13 Şubat 2010 Cumartesi

Gaziantep Kartal Avladı

Türkcel Süper Ligin 21.ci Haftasında Gaziantepspor Kendi Sahasında Beşiktaş'ı Konuketti.Son Üç Lig Maçını Kazanma Morali İle Antepe Giden Karakartal Gaziantep'de de Mutlak 3 Puan Parolası İle Çıktı.Ancak Yedi Sezondur Deplesmanda Gaziantepspora Yenilmeyen Beşiktaş Yedi Sezon Sonra Gaziantep'e Mağlup Olmaktan Kurtulamadı.

Henüz Maçın 11.ci Dakikasında Julio Cesar De Souza'nın Golü İle 1 -0 Öne Geçen Gaziantep İlk Yarıyı Bu Sonuçla Kapatmasını Bildi.İkinci Yarıyada İyi Başlayan Antep Maçın 51.ci Dakikasında Armand Deumi'nin Golü İle Durumu 2-0 Yaptı.Bu Dakikadan İtibarende Rakibi Karşısında İyi Bir Mücadele Örneği Gösteren Antep Sahadan 2-0 Galip Ayrılmayı Bildi.Gaziantep Bu Galibiyetle Puanını 30 Çıkararak Maç Fazlalığı İle 9.cu Sıraya Yükselirken,Beşiktaş Bir Maç Eksiği İle 38 Puan İle 5.ci Sırada Kaldı.

Bugün Bir Diğer Türkcel Süper Lig Maçında Diyarbakırspor Kendi Sahasında Sivasporu Ağırladı ve Maç Karşılıklı Atılan Birer Gol İle 1 - 1 Berabere Bitti.

4 yorum:

  1. Gaziantepsporun Pek Sağı Solu Belli Olmuyor.Aslında Ligin Kaliteli Kadrolarına Sahip Takımlarından Biri Ancak Bir Türlü İstedikleri Performansı Yakalıyamadılar Buyıl.Ancak Büyük Takımlara Karşı Çok İyi Motive Olmasını Biliyorlar.Burdan Antepli Oyuncuları Tebrik Ediyorum

    YanıtlaSil
  2. g.antep bencee iyi bi takım ama beşiktaşın yenilceğini tahmin etmezdim :S kötü oldu beşiktaş için :S

    YanıtlaSil
  3. maçı izledim kopdum :D helal olsun g.antep

    YanıtlaSil
  4. knka sen yapma beşiktaşı bırakcam artk bni katil etck :D:D:D

    YanıtlaSil