6 Şubat 2010 Cumartesi

Hülya Avşar Kayak Yaparken Ayağını Kırdı

Kızı Zehra,Kardeşi Helin Avşar ve Sevgilisi Sadettin Saran İle Birlikte Yaklaşık 10 Gündür Bursa Uludağda Tatil Yapan Hülya Avaş Talihsiz Bir Kaza Sonucunda Ayağını Kırdı.

Cumartesi günü tatilin son fırsatını değerlendirmek için pırıl pırıl güneşli bir havada piste çıkan Hülya Avşar, bir haftadır aldığı snowboard derslerinde öğrendiklerini uygulamaya başladı.Ancak öğleden sonra saat 16.00 sıralarında güneş etkisini kaybedince pistlerde yer yer buzlanmalar başladı. Hülya Avşar, Grand Yazıcı Otel'in telesiyeji ile çıktığı pistten aşağı kayarken bir anda dengesini kaybederek düştü. Hülya Avşar'ın ayağının birinde ciddi zedelenme meydana geldi. Durumun jandarmaya haber verilmesi ile pistlerde kar motoruyla ilk müdahaleyi yapan ekip, Hülya Avşar'ı Belvü Telesiyej altındaki Acıbadem Uludağ Polikliniği'ne taşıdı. Burada doktorların ilk tespiti, Avşar'ın ayağında bir kırık meydana geldiği şeklinde oldu. Avşar, Acıbadem Hastanesi'ne ait özel ambulansla Bursa'daki Acıbadem Hastanesi'ne sevk edildi.

Acıbadem Bursa Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Kaya Aksoy, düzenlediği basın toplantısında Uludağ'da snowboard yaparken kaza geçiren Avşar'ın ambulansla hastanelerine getirildiğini, şu anda odasında yattığını söyledi.

Avşar'ın genel sağlık durumunun iyi olduğunu anlatan Aksoy, ''Sadece sağ bacağında kırık var. O yönden de bu gece ameliyat olacak. Herhangi bir ağrısı yok. Şu anda gayet rahat'' dedi.

Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı Doç. Dr. Nadir Şener de Avşar'ın baldırındaki kemiklerde iki kırığı bulunduğunu belirterek, ''Kırıkları için ameliyat olması gerekiyor. Ameliyatını planlıyoruz. Kırıklarına platin takılacak. Onun dışında başka sorunu yok'' dedi.

Ameliyatın ardından yarın detaylı bir bilgi vereceklerini ifade eden Şener, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Standart bir kayak travması bu. Çok ciddi bir kırık değil. Ama yük taşıyan kemiklerde olduğu için platin takmayı gerektiren bir kırık. 3-4 gün hastanede yatacak. Bu süre biraz uzayıp, kısalabilir. Hülya hanımın kendi isteği doğrultusunda tedavisine burada mı, İstanbul'da mı devam edilecek, onun vereceği karar. Ama en erken pazartesi gününe kadar hastanemizde misafir edeceğiz. Ameliyatı Acıbadem Hastanesi ortopedi ekibi olarak yapacağız.''

Hülya Avşar ve Avşar Ailesine Buradan Geçmiş Olsun Dileklerimizi İletiyoruz ve Hülya'yı Biran Önce Ekranlarda Görmeyi Temenni Ediyoruz.

3 yorum:

  1. yaşın olmuş 50+ ne işin var kayakla mayakla senin git evinde çocuklarına bak :) :)

    YanıtlaSil
  2. yetenek sizsiniz programında milletle dalga geçip duruodu cezasını bulmuş allahın sopası yok :D:D

    YanıtlaSil
  3. ayagi kirildi diye mecburen evde oturacaktir, tamam istee magazin programlarinada magzeme cikti, hulya avsar can SIKINTISINDAN ona buna laf edecek illaki eee kadin gundemde kalmak ister :D polemikler baslar yakindaa

    YanıtlaSil