7 Şubat 2010 Pazar

2012 Avrupa Şampiyonası Kuraları Çekildi

2012 Yılında Polanya ve Ukaranya'nın Ortaklaşa Düzenliyecekleri Avrupa Şampiyonası Grup Eleme Kuraları Bugün Polanya'nın Başkenti Varşova'da Çekildi.Çekilen Kuralar Sonucunda Türkiye A Grubunda Yer Aldı.Türkiye İle Birlikte Grubun Diğer Takımları Şunlar. Almanya,Avusturya,Belçika,Kazakistan ve Azerbaycan.

Ülkemizin A Grubunda Almanya İle Birlikte 2012 Avrupa Şampiyonasına Gide Bilmek Adına Çekişeceğini Düşünüyoruz.Almaya'ya Nazaran Gruptaki Diğer Takımlar Bizim Amilli Takımımız İle Karşılaştırdığımızda Seviye Olarak Daha Aşağıda Olduklarını Görüyoruz.Gerçi Sürekli Kendini Yenileyen Çağdaş Futbol Anlayışında Hangi Takımın Kimi Yeneceği Pek Belli Olmuyor.Grup Liderliği İçin Almanya İle Yarışacağımızı Düşünüyorum.Özelliklede Grup Liderliği İçin Almanya İle Oynuyacağımız İki Maçın Önemli Olacağı Kesin.

Grubun Maç Fikstürü İse Daha Sonra Bütün Ülkelerin Milli Takımlarının Yetkilileri Bir Araya Gelip Belirliyecekler.

2012 Avrupa Şampiyonası Kura Çekiminde Aralarında Politik ve Siyasi Sorunlar Yaşayan Azerbaycan İle Ermenistan ve Gürcistan İle Rusya'nın Aynı Gruplara Düşmemesi Sağlandı.Kura Çekiminden Sonra Amilli Futbol Takımımıza ve Diğer Bütün Ülke Milli Takımlarına Başlarılar Diliyoruz.

6 yorum:

  1. grup bnce iyi başarılar diliorum umarım bu sefer istediğimizi alırız

    YanıtlaSil
  2. kısasa kısas bi grup :) gibi gözüküyor

    YanıtlaSil
  3. şimdiden takımımıza başarılar..inş istediğimiz olur.

    YanıtlaSil
  4. gerçekten güzel bi kura oldu ama yeni gelecek hocamızın takımın gidişatını belirleyeceğini düşünüyorum

    YanıtlaSil
  5. valla futbolu izlemem aşkım futbolcu artık izlemeye bşladım ama şu anda bildiğime göre bu sene katılamdık inaşlalh 2012 bişeyler yaparız diye düşünüyorum

    YanıtlaSil
  6. hayırlısı olsun bakalım....:D

    YanıtlaSil