. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankasıda Bankalar ve Kredi Kartı Kullanıcıları Arasındaki Sorunları En Azamiye İndirmek İçin 1 Nisan 2010 Tarihinden İtibaren Kredi Kartı Faizlerinde İndirime Gitme Kararı Aldı.

Resmi Gazetenin Bugünki Sayısında Yayımlanan ve 1 Nisan 2010 Tarihinden İtibaren Geçerli Olacak Faiz Uygulamaları Şu Şekilde Olacak. TL İşlemlerinde Aylık Azami Akdi Faiz Oranı 2,80'e, Aylık Gecikme Faiz Oranıda 3,55'e Düşürüldü.

4 yorum:

  1. EHHHH ARTIK YANİ GÜNAYDIN BAŞKA İNTİHARLARA YOL AÇMADAN OLMAYACAKTI ZATEN BİŞİLERİN OLMASI İÇİN BİRAZ CAN YANMADAN OLMUYO MAALESEF

    YanıtlaSil
  2. geç olsunda güç olmasın bunada şükür

    YanıtlaSil
  3. Faizi bindirdiler bindirdiler şimdi düşürüyorlar millet kafayı yedikten sonra =))

    YanıtlaSil
  4. HE GEÇ OLSUN DA GÜÇ OLMASIN DEMİ VAHHH GARİBİMMM VAHHH VAR DEMEKKİ SENİNDE Bİ DERİN.:):)

    YanıtlaSil