22 Şubat 2010 Pazartesi

Sms Göndermek Artık Daha Ucuz Olacak

Türkiye İlk Cep Telefonu İle Tanıştığında Bir Çoğumuz Daha Cep Telefonlarının Ne İşe Yaradıklarını ve Bizim Hayatımızda Ne Gibi Kolaylıklar Sağlıyacaklarını Bilmiyorduk.Hatta Ozaman Piyasada Olan Cep Telefonları Hatırlıyorsunuzdur.Şimdiki Cep Telefonları İle Ozamanki Cep Telefonları Şöyle Bir Gözümüzün Önüne Getirdiğimizde Ülkemizde de Teknolojinin Nekadar Hızlı Geliştiğini ve Hayatımıza Girdiğini Göreceğiz.

Hatta Ozamanlar Cep Telefonu Hatları Cep Telofonunun Kendisinden Daha Pahalıydı ve Sadece 2 GSM Operatörü Vardı Ülkemizde.Ancak Yıllar Geçtikce ve Bununla Birlikte Ceptelefonlarının Piyasasıda Ülkemizde Büyüdükce GSM Operatörleride Çoğalmaya Başladı.Operatörler Arttıkça Haliyle Tatlı Bir Rekabette Oluşmaya Başladı.Pastadan Daha Çok Pay Alma Peşinde Olan GSM Operatörleri Hemen Hergün Artık Yep Yeni Bir Kampanya İle Karşımıza Çıkıyor.

GSM Operatörlerinden Olan Turkcell'de Şu Günlerde Kullanıcılarına Akıllı Mesaj Kampanyası Düzenliyerek Gönderilecek Olan SMS ve MMS'lerde Yüzde 50 İndirim Uygulamasına Başladılar.

Turkcell’den Yapılan Açıklamaya Göre, MS Office 2003 ve 2007 ile İnternet Explorer 6 ve Üstü Versiyonları Destekleyen Bilgisayarlarda Kullanılabilen “Akıllı Mesaj” Servisinin, Kullanıcılara Sunulduğu Belirtildi. Açıklamada Şöyle Denildi: “MS Outlook’a Gelen Herhangi Bir e-posta SMS ile Yanıtlanabilir, Başka Birine SMS ile Yönlendirilebilir. Bir İnternet Explorer Sayfası Üzerindeki Herhangi Bir Cep Telefonu Numarasına Sağ Tıklayarak SMS Gönderilebilir. Bir İnternet Explorer Sayfasındaki Herhangi Bir İmaj Sağ Tık ile MMS Olarak İletilebilir.”

Açıklamada, Turkcell’in Standart SMS ve MMS Ücretlerine Göre Yüzde 50 İndirim Avantajı Sunan AkıllıMesaj ile Yurtiçi Yönüne Gönderilen SMS’lerin 0,15 Lira - 1 kontör, Yurtdışı Yönüne Gönderilen SMS’lerin 0,22 lira -1 Kontör ve Turkcell’lilere Gönderilen MMS’lerin ise 0,30 lira - 2 Kontör Şeklinde Ücretlendirildiği Kaydedildi.

3 yorum:

  1. olsun ya valla kontör dayanmıo her güm kontör almaktan bıktım;(;(;(

    YanıtlaSil
  2. bu kanun yurtdisi icinde gecerlimi öyle olsa ne iyi olur :D:Dtürkiyedekilerin gözü aydin :D

    YanıtlaSil